oh oh gerçekten çok yoğun zamanlar geçirmişsin canım. kardeşin içinde hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin işallah. Biz iyiyiz seni merak ettik hatta az önce tekrar dedim vafide girmiyo işallah iyidir diye. Biz iyiyiz bebişlerde iyi çok şükür. Hem gördük hem kalp atışlarını duyduk biraz daha rahatız
AHSENCİM Bencede güze lbi rüyaya benziyo keşke yorumlaayabilsem. Hayır olsun diyelim. Hamilelikte çok rüya görülüyo galiba bende çok görüyorum ama kesik kesik hatırlıyorum. mesela rüyada gördüğüm nesneleri hatırlıyorum sadece. geçen gün uzun zamandır görmediğim lise arkadaşımı gördüm sıkı sıkı sarıldım,aynı rüya içinde sıcak ekmek gördüm filan
ben de çok görüyorum
mide bulantılarım çok oldugunda kabus görüyorum genelde
eşim annemlerle ortak iş yapmayı planlıyo ona yordum ben
hoşgeldin canım hayırlı olsun kardeşinin nişanı, Allah tamamına erdirsin
biz iyiyz hamdolsun, mide bulantılarımdan yavaş yavaş kurtulmaya başladım, arada azıyor işte
bu arada kızlar bugün rüyamda altın almaya gidiyodum ama kuyumcu kapalıydı
elimde güzel bir bavul vardı, o bavulla annemlere geldim
içi fındık fıstık leblebi dolu paketler çıktı bavuldan
güzel bi rüyaydı sanırsam
KIZLAR ben normalde işe gelirken pek süslenmem. bugün dar bi etek giydim hafif dizüstü üzerime kırmızı badi ve kırmızı taç taktım. saçlarımıda düzleştirdim. Herkes iltifat etti pek beğendi hoşuma gittiArada böyle süslenmek gerek herzaman yapınca dikkat çekmiyo
Sağol canım iyiyim çok şükür, kardeşimle herşeyimiz hemen hemen aynı zamanlara denk geliyor nerdeyse ablasını 1 sene sonradan takip ediyorZaman kısıtlı olduğu için isteme, nişan aynı gün oldu.. 29.may da beni istemişlerdi, 30 may.da ona istedik.. Düğünleri de eylül sonu olacak..
İyiyim canım koşuşturmayla geçti 15 gün ama sakinledim bugünler..
Sen nasılsın, yeni elaman almıştınız yanlış hatırlamıyorsam, nasıl anlaşabiliyormusunuz?
hayırlı olsun vafi görümce oluyosun anladığım kadarıylaallah tamamına erdirsin canım
hayırlı olsun canım güzel telaşlar heyecanlar kardeşile birlikte tekrar yaşayacaksın
yanımdaki elemanla iyiyiz tabi hiç tecrübesi yok bu işle ilgili yeniden birine öğretiyorum zaman gösterecek herşeyi umarım çabuk kapar
diğer kızı özlüyorum tabi normal hayatta görüşüyoruz onun da hiç tecrübesi yoktu ama çok çalışkandı herşeyi kapmıştı sorumluluklarını biliyodu ben hiç yönlendirmiyodum yapması gereken herşeyi fazlasıyla yapıyodu ve çok düzenliydi
Günaydınlarr... Geçmişi okudum geldim... Ahsencim bana yorum yazmışsın dün akşam okuyamadan çıkmıştım şimdi de sen yoksun ama gelince okursun.... İşimiz var de filan yazmışsın ya.... Öyle olacak galiba bundan sonra ya... Ben kocam yalnız kalmasın diye eşlik edeyim diye açıkçası takılıyordum ama bundan sonra ben yalnız bile kalsam pazarları çok takılmayayım olmazsa... Hep onların istediği gibi yaşamaktan sıkıldımm... Aşkım geçen gün diyordu seninle oraya gitmedik değil mi buraya da gitmedik değil mi evet malesef biz kendimiz plan yapamadığımız için ben de burda çok bi yer bilmiyorum nereyi öğrettilerse onu biliyorum bi öneride de bulunamıyorum... Gideriz bakalım bundan sonra inşallah kocacıkla... Gerçi herşey yeniyken güzeldi ama bundan sonraya kısmet bakalım...Kocacık da sağolsun o da çok zorlandı başta dengeyi kurmaya niye aşağıda yemek yemiyorsunuz diye bile alınmaya kalktılar en başında sanki kendi evimiz olmadı bizim... Bi keresinde ben yukarıda yemek yiyelim demiştim de kayınvalide filan çat diye kapattı kapayı hemen alınıyo hemen koca kaçtı yukarıya kayınpeder tuttu kolumdan soruyo ama annen yöresel yemek yapmış siz tadın diye öyle söyledi filan kocaya bi bağırdım... Ananla karını bi yere katıp da kaçıveriyorsun diye... Erkeğin başarısı orda zaten 2sini birbirine karıştırmıcak çok... Hasta olduk yatın ben 2nize de bakarım diyo kayınvalidem tamam çok iyisin ama ben de ölmedim değil mi... Bebek miyiz biz altımıza da bez bağla istersen... Yok bende de hata çok yüzledim sanki... İlk zamanlar kızıyordum herşeye uymak zorunda değilim diye ama çok uysal davranmışım kocam alınmasın üzülmesin diye...Bi de onları kafasına takmasın bi gün gitmesem bile gelinimiz gelmedi selam vermedi diye demişler kocama da bi de onları düşünmesin diye her Allah'ın günü uğradım ama o zaman da kendi hayatım olmadı onlar alışkın oldukları şekilde yaşadı ben yanlarında katılımcı.... Çok fazla içli dışlı olduk... Neyse hadi cadı gelinlik yapamayım dicektim ama şeytan dürtüyo az yapasım var
Vaficimm hoşgeldinn bu arada.... KArdeşinin nişanı hayırı uğurlu olsunn... Allah tamamına erdirsinn...
günaydın hanımlar vafi hayırlı olsun kardeşinin nişanı
vaficim kardeşini ve nişanlısını tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
Vaficimm hoşgeldinn bu arada.... KArdeşinin nişanı hayırı uğurlu olsunn... Allah tamamına erdirsinn...
günaydııın kızlar
balkonlarımı yıkadım çamaşırlarımı serdim evimi temizledim ve geldiiiim.
kızlar benim 2 tane çocukluktan beri görüştüğüm dostum var hepimiz arka arkaya evlendik bu gece de kocaları evde bırakıp (birisinin eşi şehir dışında) birlikte kalıcaz.biz bunu ara ara yapıyoruz ve çook iyi geliyo o yüzden çok mutluyum.
ayrıca vizyona yeni bi film girmiş bizim hamişleri de bildiğim için bide yavaştan yavaştan bebek istediğim için hem güldüm hem gözlerim doldu izlerken
filmin adı:aramızda bebek var! türkçe alt yazılı fragmanını bi izleyin lütfen link vermek yasak olunca linki yazamıyorum fragman.com die bi adreste var
vaficim kardeşini ve nişanlısını tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?