2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

işyerinden arkadaşım 90lar pop şarkılarını indirmiş. dinliyorum şimdi. AY ne güzel şarkılar ya nerdeyse hepsini ezbere biliyorum çok hoşuma gitti dinlemek. şimdi erdaldan gittin gideli dinliyorum mesela varmı hatırlayanınız??

Sağol canım iyiyim çok şükür, kardeşimle herşeyimiz hemen hemen aynı zamanlara denk geliyor nerdeyse ablasını 1 sene sonradan takip ediyor Zaman kısıtlı olduğu için isteme, nişan aynı gün oldu.. 29.may da beni istemişlerdi, 30 may.da ona istedik.. Düğünleri de eylül sonu olacak..

Zaten açtığımda direk takvimlerinize bakıyorum, bebişler bugün nasıllar diye, hergün öyle okumak bile çok garip bir mutlulukken sizin onu içinizde hissetmeniz nasıl bir mutluluktur dimi? Allahım sağlıkla,sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi

KIZLAR ben normalde işe gelirken pek süslenmem. bugün dar bi etek giydim hafif dizüstü üzerime kırmızı badi ve kırmızı taç taktım. saçlarımıda düzleştirdim. Herkes iltifat etti pek beğendi hoşuma gitti Arada böyle süslenmek gerek herzaman yapınca dikkat çekmiyo

ben de çok görüyorum
mide bulantılarım çok oldugunda kabus görüyorum genelde
eşim annemlerle ortak iş yapmayı planlıyo ona yordum ben

Sağol canım, koşuşturmaktan geçen birgün midem kötüydü, direk aklıma sen geldin, ben hemen ilaca sarıldım ama bütün gün geçmedi, sen napıysun diye, Allahım yardımcın olsun artık mide bulantıların geçerde sende rahatlarsın..

Arada öyle yapmak güzel olur canım bende herzaman şık şıkırdım değilimdir ama arda yapınca dikkat çekiyo beğeniliyo insanın hoşuna gidiyo

hayırlı olsun vafi görümce oluyosun anladığım kadarıyla allah tamamına erdirsin canım

İyiyim canım koşuşturmayla geçti 15 gün ama sakinledim bugünler..

Sen nasılsın, yeni elaman almıştınız yanlış hatırlamıyorsam, nasıl anlaşabiliyormusunuz?

hayırlı olsun canım güzel telaşlar heyecanlar kardeşile birlikte tekrar yaşayacaksın

yanımdaki elemanla iyiyiz tabi hiç tecrübesi yok bu işle ilgili yeniden birine öğretiyorum zaman gösterecek herşeyi umarım çabuk kapar
diğer kızı özlüyorum tabi normal hayatta görüşüyoruz onun da hiç tecrübesi yoktu ama çok çalışkandı herşeyi kapmıştı sorumluluklarını biliyodu ben hiç yönlendirmiyodum yapması gereken herşeyi fazlasıyla yapıyodu ve çok düzenliydi

günaydın arkadaşşar ;

sabah int sıkıntımız vardı. daha yeni girebiliyorum. dün gece 3 te yattım sabah işe gelince 2 kahve içtim ancak kendime geldim

günaydııın kızlar

balkonlarımı yıkadım çamaşırlarımı serdim evimi temizledim ve geldiiiim.

kızlar benim 2 tane çocukluktan beri görüştüğüm dostum var hepimiz arka arkaya evlendik bu gece de kocaları evde bırakıp (birisinin eşi şehir dışında) birlikte kalıcaz.biz bunu ara ara yapıyoruz ve çook iyi geliyo o yüzden çok mutluyum.

ayrıca vizyona yeni bi film girmiş bizim hamişleri de bildiğim için bide yavaştan yavaştan bebek istediğim için hem güldüm hem gözlerim doldu izlerken

filmin adı:aramızda bebek var! türkçe alt yazılı fragmanını bi izleyin lütfen link vermek yasak olunca linki yazamıyorum fragman.com die bi adreste var

vaficim kardeşini ve nişanlısını tebrik ederim Allah tamamına erdirsin.

hayırlı olsun vafi görümce oluyosun anladığım kadarıyla allah tamamına erdirsin canım

Sağol canım, heee görümce oluyorum yazarken ilk öyle yazacaktım, sonra cık dedim, bian kulağıma hoş gelmedi koskoca adam evleniyor ben kendimi duygusala bağladım, yüzüklerini görünce gözlerim dolu dolu oldu

Günaydınlarr... Geçmişi okudum geldim... Ahsencim bana yorum yazmışsın dün akşam okuyamadan çıkmıştım şimdi de sen yoksun ama gelince okursun.... İşimiz var de filan yazmışsın ya.... Öyle olacak galiba bundan sonra ya... Ben kocam yalnız kalmasın diye eşlik edeyim diye açıkçası takılıyordum ama bundan sonra ben yalnız bile kalsam pazarları çok takılmayayım olmazsa... Hep onların istediği gibi yaşamaktan sıkıldımm... Aşkım geçen gün diyordu seninle oraya gitmedik değil mi buraya da gitmedik değil mi evet malesef biz kendimiz plan yapamadığımız için ben de burda çok bi yer bilmiyorum nereyi öğrettilerse onu biliyorum bi öneride de bulunamıyorum... Gideriz bakalım bundan sonra inşallah kocacıkla... Gerçi herşey yeniyken güzeldi ama bundan sonraya kısmet bakalım...Kocacık da sağolsun o da çok zorlandı başta dengeyi kurmaya niye aşağıda yemek yemiyorsunuz diye bile alınmaya kalktılar en başında sanki kendi evimiz olmadı bizim... Bi keresinde ben yukarıda yemek yiyelim demiştim de kayınvalide filan çat diye kapattı kapayı hemen alınıyo hemen koca kaçtı yukarıya kayınpeder tuttu kolumdan soruyo ama annen yöresel yemek yapmış siz tadın diye öyle söyledi filan kocaya bi bağırdım... Ananla karını bi yere katıp da kaçıveriyorsun diye... Erkeğin başarısı orda zaten 2sini birbirine karıştırmıcak çok... Hasta olduk yatın ben 2nize de bakarım diyo kayınvalidem tamam çok iyisin ama ben de ölmedim değil mi... Bebek miyiz biz altımıza da bez bağla istersen... Yok bende de hata çok yüzledim sanki... İlk zamanlar kızıyordum herşeye uymak zorunda değilim diye ama çok uysal davranmışım kocam alınmasın üzülmesin diye...Bi de onları kafasına takmasın bi gün gitmesem bile gelinimiz gelmedi selam vermedi diye demişler kocama da bi de onları düşünmesin diye her Allah'ın günü uğradım ama o zaman da kendi hayatım olmadı onlar alışkın oldukları şekilde yaşadı ben yanlarında katılımcı.... Çok fazla içli dışlı olduk... Neyse hadi cadı gelinlik yapamayım dicektim ama şeytan dürtüyo az yapasım var

Vaficimm hoşgeldinn bu arada.... KArdeşinin nişanı hayırı uğurlu olsunn... Allah tamamına erdirsinn...

Sağol canım, ayy evet o kadar heycan yaptım ki bi ara, bi dur dedim benim onu sakinleştirmem gerek, beni öyle görünce daha bi heycanlanacak

Haklısın işi bilmese bile öğrenmeye istekli olması çok önemli, birine bişeyi yapması için sürekli söylemek çok kötü,umarım iyi anlaşırsınız, yoksa iş hiç çekilmiyor..

cumartesi adalara gidicez gezmek için biraz dolaşır keyif yaparız inşallah havada güzel olur
Pazar günü de eşime süpriz yapıcam kahvaltı+sinema+ gezme yürüme habersizce çıkartıcam onu dışarı hep o mu bana bişeyler ısmarlıcak
Salı günü de balatta yemeğe gidicez evlilik yıldönümümüz için oradan yer ayırtmış
Hediyeleri de gömleğin birisini bugün yanımda götürücem salı günü yemeğe giderken giyer diğerlerinden haberi olmucak süprüüüüz yapcam

Tatlım sen baya dertlisin anladığım kadarıyla ama işin zor hakkatten.çalışıyo iken bile böyle gelip gitmeler varsa aranızda çalışmayıp evde otursan demek bütüngün rahatsız edicek seni.şuraya gidelim buraya gidelim o gelcek bu gelcek diye çekiştirip durcak gün gün gezidrcek birine benziyo.en kötüsü aynı binada yaşamak gitsen alışır sürekli gelmeni bekler gitmesen a bak gelmedi olur iki ucu pis değnek resmen.ama bencede bi mesafe koymaya çalış kendinize kendiniz plan yapın eşinde senle bir olması lazım ama o gdip sen gitmezsen kötü gelin arayı bozan sen olursun.eşine güzelce anlat inatlaşma kendinize ait bi dünya olduğunu anlatmaya çalışın güzel bir dille onlara.yoksa ömrü billah onların hayatını yaşarsınz.benm kuzenimmde öyle biyere gelin gitti evleri sizin gibi olmasa da sürekli birlikteler akşam yemeğini alıp k.valdesine gidiyo pazar sabahları kahvaltıda birleşip bütüngünlerini birlikte geçiriyolar ben onları öyle gördükçe fenalık geç,ryom onun yerinde olsam kaç kere tartşmış olurdum eşimle kesin.çünkü onun eşi pek dinlemeyen cinsten.

CANIM NE KADAR ŞANLISIN öyle dostların olduğu için. Benim hiç çok yakın dediğim dostum yoktur. iyi anlaştığım arkadaşlarım var ama dostum yok. hep yanlış arkadaşlar seçmişim geçmişte kendime. Eksikliğini çok yaşarım.
Filmide çok merak ettim ama video izlenmiyo bizim işyerinde yasaklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…