2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yok yok ya aynı konu taşınır yada benzer bir isimle olur, genel bir isim olmasını bende istemiyorum zaten. başından beri neysek o :)

Canım bende çalışsam evimin halini tahmin ediyorum nasıl olacağını :) E şimdi bol vakit oluyor toparlamak için.

evet canım geçmişe bakınca hala kahkahalarla gülmek istiyorum böyle hatırlamak çok güzel
bizimde evde dijiyal makinemiz var yeni birisi geldi ise açıyorum onu bakıyorlar ayrı bide tanışmamızdan evlenene kadar albüm yaptık onu veriyorum yetiyor
yatak odamızda da stiker var ikimizin resmini özel yaptırdım başuucmuzda

bende banyo yaptım biraz önce kuaföre gitcem akşama arkadaşımın doğum günü var çok eğleneceğimiz kesinnnn. İstanbuldada yağmur başladı daha doğrusu dolu yağıyor. Ne dngesiz bu havalarr

ne yağmuru bildiği hava kış havası çok fena oldu korkmaya başladm yaaaaaaaaa

Kızlar doktorumu aradım bana proluton iğne olmamı söyledi hemde bugün acil olmam gerekiyormuş,düşük tehlikesi olabilir bu lekeleri görmemiz hoş değil dedi olmaması gerek dedi biz önlemimizi alalım bu iğneyi ol dedi,eşimi aradım akşama gelip alıcak beni,dinlenmem gerekiyormuş off sorunsuz olsa şaşardım

telaş etme bence eve git dinlen eşini evde bekle

kızlar burada günlük güneşlik hava ama gök gürlüyor çok tuaf sanırım mayalar haklı

telaşlanma canım dinlen ve iğneni yaptır doktorun dediklerini ihmal etme sakın merak etme bşy olmayacaktır

Sıkma canını tatlım olmaz bişi iğneni vurul yat dinlen kötü şeyler düşünme hem kahverengi akıntı zararsız kırmızı olursa zararlı diye okumuştum biyerde..

Son düzenleme:

Canım ya bişey olmaz Allahın izniyle. Bol bol dinlen...

tatlım sakın telaş etme benim bildiğim okuduğum kadarıyla k.rengi akıntı korkulucak bişey değil ama açık renk akıntı gelirse tehlikeli. VE dinlendiğin tedbirini aldığın takdirde geçio. şimdi moralini yüksek tut ve akşam eşinin gelmesi filan bekleme git ewe dinlen.

kızlar burada günlük güneşlik hava ama gök gürlüyor çok tuaf sanırım mayalar haklı

yaa o mayaların dediği doğru çıkmasın nütfennn ben daha bebişimi kucağıma almamış olucam o tarihlerde...

telaş yapma canım bu ayların riskli olduğunu herkes biliyor kendine dikkat et gerekirse izin al hemen iğneni ol canım

şimdide hava günlük güneşlik

bizimde burda hava bi günlük güneşlk bi bulutlu oluyo benm oda kuytu köşede olduğundan çok serin arada bi ürperti geliyo

bak iyiki de aramışsın
bana kalırsa yarın izin al, haftasonuyla beraber üç gün evde yat
gerekmedikçe de yerinden kalkma

bu arada kızlar aklınızda bulunsun, gebeliğin ilk aylarında gelen kahverengi akıntı kesinlikle iyi değildir, kesenin kanadığını gösterir
bu da düşük tehlikesi anlamına gelir

sen iyice jinekolog olmuşmuş canım

birde doğumu yaptırmayı falan öğren ben kısmetse sana gelirim kontrole doğuma

kızlar bi gittim temizlik yapmaya amma muhabbet olmuş oku oku bitmedi vallahi yoruldum artık bıraktım son 2 sayfada baya kaynamış muhabbet.
hatunlar ev resimlerinizi koymuşsunuz bende çektim koyucam birazdan sözümde durdum bakın.
he bide başka yerde konu açma öneri olmuş banada uyar

yüklüyorum 5 dk fotoları

artık görelim yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…