- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
siyahdeniz ewini çok beğendim canım maşallah şimdi çekmişsin ama tertemiz ew benim ewimi şuan görmek istemezsiniz
hanzade senin ewini daha önce görmüştüm galiba dimi çok hoş ewin canım seninde. Yatak örtünde çok şık.
landfloves konuyu taşıma fikrine katılıyorum canım ama genel bi isim olmasın bence. yine bizbize olalım.
ya hergün öğleden sonra yağmur yağıyo ne değişik oldu bu havalar.
siyahdeniz ewini çok beğendim canım maşallah şimdi çekmişsin ama tertemiz ew benim ewimi şuan görmek istemezsiniz
hanzade senin ewini daha önce görmüştüm galiba dimi çok hoş ewin canım seninde. Yatak örtünde çok şık.
landfloves konuyu taşıma fikrine katılıyorum canım ama genel bi isim olmasın bence. yine bizbize olalım.
ya hergün öğleden sonra yağmur yağıyo ne değişik oldu bu havalar.
Çok güzel olmuşsun speedym maşallah çok eğlenmişsinizİşte çok güzel anılar oluyor bunlar
Evde kalabalığı malesef bende sevmiyorum tablolar onlar bunlar,salonumuzda duvarda hiçbişey yok 2 tane tablomuz hale paketiyle duruyor bir türlü yerine karar veremedi eşim yakın zamanda asarız,salonumda küçük çerçevelerde resimlerimiz bir kaç tane bunun dışında zaten dijital fotoğraf çerçevemiz var,düğün dış çekimlerimiz albümümüzde duruyor hiç bir yere asılcak resim yaptırmadık, isteyene albümden yada tvden slayt yapıyoruz,birde aşçı tablolu saatim var mutfakta çok işime yarıyor ev sade görünüyor
bende banyo yaptım biraz önce kuaföre gitcem akşama arkadaşımın doğum günü var çok eğleneceğimiz kesinnnn. İstanbuldada yağmur başladı daha doğrusu dolu yağıyor. Ne dngesiz bu havalarr
Kızlar doktorumu aradım bana proluton iğne olmamı söyledi hemde bugün acil olmam gerekiyormuş,düşük tehlikesi olabilir bu lekeleri görmemiz hoş değil dedi olmaması gerek dedi biz önlemimizi alalım bu iğneyi ol dedi,eşimi aradım akşama gelip alıcak beni,dinlenmem gerekiyormuş off sorunsuz olsa şaşardım
evet canım geçmişe bakınca hala kahkahalarla gülmek istiyorumböyle hatırlamak çok güzel
bizimde evde dijiyal makinemiz var yeni birisi geldi ise açıyorum onu bakıyorlar ayrı bide tanışmamızdan evlenene kadar albüm yaptık onu veriyorum yetiyor
yatak odamızda da stiker var ikimizin resmini özel yaptırdım başuucmuzda
ne yağmuru bildiği hava kış havası çok fena oldu korkmaya başladm yaaaaaaaaa
Kızlar doktorumu aradım bana proluton iğne olmamı söyledi hemde bugün acil olmam gerekiyormuş,düşük tehlikesi olabilir bu lekeleri görmemiz hoş değil dedi olmaması gerek dedi biz önlemimizi alalım bu iğneyi ol dedi,eşimi aradım akşama gelip alıcak beni,dinlenmem gerekiyormuş off sorunsuz olsa şaşardım
kızlar burada günlük güneşlik hava ama gök gürlüyor çok tuaf sanırım mayalar haklı
dimiiii :) kıyamet alametimidir nedir. Şimdi pırıl pırıl güneş var ama feci gök gürlüyor.
kızlar burada günlük güneşlik hava ama gök gürlüyor çok tuaf sanırım mayalar haklı
bak iyiki de aramışsın
bana kalırsa yarın izin al, haftasonuyla beraber üç gün evde yat
gerekmedikçe de yerinden kalkma
bu arada kızlar aklınızda bulunsun, gebeliğin ilk aylarında gelen kahverengi akıntı kesinlikle iyi değildir, kesenin kanadığını gösterir
bu da düşük tehlikesi anlamına gelir
sen iyice jinekolog olmuşmuş canım
birde doğumu yaptırmayı falan öğren ben kısmetse sana gelirim kontrole doğuma
kızlar bi gittim temizlik yapmaya amma muhabbet olmuş oku oku bitmedi vallahi yoruldum artık bıraktım son 2 sayfada baya kaynamış muhabbet.
Hatunlar ev resimlerinizi koymuşsunuz bende çektim koyucam birazdan sözümde durdum bakın.
He bide başka yerde konu açma öneri olmuş banada uyar
yüklüyorum 5 dk fotoları
o kadar da değil
ben araştırmayı okumayı çok severim hayatım
hele şimdi hamileyim ya sürekli okuyorum bilgileniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?