• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

telaş etme bence eve git dinlen eşini evde bekle

telaşlanma canım dinlen ve iğneni yaptır doktorun dediklerini ihmal etme sakın merak etme bşy olmayacaktır

Sıkma canını tatlım olmaz bişi iğneni vurul yat dinlen kötü şeyler düşünme :34: hem kahverengi akıntı zararsız kırmızı olursa zararlı diye okumuştum biyerde..

Telaş etmiyorum canım sıkıldı sadece dr böyle söyleyince iğnemi akşama olabilirim,şimdi iştende çıkamam servisle geldim arabayla gelseydim çıkabilirdim,eşiminde çok önemli proje toplantısı var gelmesi 6'yı bulucak ,sanırım çok hareket ettim iğneyi olurum artık gerisi Rabbime kalmış :34:
Teşekkür ederim kızlar :34:

öss sınav sonucu gibi oturdum heyecanla mlsvt evini bekliyorum

sürekli sayfayı yeniliyorum açıklanmadı mı daha yahu:1:

tatlım sakın telaş etme benim bildiğim okuduğum kadarıyla k.rengi akıntı korkulucak bişey değil ama açık renk akıntı gelirse tehlikeli. VE dinlendiğin tedbirini aldığın takdirde geçio. şimdi moralini yüksek tut ve akşam eşinin gelmesi filan bekleme git ewe dinlen.

Doktor hiç o renkte akıntılar olmasa daha iyi olurdu ama canını sıkma dedi,dinlenmene bak bu iğneyi bugün ol dedi ,yarın işe gitme evde dinlen mümkünse rapor yazarım pazartesi kontrole bekliyorum dedi,

yaa o mayaların dediği doğru çıkmasın nütfennn ben daha bebişimi kucağıma almamış olucam o tarihlerde...

Ah şu mayalar olmasın ama ya daha bebiş büyütücez bizz:20:

yok yok ben hamile olunca bol bol seni arayacağım kaçışın yok

yardım edebileyim yeter ki tontişim
her zaman:54::54:

Telaş etmiyorum canım sıkıldı sadece dr böyle söyleyince iğnemi akşama olabilirim,şimdi iştende çıkamam servisle geldim arabayla gelseydim çıkabilirdim,eşiminde çok önemli proje toplantısı var gelmesi 6'yı bulucak ,sanırım çok hareket ettim iğneyi olurum artık gerisi Rabbime kalmış :34:
Teşekkür ederim kızlar :34:

jeloş canını sıkma, yerinden kalkmamaya özen göster, içinden de sürekli dua et
dün başlamış akıntın çok da geç kalmadın rahat ol
ama yarın izin almalısın
şuan senin hareket bile etmemen gerekiyo

veeeee yükledim fotoğrafları çok şükür, biraz tersten oldu ama ikinci yerden başlayın bari girişten itibaren çekmiştim :1:
evimi gezdirdim size:21:

Ah şu mayalar olmasın ama ya daha bebiş büyütücez bizz:20:

:1:mayalar halt etmiş,
Allah bilir canım biz bebişlerimize kavuşucaz en hayırlı şekilde inş

bizde daha hamile kalacağız mümkünse 100 sene yanılmış olsunlar

mmm bak biz kucağımıza alırız büyütürüz okula da gönderirirz ama
siz bu gidişle biraz zor
erteledikçe erteliyonuz anam
hele speedin bu konuda maşallahı var

bak iyiki de aramışsın
bana kalırsa yarın izin al, haftasonuyla beraber üç gün evde yat
gerekmedikçe de yerinden kalkma

bu arada kızlar aklınızda bulunsun, gebeliğin ilk aylarında gelen kahverengi akıntı kesinlikle iyi değildir, kesenin kanadığını gösterir
bu da düşük tehlikesi anlamına gelir

Canım sen söylemesen aramıycaktım inanki:1:Çok saol yardımın için yarın işe gelmiycem 3 gün dinlenicem aynen evde yatıcam Pazartesiyede kontrole inşallah bişey olmaz içim rahat gerçi olucaksa olur Rabbim neyi uygun gördüyse o olur,

mlsvt ewine bayıldım yaa. Tahmin ediyodum senin böyle cici şık bi evin olucanı yanılmadım. Çok çok güzel heryeri. mutfağına filan hayran kaldım. Maşallah Alalh huzurunuzu bozmasın ewiniz bebek sesleriyle dolsun işallah.

OOOO çok uzak sın bana

evet biraz ist dışı, zor olabiliyor bazen.
sen nerdesin ki?

mlsvt ewine bayıldım yaa. Tahmin ediyodum senin böyle cici şık bi evin olucanı yanılmadım. Çok çok güzel heryeri. mutfağına filan hayran kaldım. Maşallah Alalh huzurunuzu bozmasın ewiniz bebek sesleriyle dolsun işallah.

utandım :17: teşekkürler tatlım gerçketen çok musmustlu oldum beğenmene. yaptık işte birşeyler. Amin canım nasip odası gördün hazır aslında babası bordo mavi perdesini yaptırdı bile.
ama ama bişi diyimmi ne zamandır dicem fotolarına fln bakmıştımda sizin bebiş inanılmaz tatlı olur, böyle bacakları tontiş :emir_bebek::1:

mlsvt aynen bende çok beğendim evini herşeyin çok güzel masllh güle güle oturun :16:

çok teşekkür ediyorum canım. senin ev hani nerede bekliyoruz :1:

Son düzenleme:
kızlar benden hamilelere bigün kızım olursa bıkmadan usanmadan bu şarkıyı söylücem ona

Annesinin bir tanesi, tanrının bize o hediyesi
Evimizin neşesi doğan güneşli kızım
Gülüm gülüm gülüm o benim birgülüm
Konuştu mu susmayan o benim bülbülüm
Canımızın bir parçası, yüreğimizin iki yarısı
Kurban olsun ona anası babası kölen olsun kızım
Gülüm gülüm gülüm o benim birgülüm
Konuştu mu susmayan o benim bülbülüm

evet biraz ist dışı, zor olabiliyor bazen.
sen nerdesin ki?

utandım :17: teşekkürler tatlım gerçketen çok musmustlu oldum beğenmene. yaptık işte birşeyler. Amin canım nasip odası gördün hazır aslında babası bordo mavi perdesini yaptırdı bile.
ama ama bişi diyimmi ne zamandır dicem fotolarına fln bakmıştımda sizin bebiş inanılmaz tatlı olur, böyle bacakları tontiş :emir_bebek::1:

çok teşekkür ediyorum canım. senin ev hani nerede bekliyoruz :1:

En kısa zamanda getiricem bende özendim size :17:

Back