2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

görmeyenler varsa evimin albümünü tekrar koydum bakabilirsiniz bir de yeni çektiğim foto vardı beyaz yatak örümü serdim havalar ısındığı için örgü olanı kaldırdım artık buyrun bakın ama salonuma şimdi fotolarımızı falan kodum ilave olarak burda yok

kadınlar hamamı konusnda ben uyarım ancak bu başlığın taşınması taraftarıyım
bizi bir araya toplayan tanışmamıza vesile olan bu başlığı öksüz bırakmak istemem

bir de hanzade ya çok şaşırdım kuzum senin arkadaşlarının başka işi mi yok bizim yazdıklarımızı okuyolar seni tespit etmeye çalışıyolar
ne oluyo yani yazdıklarını görünce
ay ne ilginç insanlar var

Kasıklarda ağrılar oluşmaya başladı dünden beri çokmu hareket ettim acaba dikkat ediyorum ama bazen farkında olmadan hızlı hareket ediyorum,

teyzoş geldi, baklva açıcaklar
onu da yersem kesin iyileştim dicem artık:d
ewt canım eşim öyledir, Allah bin kat razı olsun

bu arada kasık ağrıları çok normal endişe etme
çok şiddeetli olmadıktan sonra problem yok
şiddetlenirse (ki allah korusun) yine endişe etmeden akıntı takibi yap mutlaka

ilk üye olduğumda bilmiyodum site hoşuma gitmişti bahsetmiştim bi de çantacı açılınca burda bahsettiğimi söylemiştim eşime falan öyle duyuldu merak etmişler googleda aratınca çıkmış yazdıklarım şimdi bakmıodur kimse heralde ama arkadaşım bayaa okumuş yazdıklarımı bi dönem ne yazdığımı falan söylüyodu bana kötü niyetli değil biliyorum öyle olsa söylemezler bana ama merak işte ne gerek var gizli bişeyim yok çok şükür

teşekkür edrim canım.

özel albüm ile düğün kına resimlerimizi de ekledim kızlar bakın silerim sonra ..

kızlar biz hala duvarı çivi çakıp fotolarımız asamadık matkapla delinmesi gerekiyo bizim matkabı birine vermiştik daha gelmedi bulamıyoruz da şimdi ya da kocam sallıyo diyebiliriz hala büyük fotoyu salona asamadık 2 tane de var yatak başlığının üstüne dayadım biri yatak odasına biri küçük odaya asılacak onların albüm de görürsünüz

teşekkür edrim canım.

özel albüm ile düğün kına resimlerimizi de ekledim kızlar bakın silerim sonra ..

sipidim maşallah en eğlenerek evlenen insanlardan birisiniz heralde tabii kına da ki o foto biraz hüzünlediriyo insanı

hanzade biz aynı siz gibiyiz salonda saat var aynaların orda dikkatinizi çekmiştir hala asılacak duvara matkabımızın nerde olduğunu bulamıyoruz

ACAYİP eğlendik hemde koca gelinlikle herhalde yapmadığım bişey kalmamıştır. 1 günümüzü gerçekten iyi değerlendirdik
bizimde tam tersi hiç sevmem duvarda resimler tablolar falan olsun salonda duvarda sadece saat var aslında diğer duvara da asalım bişey diyoruz ama malesef içimden gelmiyor

ben de sade şeyleri severim kalabalığı sevmem farkındaysınız ama foto hastasıyım salonda 1 tane olacak sadece ama 1 metre boyu var onun da çok büyük koyacak yer yok 3 lü koltuğun üstüne asıcaz inşallah

Oh ne güzel afiyet olsun baklavalar şimdiden yersin eminim
Biraz ağrı var doktorda olabiliceğini söylemişti geçen gittiğimde ağrım yoktu olursa endişe etme dedi,biraz oldu oda kahve rengi çok küçücük, herşey olucağına varır bakalım kısmet Pazartesiye kontrolümüz var

Çok güzel olmuşsun speedym maşallah çok eğlenmişsinizİşte çok güzel anılar oluyor bunlar
Evde kalabalığı malesef bende sevmiyorum tablolar onlar bunlar,salonumuzda duvarda hiçbişey yok 2 tane tablomuz hale paketiyle duruyor bir türlü yerine karar veremedi eşim yakın zamanda asarız,salonumda küçük çerçevelerde resimlerimiz bir kaç tane bunun dışında zaten dijital fotoğraf çerçevemiz var,düğün dış çekimlerimiz albümümüzde duruyor hiç bir yere asılcak resim yaptırmadık, isteyene albümden yada tvden slayt yapıyoruz,birde aşçı tablolu saatim var mutfakta çok işime yarıyor ev sade görünüyor

kazenden haber gelmedi, online olduğunda görür heralde. :26::26:

bu arada siyahdeniz albümüne baktım evin çok güzel seninde, ferah temiz.. yorum yapamadım o sırada başka şeylerle meşguldum..

ya kızlar bacaklarıma ağda yapmam lazım ama üşeniyorum, üşenmekten çok sanki canım bugün çok tatlı gibi geliyor, acı çekesim yok hiç

saol canım. Demek hiç acı çekesin yok çok alemsimm

bende banyo yaptım biraz önce kuaföre gitcem akşama arkadaşımın doğum günü var çok eğleneceğimiz kesinnnn. İstanbuldada yağmur başladı daha doğrusu dolu yağıyor. Ne dngesiz bu havalarr

Regli mi yaklaştı acaba böyle hissediyorsun,bugün yapma yarına bırak yada haftasonu yaparsın ağda ruh haline göre değişiyor işte,bu arada albümü gördüm herkes görmüş bir ben kalmışım

saol canım. Demek hiç acı çekesin yok çok alemsimm

ay evet ama sizinde öyle olmuyor mu? acı eşeğinin yüksek olduğu zamanlar. kaşımı bile alırken acıyor bazen, ama bazende en hassas yerleri rahatça alabiliyorum.

ben çıkayım yaa, sarma sarasım geldi (miracle dün konuşunca heralde, hobi olarak sarasım geldi )

akşama yemeğe davetliyiz bu hafta doğru düzgün yemek yapmadım, yarın eşimin arkadaşıyla eşini davet edesim var, ortaya zeytinyağlı sarma iyi olur, gelemezlersede buzluğuma atarım hazır olur. hadi ben kaçtım, kazeni beklersem akşam olacak

siyahdeniz ewini çok beğendim canım maşallah şimdi çekmişsin ama tertemiz ew benim ewimi şuan görmek istemezsiniz

hanzade senin ewini daha önce görmüştüm galiba dimi çok hoş ewin canım seninde. Yatak örtünde çok şık.

landfloves konuyu taşıma fikrine katılıyorum canım ama genel bi isim olmasın bence. yine bizbize olalım.

ya hergün öğleden sonra yağmur yağıyo ne değişik oldu bu havalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…