• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Selam hatunlar nasılsınız bakalım?? Ay hamişleri gördüm topikte öncelikle anne adaylarımızı kutlamak isterimm... Çok sevindimm...Maşallah Allah nazarlardan saklansın...

evet biraz ist dışı, zor olabiliyor bazen.
sen nerdesin ki?

utandım :17: teşekkürler tatlım gerçketen çok musmustlu oldum beğenmene. yaptık işte birşeyler. Amin canım nasip odası gördün hazır aslında babası bordo mavi perdesini yaptırdı bile.
ama ama bişi diyimmi ne zamandır dicem fotolarına fln bakmıştımda sizin bebiş inanılmaz tatlı olur, böyle bacakları tontiş :emir_bebek::1:
QUOTE]

anasına çekerse zaten tontiş bacaklı olur kesin :1: ben küçükken çok tombiş çok tatlı bi bebekmişim şimdide tombişimde gerçi:9: sağol canımcım.

kızlar benden hamilelere bigün kızım olursa bıkmadan usanmadan bu şarkıyı söylücem ona

Annesinin bir tanesi, tanrının bize o hediyesi
Evimizin neşesi doğan güneşli kızım
Gülüm gülüm gülüm o benim birgülüm
Konuştu mu susmayan o benim bülbülüm
Canımızın bir parçası, yüreğimizin iki yarısı
Kurban olsun ona anası babası kölen olsun kızım
Gülüm gülüm gülüm o benim birgülüm
Konuştu mu susmayan o benim bülbülüm

oyy speddy duygulandım yaa senin gönlünden kzıdan yana geçende pembe patik almışsın. bende hep kızım olur diyedüşünürdüm ama hamilelikten beri oğlum olucanı hissediyorum. Hani bi reklam var ya ne bebek bezi reklamı. anneyle baba gökyüzünde sarılıyolar,leylek yuvasına mektup bırakıp bebek istiyolar. bayılıyorum o reklama ve hep duygulanıp gülümseyerek izliyorum.

kızlar bu arada konumuz taşınmış dikkat ettinizmi kadınlar hamamındayız artıkın. ama adı değişmemiş.

anadolu yakası göztepe canım

wuu ikimizde bir uçta desene :53: ama artık metrobüs var

:1::1: yok be artık metrobüs sayesinde yaklaşıyorsun merak etme :34::34:

buranın son durağı tam kayınvalidemlerin sokağı bana yaramadı yani. evimin önünden benim minibüs geçmiyo, ilk başta oo iyi bahane olur arabayla çıkarım bende demiştim ama hala ana trafiğe çıkartmıyor bizimki yanımda velim olucakmış, yemedi yani:27:

evet biraz ist dışı, zor olabiliyor bazen.
sen nerdesin ki?

utandım :17: teşekkürler tatlım gerçketen çok musmustlu oldum beğenmene. yaptık işte birşeyler. Amin canım nasip odası gördün hazır aslında babası bordo mavi perdesini yaptırdı bile.
ama ama bişi diyimmi ne zamandır dicem fotolarına fln bakmıştımda sizin bebiş inanılmaz tatlı olur, böyle bacakları tontiş :emir_bebek::1:
QUOTE]

anasına çekerse zaten tontiş bacaklı olur kesin :1: ben küçükken çok tombiş çok tatlı bi bebekmişim şimdide tombişimde gerçi:9: sağol canımcım.

oyy speddy duygulandım yaa senin gönlünden kzıdan yana geçende pembe patik almışsın. bende hep kızım olur diyedüşünürdüm ama hamilelikten beri oğlum olucanı hissediyorum. Hani bi reklam var ya ne bebek bezi reklamı. anneyle baba gökyüzünde sarılıyolar,leylek yuvasına mektup bırakıp bebek istiyolar. bayılıyorum o reklama ve hep duygulanıp gülümseyerek izliyorum.

kızlar bu arada konumuz taşınmış dikkat ettinizmi kadınlar hamamındayız artıkın. ama adı değişmemiş.

aslında ben hep oğlum olsun adı yağız olsun diyordum. ama eşim öyle çok kız istiyor ki hiç erkek lafı bile geçmez bizim evde.
kızım olsa da dünyalar benim kız çocukları hep başka oluyor.
bende o reklama bayılıyorum. hatta kayınvalideme diyorum devamlı çocuk yapın diyor ya , bizim mektubu ptt iletmemiş diyorum :1::1::1:

wuu ikimizde bir uçta desene :53: ama artık metrobüs var

buranın son durağı tam kayınvalidemlerin sokağı bana yaramadı yani. evimin önünden benim minibüs geçmiyo, ilk başta oo iyi bahane olur arabayla çıkarım bende demiştim ama hala ana trafiğe çıkartmıyor bizimki yanımda velim olucakmış, yemedi yani:27:

zamanla ona da çıkarsın canım.
artık hiç bi yer uzak değil ya :1::1::1:

bende oğlum olursa yiğit koymak istiyorum adını. Yeni akrar verdim :1: ama kız olursa aklımda hiçbişey yok. bizde hep eskiden kızımız olucak gibi konuşurduk,ikimizde kız isterdik ama hamilelikten beri eşimde bende erkek hissediyoruz. eşim severken geçen napıon len dedi aa dedim kızsa alınır şimdi deme öle nasılsın yavrum de :9:

bende oğlum olursa yiğit koymak istiyorum adını. Yeni akrar verdim :1: ama kız olursa aklımda hiçbişey yok. bizde hep eskiden kızımız olucak gibi konuşurduk,ikimizde kız isterdik ama hamilelikten beri eşimde bende erkek hissediyoruz. eşim severken geçen napıon len dedi aa dedim kızsa alınır şimdi deme öle nasılsın yavrum de :9:

:1::1::1: eşim daha hiç oğlum olsun demedi hep kızım olsun dedi hala da öyle diyor bizim kızımız olacak ismini ben koyucam falan diyor :1::1:
bana da hep oğlum olucak ilk gibi geliyor yada bilmiyorum ama öyle istiyorum anlamadım. :1::1: kadınlar bazı dönemde daha çok bebek istermiş ya
dün akşam eşime diyorum çocuk mu yapsak :1: her ay mutlaka geliyorlar bana sonra eve gidince o dedi ? yok dedim ben nargileyi sanırım çok içtim kafam güzel oldu :1::1::1::1:

mlvst evin çoook güzel maşallah ayrıca pırıl pırıl rabbim huzurunuzu aşkınızı ve bereketinizi eksik etmesin...

artık görelim yaniiii:37:

tatlım yükledim fotoları ama sen gittin :/
nys daha öncede hatırlıyordum evini. maşşallah tekrardan bayıldım bayıldım.gerçekten çok güzel ayrıntılar var heleki o kalp ayna enfes :16:
Allah mutluluk huzurla oturmayı nasip etsin hepimize

mlsvt evin çok güzel canım allah güle güle oturmaı nasip etsin. Yakında bizde b.düzüne taşınacağız kısmetse :)

çok teşekkür ederim tatlım.Allah hepimize ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.
bende baktım şimdi senin evine ne kadar ferah ve güzel.
ohh gelin valla taşının,güzel buralar:34:

mlvst evin çoook güzel maşallah ayrıca pırıl pırıl rabbim huzurunuzu aşkınızı ve bereketinizi eksik etmesin...

ne kadar güzel sözler bunlar:16: teşekkür ederim. Amin tatlım hepimizin Aşkını ve Bereketini eksik etmesin:38:
bu arada yeni temizlik yaptım ondan pırıl pırıldır:37:

annelerin içine doğarmış zaten bi süre sonra.:9:
bendede var daha doğmadan bizde don biçiyoruz ama sağlıklı evlat tabiki önemli olanda bendede bi erkeğe kayma hissi var yanlış ama atmaya çalışıyorum içimden:ssz:

off bide aklıma geldi şimdi bu hamişler yaklaşıkta doğuma isimde arıcaz anaaaam en heycanlı güzel kısmı:52:

Son düzenleme:
Yorgun pingum nasılsın ben de diyorum kim bu?? Çıkardım ama sonradan annecin nasıl oldu canım bu arada?

iyiyim canım sağol bugün sabahtan beri başım ağrıyo onun dışında sağlıklı bi hamilelik geçiriyorum çok şükür. Annemde iyi artık, ağır filan kaldıramıyo ama bi sorun yok. torun bakmaya hazırlanıyo :9: sen nasılsın görüşmeyeli şekerim ??

annelerin içine doğarmış zaten bi süre sonra.:9:
bendede var daha doğmadan bizde don biçiyoruz ama sağlıklı evlat tabiki önemli olanda bendede bi erkeğe kayma hissi var yanlış ama atmaya çalışıyorum içimden:ssz:

off bide aklıma geldi şimdi bu hamişler yaklaşıkta doğuma isimde arıcaz anaaaam en heycanlı güzel kısmı:52:
[/B]

ewet yardımcı oluceksiniz bize :9: anam hangibirimize yardımcı olucanız dimi 3 tane birden belki yakında birileri daha çıkar dahada çoğalırız işallah. sanada anne olmak çok yakışır hem çalışmıyosunda. sanada lazım bi bebiş bence

ewet yardımcı oluceksiniz bize :9: anam hangibirimize yardımcı olucanız dimi 3 tane birden belki yakında birileri daha çıkar dahada çoğalırız işallah. sanada anne olmak çok yakışır hem çalışmıyosunda. sanada lazım bi bebiş bence

hiç problem değil ben 3ünüzede isim çıkartırım valla ooo yeterki heycan olsun bana:32:
benim bebek işide kader,kısmet,alınyazısı,inşallah, maşallah yani :8:

bu arada akşam yemeği işinden yırttım benimkini aradım hastaymışım gibi tamam yapma dedi, bilse burda fink atıom, çok çakalım:51:

Merhaba arkadaşlar, öyle gizliden gizliden okumiim önce kendimi tanitiyim istedim:1:

Ben de Ekim geliniyim, bebek düşünmekle düşünmemek arasında gidip geliyordum ki aklıma aynı dönem evlendiğim arkadaslar geldi. Sohbetinize katılmak, aynı dönem evlenen arkadaşların fikirlerini görmek istedim. Kısmetse biz de sene sonuna doğru düşünüyoruz (bazen hemen mi diyoruz :)) ama vermem gereken kilolarım var, bi de kontrolden geçmek istiyorum.

Çok sık yazamayabilirim, yoğun çalışıyorum ama çok keyifli sohbetiniz maşallah:nazar: Ben de katılabilirim arada beni de kabul ederseniz :3:

Benimde bi sürü işim var ama canım hiç yapmak istemiyo :( başım ağrıyo sürekli bişiler yemek istiyo canım ya adet oldum olcam zaten ondan da durmadan bişiler atıştırma ihtiyacı duyuyodum offf sonrada pişman oluyorm :31: kilo aldım veremiyom veremiyooommm :47::47::47::14::14::14:

Back