Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim spedyycim. ama ama benimki ist dışı sayılıo
evet biraz ist dışı, zor olabiliyor bazen.
sen nerdesin ki?
utandım teşekkürler tatlım gerçketen çok musmustlu oldum beğenmene. yaptık işte birşeyler. Amin canım nasip odası gördün hazır aslında babası bordo mavi perdesini yaptırdı bile.
ama ama bişi diyimmi ne zamandır dicem fotolarına fln bakmıştımda sizin bebiş inanılmaz tatlı olur, böyle bacakları tontiş QUOTE]
anasına çekerse zaten tontiş bacaklı olur kesin ben küçükken çok tombiş çok tatlı bi bebekmişim şimdide tombişimde gerçi sağol canımcım.
kızlar benden hamilelere bigün kızım olursa bıkmadan usanmadan bu şarkıyı söylücem ona
Annesinin bir tanesi, tanrının bize o hediyesi
Evimizin neşesi doğan güneşli kızım
Gülüm gülüm gülüm o benim birgülüm
Konuştu mu susmayan o benim bülbülüm
Canımızın bir parçası, yüreğimizin iki yarısı
Kurban olsun ona anası babası kölen olsun kızım
Gülüm gülüm gülüm o benim birgülüm
Konuştu mu susmayan o benim bülbülüm
oyy speddy duygulandım yaa senin gönlünden kzıdan yana geçende pembe patik almışsın. bende hep kızım olur diyedüşünürdüm ama hamilelikten beri oğlum olucanı hissediyorum. Hani bi reklam var ya ne bebek bezi reklamı. anneyle baba gökyüzünde sarılıyolar,leylek yuvasına mektup bırakıp bebek istiyolar. bayılıyorum o reklama ve hep duygulanıp gülümseyerek izliyorum.
kızlar bu arada konumuz taşınmış dikkat ettinizmi kadınlar hamamındayız artıkın. ama adı değişmemiş.
anadolu yakası göztepe canım
yok be artık metrobüs sayesinde yaklaşıyorsun merak etme
evet biraz ist dışı, zor olabiliyor bazen.
sen nerdesin ki?
utandım teşekkürler tatlım gerçketen çok musmustlu oldum beğenmene. yaptık işte birşeyler. Amin canım nasip odası gördün hazır aslında babası bordo mavi perdesini yaptırdı bile.
ama ama bişi diyimmi ne zamandır dicem fotolarına fln bakmıştımda sizin bebiş inanılmaz tatlı olur, böyle bacakları tontiş QUOTE]
anasına çekerse zaten tontiş bacaklı olur kesin ben küçükken çok tombiş çok tatlı bi bebekmişim şimdide tombişimde gerçi sağol canımcım.
oyy speddy duygulandım yaa senin gönlünden kzıdan yana geçende pembe patik almışsın. bende hep kızım olur diyedüşünürdüm ama hamilelikten beri oğlum olucanı hissediyorum. Hani bi reklam var ya ne bebek bezi reklamı. anneyle baba gökyüzünde sarılıyolar,leylek yuvasına mektup bırakıp bebek istiyolar. bayılıyorum o reklama ve hep duygulanıp gülümseyerek izliyorum.
kızlar bu arada konumuz taşınmış dikkat ettinizmi kadınlar hamamındayız artıkın. ama adı değişmemiş.
aslında ben hep oğlum olsun adı yağız olsun diyordum. ama eşim öyle çok kız istiyor ki hiç erkek lafı bile geçmez bizim evde.
kızım olsa da dünyalar benim kız çocukları hep başka oluyor.
bende o reklama bayılıyorum. hatta kayınvalideme diyorum devamlı çocuk yapın diyor ya , bizim mektubu ptt iletmemiş diyorum
wuu ikimizde bir uçta desene ama artık metrobüs var
buranın son durağı tam kayınvalidemlerin sokağı bana yaramadı yani. evimin önünden benim minibüs geçmiyo, ilk başta oo iyi bahane olur arabayla çıkarım bende demiştim ama hala ana trafiğe çıkartmıyor bizimki yanımda velim olucakmış, yemedi yani
buarada kadınlar hamamına taşınmışız ben şimdi farkettm
bende oğlum olursa yiğit koymak istiyorum adını. Yeni akrar verdim ama kız olursa aklımda hiçbişey yok. bizde hep eskiden kızımız olucak gibi konuşurduk,ikimizde kız isterdik ama hamilelikten beri eşimde bende erkek hissediyoruz. eşim severken geçen napıon len dedi aa dedim kızsa alınır şimdi deme öle nasılsın yavrum de
artık görelim yaniiii
mlsvt evin çok güzel canım allah güle güle oturmaı nasip etsin. Yakında bizde b.düzüne taşınacağız kısmetse :)
mlvst evin çoook güzel maşallah ayrıca pırıl pırıl rabbim huzurunuzu aşkınızı ve bereketinizi eksik etmesin...
bende oğlum olursa yiğit koymak istiyorum adını. Yeni akrar verdim ama kız olursa aklımda hiçbişey yok. bizde hep eskiden kızımız olucak gibi konuşurduk,ikimizde kız isterdik ama hamilelikten beri eşimde bende erkek hissediyoruz. eşim severken geçen napıon len dedi aa dedim kızsa alınır şimdi deme öle nasılsın yavrum de
Yorgun pingum nasılsın ben de diyorum kim bu?? Çıkardım ama sonradan annecin nasıl oldu canım bu arada?
annelerin içine doğarmış zaten bi süre sonra.
bendede var daha doğmadan bizde don biçiyoruz ama sağlıklı evlat tabiki önemli olanda bendede bi erkeğe kayma hissi var yanlış ama atmaya çalışıyorum içimden
off bide aklıma geldi şimdi bu hamişler yaklaşıkta doğuma isimde arıcaz anaaaam en heycanlı güzel kısmı[/B]
ewet yardımcı oluceksiniz bize anam hangibirimize yardımcı olucanız dimi 3 tane birden belki yakında birileri daha çıkar dahada çoğalırız işallah. sanada anne olmak çok yakışır hem çalışmıyosunda. sanada lazım bi bebiş bence