telaş etme bence eve git dinlen eşini evde bekle
telaşlanma canım dinlen ve iğneni yaptır doktorun dediklerini ihmal etme sakın merak etme bşy olmayacaktır
Sıkma canını tatlım olmaz bişi iğneni vurul yat dinlen kötü şeyler düşünmehem kahverengi akıntı zararsız kırmızı olursa zararlı diye okumuştum biyerde..
tatlım sakın telaş etme benim bildiğim okuduğum kadarıyla k.rengi akıntı korkulucak bişey değil ama açık renk akıntı gelirse tehlikeli. VE dinlendiğin tedbirini aldığın takdirde geçio. şimdi moralini yüksek tut ve akşam eşinin gelmesi filan bekleme git ewe dinlen.
Doktor hiç o renkte akıntılar olmasa daha iyi olurdu ama canını sıkma dedi,dinlenmene bak bu iğneyi bugün ol dedi ,yarın işe gitme evde dinlen mümkünse rapor yazarım pazartesi kontrole bekliyorum dedi,
yaa o mayaların dediği doğru çıkmasın nütfennn ben daha bebişimi kucağıma almamış olucam o tarihlerde...
Ah şu mayalar olmasın ama ya daha bebiş büyütücez bizz
yok yok ben hamile olunca bol bol seni arayacağım kaçışın yok
Telaş etmiyorum canım sıkıldı sadece dr böyle söyleyince iğnemi akşama olabilirim,şimdi iştende çıkamam servisle geldim arabayla gelseydim çıkabilirdim,eşiminde çok önemli proje toplantısı var gelmesi 6'yı bulucak ,sanırım çok hareket ettim iğneyi olurum artık gerisi Rabbime kalmış
Teşekkür ederim kızlar
öss sınav sonucu gibi oturdum heyecanla mlsvt evini bekliyorum
sürekli sayfayı yeniliyorum açıklanmadı mı daha yahu
Ah şu mayalar olmasın ama ya daha bebiş büyütücez bizz
bizde daha hamile kalacağız mümkünse 100 sene yanılmış olsunlar
mlstv çok güzel güle güle otur evin nerede senin ?
bak iyiki de aramışsın
bana kalırsa yarın izin al, haftasonuyla beraber üç gün evde yat
gerekmedikçe de yerinden kalkma
bu arada kızlar aklınızda bulunsun, gebeliğin ilk aylarında gelen kahverengi akıntı kesinlikle iyi değildir, kesenin kanadığını gösterir
bu da düşük tehlikesi anlamına gelir
ist/beylikdüzü tatlım
oranın ev standartlarına göre biraz küçük ama yetiyor
beğendiğin içinde ayrıca teşekkür ederim mutlu oldum :)
OOOO çok uzak sın bana
mlsvt ewine bayıldım yaa. Tahmin ediyodum senin böyle cici şık bi evin olucanı yanılmadım. Çok çok güzel heryeri. mutfağına filan hayran kaldım. Maşallah Alalh huzurunuzu bozmasın ewiniz bebek sesleriyle dolsun işallah.
mlsvt aynen bende çok beğendim evini herşeyin çok güzel masllh güle güle oturun
evet biraz ist dışı, zor olabiliyor bazen.
sen nerdesin ki?
utandımteşekkürler tatlım gerçketen çok musmustlu oldum beğenmene. yaptık işte birşeyler. Amin canım nasip odası gördün hazır aslında babası bordo mavi perdesini yaptırdı bile.
ama ama bişi diyimmi ne zamandır dicem fotolarına fln bakmıştımda sizin bebiş inanılmaz tatlı olur, böyle bacakları tontiş
çok teşekkür ediyorum canım. senin ev hani nerede bekliyoruz
mlsvt canım evini bende çok beğendim güle güle oturistanbuldasın sende demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?