- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah gönlünüze göre versin canımm
Hoşgeldiniz
Ne güzel işte ilgili alakalı bulantın için elinden geleni yapmaya çalışıyor çok taktir ettim
İnşallah sakız iyi gelir artık düzelirsin canım,
Çok güzel bir hediye iyi günlerde kullan bende 3 var eşimde 4 var 5 çıkınca hemen alıcak biliyorum bende 4'e terfi edicem
Amin canım hep böyle olun inşallahh
kadınlar hamamı konusnda ben uyarım ancak bu başlığın taşınması taraftarıyım
bizi bir araya toplayan tanışmamıza vesile olan bu başlığı öksüz bırakmak istemem
bir de hanzade ya çok şaşırdım kuzum senin arkadaşlarının başka işi mi yok bizim yazdıklarımızı okuyolar seni tespit etmeye çalışıyolar
ne oluyo yani yazdıklarını görünce
ay ne ilginç insanlar var
kızlar başka konuya geçerseniz bana da haber verin uyarım size
jelocum evin çok hoş maşallh,spedy senin evini görmüştüm daha önce güle güle oturun inş.
buancımm nerelerdesin ya özlettirdin kendini arayı uzatma böyle gel arada
teşekkür edrim canım.
özel albüm ile düğün kına resimlerimizi de ekledim kızlar bakın silerim sonra ..
sipidim maşallah en eğlenerek evlenen insanlardan birisiniz heralde tabii kına da ki o foto biraz hüzünlediriyo insanı
hanzade biz aynı siz gibiyiz salonda saat var aynaların orda dikkatinizi çekmiştir hala asılacak duvara matkabımızın nerde olduğunu bulamıyoruz
ACAYİP eğlendik hemde koca gelinlikle herhalde yapmadığım bişey kalmamıştır. 1 günümüzü gerçekten iyi değerlendirdik
bizimde tam tersi hiç sevmem duvarda resimler tablolar falan olsun salonda duvarda sadece saat var aslında diğer duvara da asalım bişey diyoruz ama malesef içimden gelmiyor
teyzoş geldi, baklva açıcaklar
onu da yersem kesin iyileştim dicem artık:d
ewt canım eşim öyledir, Allah bin kat razı olsun
bu arada kasık ağrıları çok normal endişe etme
çok şiddeetli olmadıktan sonra problem yok
şiddetlenirse (ki allah korusun) yine endişe etmeden akıntı takibi yap mutlaka
ben de sade şeyleri severim kalabalığı sevmem farkındaysınız ama foto hastasıyım salonda 1 tane olacak sadece ama 1 metre boyu var onun da çok büyük koyacak yer yok 3 lü koltuğun üstüne asıcaz inşallah
ACAYİP eğlendik hemde koca gelinlikle herhalde yapmadığım bişey kalmamıştır. 1 günümüzü gerçekten iyi değerlendirdik
bizimde tam tersi hiç sevmem duvarda resimler tablolar falan olsun salonda duvarda sadece saat var aslında diğer duvara da asalım bişey diyoruz ama malesef içimden gelmiyor
kazenden haber gelmedi, online olduğunda görür heralde. :26::26:
bu arada siyahdeniz albümüne baktım evin çok güzel seninde, ferah temiz.. yorum yapamadım o sırada başka şeylerle meşguldum..
ya kızlar bacaklarıma ağda yapmam lazım ama üşeniyorum, üşenmekten çok sanki canım bugün çok tatlı gibi geliyor, acı çekesim yok hiç
kazenden haber gelmedi, online olduğunda görür heralde. :26::26:
bu arada siyahdeniz albümüne baktım evin çok güzel seninde, ferah temiz.. yorum yapamadım o sırada başka şeylerle meşguldum..
ya kızlar bacaklarıma ağda yapmam lazım ama üşeniyorum, üşenmekten çok sanki canım bugün çok tatlı gibi geliyor, acı çekesim yok hiç
saol canım. Demek hiç acı çekesin yok çok alemsimm