speedy halın gerçekten çok iyi bi seçim ya ben halılarımı alırken çok cahilllik etmişim. oturma odam devamlı ayağımızın altındaki halı açık renk ve hemen kirleniyo nasıl gözüme batıyo yaa... benim ewde öyle bi dağılıyo çocuk olunca napıcam bilmiyorum. köşe koltuğum bol yastıklı benim. e tv izlerken onları aşağı atıyoruz o bile dağınık görünmesine yetiyo. mutfağımıda arada bırakıyorum valla çok çabuk yoruluyorum yaa.
jelocum mutfağınçok hoş görünüyo tabi bu kadarcık resimden tam anlayamadık ama bizde foto çekimlerinde 3 mekan gezmiştik. kısıklı parkı, kandillide güzel dar bi sokak, küçüksu sahili..
landfloves canım pencere açmadım buralar serin zaten öle kapı pencere açamıyoruzki. ağrım neden anlamadım ama 3 gündür erken uykum geldiği halde geç uyuyorum. onların birikimi olabilir.
jelocum mutfağınçok hoş görünüyo tabi bu kadarcık resimden tam anlayamadık ama bizde foto çekimlerinde 3 mekan gezmiştik. kısıklı parkı, kandillide güzel dar bi sokak, küçüksu sahili..
landfloves canım pencere açmadım buralar serin zaten öle kapı pencere açamıyoruzki. ağrım neden anlamadım ama 3 gündür erken uykum geldiği halde geç uyuyorum. onların birikimi olabilir.