yanş ben yeni konu yerine taşıma taraftayım ama yinede olmazsa açarız tabii, evlenecekler olan kısmını evlenenler yaparız konu başlığınınbirde buraya demeyelim, başka gelen olmasın biz bize yeteriz, daha güzel.
speedy halın gerçekten çok iyi bi seçim ya ben halılarımı alırken çok cahilllik etmişim. oturma odam devamlı ayağımızın altındaki halı açık renk ve hemen kirleniyo nasıl gözüme batıyo yaa... benim ewde öyle bi dağılıyo çocuk olunca napıcam bilmiyorum. köşe koltuğum bol yastıklı benim. e tv izlerken onları aşağı atıyoruz o bile dağınık görünmesine yetiyo. mutfağımıda arada bırakıyorum valla çok çabuk yoruluyorum yaa.
jelocum mutfağınçok hoş görünüyo tabi bu kadarcık resimden tam anlayamadık amabizde foto çekimlerinde 3 mekan gezmiştik. kısıklı parkı, kandillide güzel dar bi sokak, küçüksu sahili..
landfloves canım pencere açmadım buralar serin zaten öle kapı pencere açamıyoruzki. ağrım neden anlamadım ama 3 gündür erken uykum geldiği halde geç uyuyorum. onların birikimi olabilir.
kızlar ben dün bişey gördüm kadınlar kulubunde, kadınlar hamamı diye bir bölüm var, ve o bölümdeki konuları, yazılanları paylaşılan resimleri üye olmayanlar göremiyormuş, birde sanırım yeni mesaj takibinde falan çıkmıyor oraya yazılanlar, hani forum takip deyince her bölüme yeni yazılan cevapları falan görüyoruz ya işte orası görünmüyor. 2012 gelinlerinin konuları var orda bi konu daha var başkada yok. sizce bizde konumuzu oraya taşıtsak olur mu? veya olmuyorsa eğer orda yeni bir konu açsak? nasıl olur sizce? henüz araştırmadım ama üye harici görülmüyorsa googledan aratıncada çıkmaz diye düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorum, ona göre bişeyler yapalım
kızlar yeni albüm yaptım evimin resimleri varrrrrr
Bazı resimler biraz karanlık ama idare edin artık :) eski çektiklerimi bulamadım şimcik sizin için çekiverdim hemen.......
ayh çok güldüm heee nasıl özenirdin heeeeee :2::2:
asker beklediğini biliyordum hatta devamlı konuşuyorduk baksana geldide bitti bile
çok şükür artık evimiz evimizdeyiz.
landflover ; olabilir aslında ama taşıma yerine yeni konu açılabilir zaten bu konu biraz saçma artık herkes evlendi yeni bir konu ile geçilebilir
Hoşgeldin miracle,çok teşekkür ederim güzel yorumun için inşallah canım
teşekkür ederim canım o senin güzelliğin eylül gelinlerimizin hepsi birbirinden güzel hepimize maşallah
yağmurlar biter inşallah bize gelene kadar
kızlar ben dün bişey gördüm kadınlar kulubunde, kadınlar hamamı diye bir bölüm var, ve o bölümdeki konuları, yazılanları paylaşılan resimleri üye olmayanlar göremiyormuş, birde sanırım yeni mesaj takibinde falan çıkmıyor oraya yazılanlar, hani forum takip deyince her bölüme yeni yazılan cevapları falan görüyoruz ya işte orası görünmüyor. 2012 gelinlerinin konuları var orda bi konu daha var başkada yok. sizce bizde konumuzu oraya taşıtsak olur mu? veya olmuyorsa eğer orda yeni bir konu açsak? nasıl olur sizce? henüz araştırmadım ama üye harici görülmüyorsa googledan aratıncada çıkmaz diye düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorum, ona göre bişeyler yapalım
ya senin haberin yok ama ben size çok özenirdim ay ne güzel evleniyorlar sipidinin düğününde bizim şafak şu kadar azalacak falan diye :)
evin çok güzel pıpır pırıl maşallah canım.huzurla oturun ...
Amin canım çok sağoll
Günaydın fıstıklarrrrr....
ne zamandır gelemiyorum,çok özledim ya sizleri....
Jelo ve penguen hamile hbrlerinize çok sevindim. Allah analı babalı büyütsün. Kendinize çok dikkat edin.Ayaklarınızda her daim çorabınız olsun.Öle sıcak falan diye çıkartmayın sakın.Kadın milleti ayağından alır soğuyu der annem
İşlerim cok fazla, ama aklım sizlerde. Zamanım yok geçmişi okuyamıyorum.
Öpüyorum sizleri.Görüşüz
Siyahdeniz evin maşallah çok güzel derli toplu bayılıyorum böyle evlere az eşyalı ferah ferah güzel günlerde oturun
hayırlı günler biz geldiiik
eşim her akşam yeni bişeyle geliyor eve, dün de mide bulantısı için sakız almış eczaneden
mide bulantım başlar gibi oldugunda iki tane atıyorum ağzıma 10 dk çiğniyorum geçiyo
galiba yavaş yavaş iyileşmeye başladım
kızlarrr
bu arada eşim bana iphone 4 almış
5. çıkınca onu da kendime alcam darılmak yok dedi
canım kocam ya onu düşününce ağlayasım geliyo, Allah onu başımdan eksk etmesin
kızlar başka konuya geçerseniz bana da haber verin uyarım size
jelocum evin çok hoş maşallh,spedy senin evini görmüştüm daha önce güle güle oturun inş.
buancımm nerelerdesin ya özlettirdin kendini arayı uzatma böyle gel arada
Çok teşekkür ederim canım benim,inşallah bir iki seneye ev alalım evin içini komple baştan planlıycaz,eşyaların hepsini yeniliycez o yüzden makul derecede aldık eşyalarımızı
Buanbuan gitti işleri yoğunmuş inşallah kısa zamanda aramıza katılır
siyahdeniz seninde evin çok hoş maşallah,frınımız aynı sanırım nasıl memnun musun?ben memnunum ama hep yüksek ayarda pişiriyorm çoğu şeyi 180derecede yapmaya çalıştığımda çok uzun sürüyo pişirme süresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?