• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

deniz ve siz harika gözüküyorsunuz 3 hafta geçse de gitsem artık tatile denize doysam :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

evet caım bizde koç müzesinde çekim yapmıştık :3: hamilelikte saç boyamak yasak diye biliyorum :34:

Koç müzesi güzeldir eminim çok güzel olmuştur çekimlerin,biz hiç karar vermedik orasımı burasımı diye herşeyi görümcem ayarladı saolsun ,evet yasakmış öyle diyorlar pazartesi doktora gidince sorucam ben pek dibim çıkmış gezemem daralıyorum gerçi kahverengi çok belli olmuyor ama yılların alışkanlığı:34:

Koç müzesi güzeldir eminim çok güzel olmuştur çekimlerin,biz hiç karar vermedik orasımı burasımı diye herşeyi görümcem ayarladı saolsun ,evet yasakmış öyle diyorlar pazartesi doktora gidince sorucam ben pek dibim çıkmış gezemem daralıyorum gerçi kahverengi çok belli olmuyor ama yılların alışkanlığı:34:

:1::1::1: aynen canım biz düğünde

ataşehire gittik halama
ataşehir havuz +sahile gittik
fb sahile gittik
koç müzesine gittik

keşke koç müzesine daha çok zaman ayırsaydık diyoruz harikaydıı :37::37::37:

Günaydın kızlarr..
Landfloves ve miracle gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum size çook özendim maşallah muhabbetiniz hep böyle güzel bol olsun. ne kadar çok isterdim bende yanınızda olmayı.. herşey harika görünüyo kızlar..

angelneşe güzel sürpriz yapmışsın tatlım eşin ne güzel sevinmiştir.

Bugün çok fena başım ağrıyo sabah baş ağrısıyla uyandım. tek taraflı sağ taraf ağrıyo sadece ve gözlerime vuruyo ağrısı ilaçda içemiyorum. bakalım akşama kadar nasıl dayancam.

teşekkür ederim canım, amin inşaallah.

çok geçmiş olsun, yatak odasında camı açık yattıysan rüzgardan olabilir, bende geçen gün baş ağrısıyla uyanmıştım, sonradan anladım camdan soğuk girmiş baya, üstümü örtmüşüm ama başım üşümüş

Görmüştüm daha önce evini hatta salon halına bitmiştim:16:
Çok düzenli derli toplu tertemiz hep böyle olsun:34:

evet çoğu buradaki herkes görmüş yorumları bile var :1::1::1::1: o halıya bende bitiyorum hiç kirlenmiyor bişey olmuyor :12::12:
hemen hemen evim hala böyle 1-2 eklemeler falan var işte :15::15: ama bazen öyle bir dağıtıyorum ki poffffffffff :44::44:

:1::1::1: aynen canım biz düğünde

ataşehire gittik halama
ataşehir havuz +sahile gittik
fb sahile gittik
koç müzesine gittik

keşke koç müzesine daha çok zaman ayırsaydık diyoruz harikaydıı :37::37::37:

Biz ogün çok gezemedik şehirdışı arkadaşlarım ve akrabalar mecburen 7 araç gittik çekimlere dolu dolu herkesle resim çekildik fotoğrafçı 3000'e yakın çekmiş eh kardeşimdi oydu buydu baya resimler çekilmiş bizim nevrimiz dönmüştü artık,birde etraftan insanlar bizde çekilcez diye,birde kadınlar bana para taktılar tanımadığım halde çok gülmüştü herkes:1:

Biz ogün çok gezemedik şehirdışı arkadaşlarım ve akrabalar mecburen 7 araç gittik çekimlere dolu dolu herkesle resim çekildik fotoğrafçı 3000'e yakın çekmiş eh kardeşimdi oydu buydu baya resimler çekilmiş bizim nevrimiz dönmüştü artık,birde etraftan insanlar bizde çekilcez diye,birde kadınlar bana para taktılar tanımadığım halde çok gülmüştü herkes:1:

bizim gezmemiz planlıydı halama mutlaka gitmek istiyordum... ona gittik küçük bi takı töreni yaptık bizde orada :1::1::1:
benim abim çekti resimlerimi hatta resimleri eve götürmesem eklerdim bulabilirsem yine eklerim :1::1::1: çok eğlenceliydi söz,nişan,kına,düğün hepsini abim kendisi çekti :17:

evet çoğu buradaki herkes görmüş yorumları bile var :1::1::1::1: o halıya bende bitiyorum hiç kirlenmiyor bişey olmuyor :12::12:
hemen hemen evim hala böyle 1-2 eklemeler falan var işte :15::15: ama bazen öyle bir dağıtıyorum ki poffffffffff :44::44:

Gerçekten çok kullanışlı görünüyor halın,benim mutfağın dağınık hali olan resmi vardı koydum,eşim bu resimde bana kek yapmaya çalışıyordu onunda dağınıklığı var:9:
Normalde mutfağımı asla dağınık bırakmam çok dikkat ederim,biraz salon dağınıyor oda sevgili eşimin pcyle ilgili kabloları cd'lerinden,bu aralar bişeye elleyemiyorum ama toparlıyorum eşim temizliyor,bu hafta kadın gelicek bulmuş ayarlamış :34:

bizim gezmemiz planlıydı halama mutlaka gitmek istiyordum... ona gittik küçük bi takı töreni yaptık bizde orada :1::1::1:
benim abim çekti resimlerimi hatta resimleri eve götürmesem eklerdim bulabilirsem yine eklerim :1::1::1: çok eğlenceliydi söz,nişan,kına,düğün hepsini abim kendisi çekti :17:

Ne güzel gezmişsiniz,aa resimleri abinmi çekti ne güzel tanıdık olunca daha güzel pozlar çıkmıştır ortaya,bir ara eklersen bakarız hiç görmedim senin resimlerii:34:

speedy cim evini görmüştüm ilk aldığın anı, pastanı ve heyecanını hatırlıyorum biz de ev arıyoduk o zamanlar hala evinin boş halini de paylaşmıştın çok güzel canım iyi günlerde sağlıkla huzurla yaşayın inşallah

Gerçekten çok kullanışlı görünüyor halın,benim mutfağın dağınık hali olan resmi vardı koydum,eşim bu resimde bana kek yapmaya çalışıyordu onunda dağınıklığı var:9:
Normalde mutfağımı asla dağınık bırakmam çok dikkat ederim,biraz salon dağınıyor oda sevgili eşimin pcyle ilgili kabloları cd'lerinden,bu aralar bişeye elleyemiyorum ama toparlıyorum eşim temizliyor,bu hafta kadın gelicek bulmuş ayarlamış :34:

evet canım benim mutfak halım kötüydü o resimdeki değii artık değiştirdik.
bende elimden geldiği kadar evi toplu tutmaya çalışırım bize çat kapı çok misafir geliyr :1:

Ne güzel gezmişsiniz,aa resimleri abinmi çekti ne güzel tanıdık olunca daha güzel pozlar çıkmıştır ortaya,bir ara eklersen bakarız hiç görmedim senin resimlerii:34:

çok keyifli geçti resimleri faceden kopyaladım karışık olarak ekledim :1::1::1::1:

speedy cim evini görmüştüm ilk aldığın anı, pastanı ve heyecanını hatırlıyorum biz de ev arıyoduk o zamanlar hala evinin boş halini de paylaşmıştın çok güzel canım iyi günlerde sağlıkla huzurla yaşayın inşallah

Evt canım :34: çok güzel heycanlardı şimdi her güne bi anlam yüklüyorum geçen sene bugün işyerinde son günümdü izne ayrılıyordum :16::16: sonra kişisel bakımlar falan :15:
Rabbim ev isteyen herkese nasip etsin ödemek falan zor gelse de insanın evi gibisi yok :45::45:

kızlar ben dün bişey gördüm kadınlar kulubunde, kadınlar hamamı diye bir bölüm var, ve o bölümdeki konuları, yazılanları paylaşılan resimleri üye olmayanlar göremiyormuş, birde sanırım yeni mesaj takibinde falan çıkmıyor oraya yazılanlar, hani forum takip deyince her bölüme yeni yazılan cevapları falan görüyoruz ya işte orası görünmüyor. 2012 gelinlerinin konuları var orda bi konu daha var başkada yok. sizce bizde konumuzu oraya taşıtsak olur mu? veya olmuyorsa eğer orda yeni bir konu açsak? nasıl olur sizce? henüz araştırmadım ama üye harici görülmüyorsa googledan aratıncada çıkmaz diye düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorum, ona göre bişeyler yapalım

kızlar ben dün bişey gördüm kadınlar kulubunde, kadınlar hamamı diye bir bölüm var, ve o bölümdeki konuları, yazılanları paylaşılan resimleri üye olmayanlar göremiyormuş, birde sanırım yeni mesaj takibinde falan çıkmıyor oraya yazılanlar, hani forum takip deyince her bölüme yeni yazılan cevapları falan görüyoruz ya işte orası görünmüyor. 2012 gelinlerinin konuları var orda bi konu daha var başkada yok. sizce bizde konumuzu oraya taşıtsak olur mu? veya olmuyorsa eğer orda yeni bir konu açsak? nasıl olur sizce? henüz araştırmadım ama üye harici görülmüyorsa googledan aratıncada çıkmaz diye düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorum, ona göre bişeyler yapalım

günaydın hatunlaaaaaaaaaaaaaaarrr

nasılsınız bakalım?

angelnese çok teşekkür ederim neden yalnız olasın bak biz bir tık yakınındayız:)

özdencim tabi ki beğendim hepimiz çok güzeliz maşallah.

jelom maşallah hem kendin hem eviniz çok güzel ne güzel bi anne olacaksın inşallah.

sipidim siz ev ararken ben daha asker bekliyordum hatırlar mısın?nasıl özenirdim sana bizim de evimiz olur mu acaba? diye çok şükür rabbimize hepsi oldu

pigum dikkat et kendine aman üşütme hamilelikte zor olur grip falan.

hanzade dün face ten resimlere bakarken de bol bol maşallah dedim bugünde öyle ne kadar güzelsin.

bu arada haziran geldi ama antalya ya yağmur yağıyoooooo.

kızlar yeni albüm yaptım evimin resimleri varrrrrr
Bazı resimler biraz karanlık ama idare edin artık :) eski çektiklerimi bulamadım şimcik sizin için çekiverdim hemen.......

sipidim siz ev ararken ben daha asker bekliyordum hatırlar mısın?nasıl özenirdim sana bizim de evimiz olur mu acaba? diye çok şükür rabbimize hepsi oldu
.

ayh çok güldüm heee nasıl özenirdin heeeeee :2::2:
asker beklediğini biliyordum hatta devamlı konuşuyorduk baksana geldide bitti bile :nazar::nazar:
çok şükür artık evimiz evimizdeyiz.

landflover ; olabilir aslında ama taşıma yerine yeni konu açılabilir zaten bu konu biraz saçma artık herkes evlendi yeni bir konu ile geçilebilir :16::16:

nasılsınız bakalım?

angelnese çok teşekkür ederim neden yalnız olasın bak biz bir tık yakınındayız:)

jelom maşallah hem kendin hem eviniz çok güzel ne güzel bi anne olacaksın inşallah.

hanzade dün face ten resimlere bakarken de bol bol maşallah dedim bugünde öyle ne kadar güzelsin.

Hoşgeldin miracle,çok teşekkür ederim güzel yorumun için inşallah canım:34:

nasılsınız bakalım?

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin eylül gelinlerimizin hepsi birbirinden güzel hepimize maşallah:nazar:

yağmurlar biter inşallah bize gelene kadar

landflover ; olabilir aslında ama taşıma yerine yeni konu açılabilir zaten bu konu biraz saçma artık herkes evlendi yeni bir konu ile geçilebilir :16::16:

yanş ben yeni konu yerine taşıma taraftayım ama yinede olmazsa açarız tabii, evlenecekler olan kısmını evlenenler yaparız konu başlığının :9::9: birde buraya demeyelim, başka gelen olmasın biz bize yeteriz, daha güzel.

Back