- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deniz ve siz harika gözüküyorsunuz 3 hafta geçse de gitsem artık tatile denize doysam
evet caım bizde koç müzesinde çekim yapmıştık hamilelikte saç boyamak yasak diye biliyorum
Koç müzesi güzeldir eminim çok güzel olmuştur çekimlerin,biz hiç karar vermedik orasımı burasımı diye herşeyi görümcem ayarladı saolsun ,evet yasakmış öyle diyorlar pazartesi doktora gidince sorucam ben pek dibim çıkmış gezemem daralıyorum gerçi kahverengi çok belli olmuyor ama yılların alışkanlığı
Günaydın kızlarr..
Landfloves ve miracle gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum size çook özendim maşallah muhabbetiniz hep böyle güzel bol olsun. ne kadar çok isterdim bende yanınızda olmayı.. herşey harika görünüyo kızlar..
angelneşe güzel sürpriz yapmışsın tatlım eşin ne güzel sevinmiştir.
Bugün çok fena başım ağrıyo sabah baş ağrısıyla uyandım. tek taraflı sağ taraf ağrıyo sadece ve gözlerime vuruyo ağrısı ilaçda içemiyorum. bakalım akşama kadar nasıl dayancam.
Görmüştüm daha önce evini hatta salon halına bitmiştim
Çok düzenli derli toplu tertemiz hep böyle olsun
aynen canım biz düğünde
ataşehire gittik halama
ataşehir havuz +sahile gittik
fb sahile gittik
koç müzesine gittik
keşke koç müzesine daha çok zaman ayırsaydık diyoruz harikaydıı
Biz ogün çok gezemedik şehirdışı arkadaşlarım ve akrabalar mecburen 7 araç gittik çekimlere dolu dolu herkesle resim çekildik fotoğrafçı 3000'e yakın çekmiş eh kardeşimdi oydu buydu baya resimler çekilmiş bizim nevrimiz dönmüştü artık,birde etraftan insanlar bizde çekilcez diye,birde kadınlar bana para taktılar tanımadığım halde çok gülmüştü herkes
evet çoğu buradaki herkes görmüş yorumları bile var o halıya bende bitiyorum hiç kirlenmiyor bişey olmuyor
hemen hemen evim hala böyle 1-2 eklemeler falan var işte ama bazen öyle bir dağıtıyorum ki poffffffffff :44::44:
bizim gezmemiz planlıydı halama mutlaka gitmek istiyordum... ona gittik küçük bi takı töreni yaptık bizde orada
benim abim çekti resimlerimi hatta resimleri eve götürmesem eklerdim bulabilirsem yine eklerim çok eğlenceliydi söz,nişan,kına,düğün hepsini abim kendisi çekti
Gerçekten çok kullanışlı görünüyor halın,benim mutfağın dağınık hali olan resmi vardı koydum,eşim bu resimde bana kek yapmaya çalışıyordu onunda dağınıklığı var
Normalde mutfağımı asla dağınık bırakmam çok dikkat ederim,biraz salon dağınıyor oda sevgili eşimin pcyle ilgili kabloları cd'lerinden,bu aralar bişeye elleyemiyorum ama toparlıyorum eşim temizliyor,bu hafta kadın gelicek bulmuş ayarlamış
Ne güzel gezmişsiniz,aa resimleri abinmi çekti ne güzel tanıdık olunca daha güzel pozlar çıkmıştır ortaya,bir ara eklersen bakarız hiç görmedim senin resimlerii
speedy cim evini görmüştüm ilk aldığın anı, pastanı ve heyecanını hatırlıyorum biz de ev arıyoduk o zamanlar hala evinin boş halini de paylaşmıştın çok güzel canım iyi günlerde sağlıkla huzurla yaşayın inşallah
sipidim siz ev ararken ben daha asker bekliyordum hatırlar mısın?nasıl özenirdim sana bizim de evimiz olur mu acaba? diye çok şükür rabbimize hepsi oldu
.
günaydın hatunlaaaaaaaaaaaaaaarrr
nasılsınız bakalım?
angelnese çok teşekkür ederim neden yalnız olasın bak biz bir tık yakınındayız:)
özdencim tabi ki beğendim hepimiz çok güzeliz maşallah.
jelom maşallah hem kendin hem eviniz çok güzel ne güzel bi anne olacaksın inşallah.
sipidim siz ev ararken ben daha asker bekliyordum hatırlar mısın?nasıl özenirdim sana bizim de evimiz olur mu acaba? diye çok şükür rabbimize hepsi oldu
pigum dikkat et kendine aman üşütme hamilelikte zor olur grip falan.
hanzade dün face ten resimlere bakarken de bol bol maşallah dedim bugünde öyle ne kadar güzelsin.
bu arada haziran geldi ama antalya ya yağmur yağıyoooooo.
günaydın hatunlaaaaaaaaaaaaaaarrr
nasılsınız bakalım?
angelnese çok teşekkür ederim neden yalnız olasın bak biz bir tık yakınındayız:)
özdencim tabi ki beğendim hepimiz çok güzeliz maşallah.
jelom maşallah hem kendin hem eviniz çok güzel ne güzel bi anne olacaksın inşallah.
pigum dikkat et kendine aman üşütme hamilelikte zor olur grip falan.
hanzade dün face ten resimlere bakarken de bol bol maşallah dedim bugünde öyle ne kadar güzelsin.
bu arada haziran geldi ama antalya ya yağmur yağıyoooooo.
landflover ; olabilir aslında ama taşıma yerine yeni konu açılabilir zaten bu konu biraz saçma artık herkes evlendi yeni bir konu ile geçilebilir