2013 yılının ilk günü başlayacağız artık düşünmeye ..
2013 yılının ilk günü başlayacağız artık düşünmeye ..
biz de düşünmeye başlarız ama sadece düşünürüz ne zaman icraata geçeriz bilemicem yani
kızlar siz bu hızla 2013'e Allahın izni ile teker teker hamile kalırsınız
beraber yapıcaz şekerim unutma sakın
arkadaşlarım beni teker teker satıyo size bahsetmiştim birlikte balayı yaptığımız arkadaşım vardı o da eylül gelini o da hamile 13 haftalık ne doğurgan çıktı bu eylül gelinleri anacım anlamadım vallatebrik ediyorum cesaretlerinden ötürü
özdncim biz de öyle adam eve 12 de geliyo çocuğuyla ne zaman vakit geçirecek
ahsencim umarım hemen iyileşirsin tatlım
speedyim benim de 1 haftam kaldı nasıl heyecanlıyım uçak biletlerini netten almıştık gidip aslını almak gerekiyodu dün gece gezmeden dönerken gece 1 gibi havaalanından biletleri aldık daha inandırıcı oldu şimdi biletlerim elimde kendimi daha güvende hissediyorum
evet kızlar şansımıza havalar kötü gidiyor ama önümüzdeki hafta düzelecekmiş öyle diyolar antalyadakiler havalar hakkında bilgi bekliyorum sizden biz oteli de uçak biletlerini de şubatta almıştık erken rezv.uygun oluyo öyle
ben dün test yaptım birşey olmadığını bildiğim halde ama işte ''maksat muhabbet olsun''
benim işler zor gibi geliyor içime doğuyor isticem ama olmucak gibi geliyor biraz uğraştırcak gibi bizi
o yüzden şu zaman olsun bu zaman olsun diyemiyorum ısmarlama eşya değil bu bide olmazsa kalırım öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?