- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
pingucimmmm doktora gidicektin, randevu fln diyordun naptın tatlım bebişten varmı haberler?
bugün 5te gidicez canım aldım randevuyu. heyecanla bekliyorum şimdi bebişimi görmeyikız sen niye erkenden uyandın. Ah bende ewde olsamda uyusam şimdiii
bugün 5te gidicez canım aldım randevuyu. heyecanla bekliyorum şimdi bebişimi görmeyikız sen niye erkenden uyandın. Ah bende ewde olsamda uyusam şimdiii
pingucum biz de güzel hberler bekliyoruz biz de akçaya teyzeme gitmek istiyoruz izin ayarlayabilirsek temmuz sonu ya da ağustos gibi bakarsın orda karşılaşırız
Günaydın pingu hadi bakalım bugün güzel haberlerini bekliyoruz bakalım bebişin ne kadar büyümüş birde ultrason resmini alırsın bebişin çok güzel bir duygu
Ben dün hamilelikle ilgili bir kitap aldım içinde not alma yerleri ultrason resimlerini koymak için bölüm var doktor kontrolleri içinde bölüm ayırmışlar çok hoşuma gitti
İlk ultrason resmini koydum pazarteside ikinci ultrason resmini alınca koyarım meşgale oluyor
Akçayı seviyorum geçen sene gidemedik ama ondan önce 3 sene üstüste gittik kocacımla. nişanlıydık tabi o zaman. kardeşimi refakatçi olarak yanımıza veriyolardıİşallah bu senede gideriz. belki ailelelerle gider bi pansiyon filan kiralarız bakalım daha plan yok ortada. İşallah karşılaşırız canım ya valla süpero lur artık biyerlerde bi kk hanımıyla karşılaşmak istiyorum
tatlım bende hamilelik günlüğü tutmak istiyodum ama daha başlamadım. hayırlısıyla bugün bi göreyim bebeğimi sonra başlıycam artık. bide her ay aynı pozu vererek fotoğraf çekilip doğumdan sonra onları kolajlayıp çıkartmak istiyorum güzel olur dimi. Senin alddığın kitapta süpermiş. İsmi ne ki ?
pingucum bana özelden numaranı at istersen bizim plan çok ama izin ayarlamak lazım akçayda teyzemler altınolukta eşimin halası izmirde görümcem aydında kardeşim bekliyo nere gitsek bilemedik ama akçay-altınoluk yapmak istiyorum
herkes nereye kayboldu yazmıyosunuz
kızlar aklıma eftelya geldi arada uğrardı hiç gelmiyo
eftelya en son 22/05 rarihinde girmiş yazmamış bşy galiba yakında gelir yine o zaman
bende evlilik yıldönümüz için planlara devam ediyorum
son kararın neler şimdi speddy ?
bi ara burada da bahsetmiştim 3 lü aspirin şekerleme falan onu yapıcam büyük kutu içine ....
2 gömlek 2 kravat aldım haftasonu işyerimde duruyor öylce
evlilik dönümümüzün aynı gününde kutlamak istiyoruz salı gününe geliyor , o gün birlikte yemeğe gidicez..
beyaz saten karışımı pantalon beyaz dantel tshrt ve gelinlik ayakkabımın babetini giyicem kısmetse
şimdilik planım böyle aklıma başka plan gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?