• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar siz bu hızla 2013'e Allahın izni ile teker teker hamile kalırsınız :34::34::34:

bebek düşünen deneyen ve hamileler facede bebgmiz yolda var oraya takılabilirsniz güzel bilgiler var

Son düzenleme:
biz de düşünmeye başlarız ama sadece düşünürüz ne zaman icraata geçeriz bilemicem yani:32:

aynen bebek fikrine hiç alışkın değilim henüz bazen bizim hamile kızları okuyunca hevesleniyorum ama sonra daha var diyorum ..

evleneli 1 sene olacak neredeyse ama daha hafta sonu şöyle karı koca vakit geçiremedik...

akşamları 2 saat birlikte vakit geçirebiliyoruz

yani bu durumda bir bebeğimiz olursa oda babasına hasret kalacak

:26:

kızlar siz bu hızla 2013'e Allahın izni ile teker teker hamile kalırsınız :34::34::34:

beraber yapıcaz şekerim unutma sakın

arkadaşlarım beni teker teker satıyo size bahsetmiştim birlikte balayı yaptığımız arkadaşım vardı o da eylül gelini o da hamile 13 haftalık ne doğurgan çıktı bu eylül gelinleri anacım anlamadım valla:37: tebrik ediyorum cesaretlerinden ötürü:46::65:

özdncim biz de öyle adam eve 12 de geliyo çocuğuyla ne zaman vakit geçirecek

beraber yapıcaz şekerim unutma sakın

arkadaşlarım beni teker teker satıyo size bahsetmiştim birlikte balayı yaptığımız arkadaşım vardı o da eylül gelini o da hamile 13 haftalık ne doğurgan çıktı bu eylül gelinleri anacım anlamadım valla:37: tebrik ediyorum cesaretlerinden ötürü:46::65:

valla olur canım neden olmasın.
benimde arkadaşlarım öyle çoğu hamile yada çocuklu :16::16: onları görünce ben tam tersine soğuyorum..
çocukla uğraş, büyük kocaman kalan göbekler yağlar tırım tırım evde iş yapmalar falan valla uzaklaşıyorum. :16::16:
benim bebek konusunda istediğim 2. yılımız geçsin öyle diyoruz ikimizde hamileliği de hesaba katarak tabi :16:
beraber yapar büyütürüz anacım yakınızda :D

ayy ben böyle düşünmüyoruz istemiyoruz falan diye takılıyorum ama kaza kurşununa kurban gidersem bi de ne yaparım bilmiyorum hiç hazır değiliz çok dikkatli olmamız lazım:30:

ben dün test yaptım birşey olmadığını bildiğim halde ama işte ''maksat muhabbet olsun'' :27:

benim işler zor gibi geliyor içime doğuyor isticem ama olmucak gibi geliyor biraz uğraştırcak gibi bizi:1:
o yüzden şu zaman olsun bu zaman olsun diyemiyorum ısmarlama eşya değil bu bide olmazsa kalırım öyle:52:

kızlar ben toparlanıyorum görüşmek üzere yarın kendinize iyi bakın:54:

Bu saat oldu ancak şöyle ayaklarımı uzatıp dinlenebildim...
Doğum günümü kutlayan herkese çok tşk ederim. Harbiden kocamın içinden bi romantik çıktı:9:
Bugün gün boyu dışarıdaydık. 7 gibi eve geldik eşim işe gidecekti yemek felan yedik aceleyle çıktık yine o işe bizde avm ye gittik:21: antibiyotiği vardı onun unutma demiştim ki baktım masada unutmuş aradım unutmuşsun dedim o da boşver onuda ben traş olmayı unutmuşum demesin mi:9: garibim köpük jilet felan almış oracıklarda traş olmuş.
Bu sabah yola çıkıyoruz kızlar kendinize iyi bakın. Hamişler iki kat daha iyi baksınlar:) fırsatım oldukça gelmeye çalışırım sınava kadar memleketteyim ha sonra hayırsızlar listesinde görmek istemiyorum kendimi:52: öpüyorum hepinizi:54:

kızlar merhaba, ben bunları yazarken siz yataklarınızda mışıl mışıl uyuyorsunuzdur, ama siz bunları okurkende ben uyuyor olacağım :27::27::27::27:

pazar günü pikniğe gittik çok eğlenceliydi, tesadüfen gittiğimiz yerde trabzonlular şenlikleri vardı, horon tepenlerin arasına girdik ayak uydurmaya çalıştık ama ne mümkün, bir saat oynadım ama hiç bir adımını öğrenemedim. ama bilmeyi çok isterdim izlemesi bile çok keyifliydi. bayılıyorum şu trabzonluların birbirine olan tutkunluklarına.

bugün de (artık dün oldu) annemlere gittim, akşama kadar orda takıldım, akşama da kayınvalideme yemeğe davetliydik oraya geçtim, mantı yapmıştı yedik, banada verdi iki paket, attım buzluğuma.

sonraaaaaa en bomba habeeeer, biliyosunuz foto makinem bozuldu diye çok üzülmüştüm, serviste 324tl tamir bedeli istemişti. eşim yeni makine araştırmalarındaydı bende teknosaya falan gittim baktım inceledim, bizimkinin aynısından almayı düşünüyoduk 730tl idi. çok acıdım gidecek paraya.. intdende baya araştırdım hiç bişey bulamadım arızasıyla ilgili, sonra yabancı sitelerde aradım ve bulduğum bilgileri türkçeye çevire çevire bişeyler öğrendim bu arızası olanlar çözüm bulmuş paylaşmış yabancı bi forum sitesinde,normalde hiç açılmıyordu bile, bende bu akşam öğrendiğim bilgileri denedim veeeeeeeee foto makinemi kendim yaptıııııımmmm :52::52::52: şaka gibi ama gerçektende artık açılıyor çalışıyor. yarın servisi arayıp bu arızadan gelen makineleri bana gönderin size 100 liraya yapayım diyecem. :9::9::9::9::9: bide adam demişti anakartı yanmış yapılacak hiçbişey yok parça değişmeli diye. kara kara düşünüyorduk tamirmi ettirsek yenisini mi alsak diye.....
o kadar mutluyum ki anlatamam. babama çekmişim hiç bişeyin bozulmasını kabullenemiyorum mutlaka açarım bakarım, sonuçta kul yapımı bi şekilde olmalı diye düşünürüm. babama anlattım eeee bana çekmişsin işte diyor oda çok sevindi :16::16::16::16:

geçmişide okudum:
sofiiişşşş doğum günün kutlu olsun, maşallah eşine ne güzel süprizler yapmış öyle, okuyunca bile mutlu olduk ne kadar güzel. yeni yaşında tüm sevdiklerinle sağlıklı mutlu huzurlu günler dilerim.

ocwmays geçmiş olsun canım zamanla iyice azalır inşallah bulantıların.

ahsencim umarım hemen iyileşirsin tatlım
speedyim benim de 1 haftam kaldı nasıl heyecanlıyım uçak biletlerini netten almıştık gidip aslını almak gerekiyodu dün gece gezmeden dönerken gece 1 gibi havaalanından biletleri aldık daha inandırıcı oldu şimdi biletlerim elimde kendimi daha güvende hissediyorum

ayyy bizimde tam bir ayımız kaldı haziran sonunda çıkıyoruz bende çok heyecanlıyım :52::52:

evet kızlar şansımıza havalar kötü gidiyor ama önümüzdeki hafta düzelecekmiş öyle diyolar antalyadakiler havalar hakkında bilgi bekliyorum sizden biz oteli de uçak biletlerini de şubatta almıştık erken rezv.uygun oluyo öyle

canım antalyanın kötü havasından nolur sanki, yağmurda yağsa denize girebilirsiniz merak etmeyin, hem daha zevkli oluyor yaz yağmurunda denize girmek :21:
inşallah görüşebiliriz şimdiden telefon numaralarımızı alalım, merkeze gezmeye falan gelirseniz ararsın, miracle ile hemen buluşur geliriz yanınıza inşallah. faceden atıyorum numaramı hatta aklımdayken, sonra tatilde int bulamazsın falan.

ben dün test yaptım birşey olmadığını bildiğim halde ama işte ''maksat muhabbet olsun'' :27:

benim işler zor gibi geliyor içime doğuyor isticem ama olmucak gibi geliyor biraz uğraştırcak gibi bizi:1:
o yüzden şu zaman olsun bu zaman olsun diyemiyorum ısmarlama eşya değil bu bide olmazsa kalırım öyle:52:

diiimi diiimi bende burda okudukça lan acaba bende de bişeyler olabilir mi diye korkuyorum test alıp yapasım geliyor :60::60: halbuki ihtimal yok ama korkuyor işte insan.. bi yandanda dediğin gibi istediğim zamanda olmayacakta uğraşacam gibi geliyor. rabbim herkese istediği zamanlarda verir inşallah.

günaydın hanımlar landflves çok sevindim canım makinen için bende çok üzülürüm elektronik bişilerim bozulunca ama benmde pc nin eli kulağında:(ahsen geçmiş olsun cnm sana da hepinize bol muhabbetli günler ben bugün seminere gidiyorum hoşçakalın...

sağolun canlarım iyi dileklerinz için
dün hastahanedeydik, damardan ilacımı aldım bugün daha iyiyim sanki sankii
eşim de dalga geçiyo "iyice keş oldun, haftada bir damardan almayınca rahat edemiyon:1: diiyo
o da alıştı artık eskisi kadar telaş yapmıyo çok şükür

landfloves aferin kız sana tebrik ediyorum delikanlı kızsın vesselam:27:

bu aradaaa
hamişler, national geographic in anne karnında bebekle ilgili bi belgeseli var
çoooookkgüzel ve bilggilendirici
ilk döllendiği esnadan itibaren anlatıyo görüntülü olarak
subhanallah Rabbim öyle büyük ki o toz kadar dölü bir insan haline çev
iriyo
izleyin mutlaka

Back