• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar cumartesi doktora gittik alttan ultrasonla baktı kesemizi gördük 7.7cm tebrik etti doktorumuz güzel bir süreç başladı sizin için dedi,haftaya pazartesiye kontrol yazdı kalp atışlarını duyarız dedi,ev işi zorlayıcı işler uzanma eğilme ters bir hareket yapmamamı söyledi,çiğ sebze salata çiğ et yeme dedi,mümkün olduğunca haşlama yumuşak kıvamda şeyler tüket dedi miğde bulantım olmaması için
Vitamin yazdı içinde folik asit ve alman gereken vitaminler mevcut dedi 9 ay boyunca kullanıcaksın dedi günde bir tane bebiş için,
Kendime çok dikkat etmemi söyledi bebeğini dış etkenlerden ancak anne korur sen şu an koruyucu görevindesin ilk 3 ay çok önemli dedi

günaydın kızlar
sofişş doğum günün kutlu olsun hayatım nice mutlu yıllara..eşin ne güzel süprizle kutlamış d.gününü bu erkekler işlerine gelince romantik olabiliyolar demek benmki de öyle genelde :1:güle güle kullan canım hediyeni.
bizde cuma akşam bahsetmiştim ya benm kına gecemin yapıldığı düğün salonunda akrabanın kına gecesi var diye işte oraya gittik o akşam duygulandım baya bi yaa kendi yaşadıklarımı o an tekrar yaşadım sanki.buarda kızlar ben bişi farkettim orda,biz daha yenievliymişiz ya daha 1yılımız bile dolmadı herşey taptaze bebek için çok acele ettiğimi farkettim bugünlerin tadını çıkarmak lazımmış artık bebek olsun diye dört gözle beklemicem nezaman olursa olur herşey allahtan nezaman nasip ettiyse kabulüm :16:
dün de o akrabaların nikahına gittik ordan çıkışta kocişle uzun zamandır gitmediğimiz bi yere gittik gezdik dolaştık orda da eski günlerimiz aklımıza geldi güzeldi yaa :16: :16: :16:

Hadi bakalım evliliğinizin keyfini çıkarın canım,Allah istediğin zamanda vericektir bebişini sana biraz keyif yapın:34:

sofistike doğum günün kutlu olsun hediyeni de güle güle kullan :16::16::16: demek kocalarınız odun değilmiş gördüğünüz gibi.
istediğinde istediğini yapabiliyormuş :36::36:

bizimde evlilik yıldönümümüze çok az kaldı napıcaz bakalım :36::36::36::36:

günaydın herkese

Kızlar cumartesi doktora gittik alttan ultrasonla baktı kesemizi gördük 7.7cm tebrik etti doktorumuz güzel bir süreç başladı sizin için dedi,haftaya pazartesiye kontrol yazdı kalp atışlarını duyarız dedi,ev işi zorlayıcı işler uzanma eğilme ters bir hareket yapmamamı söyledi,çiğ sebze salata çiğ et yeme dedi,mümkün olduğunca haşlama yumuşak kıvamda şeyler tüket dedi miğde bulantım olmaması için
Vitamin yazdı içinde folik asit ve alman gereken vitaminler mevcut dedi 9 ay boyunca kullanıcaksın dedi günde bir tane bebiş için,
Kendime çok dikkat etmemi söyledi bebeğini dış etkenlerden ancak anne korur sen şu an koruyucu görevindesin ilk 3 ay çok önemli dedi

jelocum ayy sen bile gittin kontrole ben daha gidip ultrasonda görmedim bebişibiliyomusun. gitmişken kalp atışlarını da duyayım ultrasonda da göreyim istiyorum. artık nerdeyse 2 aylık olucak yarın için randevu alıp gidicem bende. işallah bi problem yoktur içimde hep bi korku var ama iyi düşünelim iyi olsun. senin var mı bulantıların ?? Ne tuhaf dimi şimdiden ne kadar büyük bi sorumluluk altındayız. canım istemesede sürekli bişeyler yiyorum ben istemesemde onun ihtiyacı vardır diyorum. Rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi hayırlı sağlıklı evlat olsunlar işallah hep dua ediyorum.

günaydınnn :3:

sofistike nice mutlu huzurlu yıllar sana :46:

haftasonu düğün vardı ben yorgun düştüm yine

akşam facebookta fotoları paylaşırım :1:

jelocum ayy sen bile gittin kontrole ben daha gidip ultrasonda görmedim bebişibiliyomusun. gitmişken kalp atışlarını da duyayım ultrasonda da göreyim istiyorum. artık nerdeyse 2 aylık olucak yarın için randevu alıp gidicem bende. işallah bi problem yoktur içimde hep bi korku var ama iyi düşünelim iyi olsun. senin var mı bulantıların ?? Ne tuhaf dimi şimdiden ne kadar büyük bi sorumluluk altındayız. canım istemesede sürekli bişeyler yiyorum ben istemesemde onun ihtiyacı vardır diyorum. Rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi hayırlı sağlıklı evlat olsunlar işallah hep dua ediyorum.

Gittim pingum gördüm kesemi :1:alttan görebildik daha küçücükmüş 6.haftası kalp atışları başlarmış doktor öyle söyledi haftaya pazartesi sabah dinletirim size dedi,eşimin gülümsemesi çok hoştu keseni gördünmü bak dedi doktor eşime bebiş var orda diyo:1:
Gitmen lazım artık seninki benimkinden fazla kalp atışını bile duyarsın artık,
İçini ferah tut benimde biraz korkularım var ama geçici bir durum rahat olmalıyız.
Hiç bulantım ağrım yok,içimde kelebekler var gibi,ama canım bişey yemek istemiyor bebiş için yemeye çalışıyorum
Amin canım sağlıklı sıhhatli inşallah :34:

günaydın güzel hatunlaaaaarrrr

nasılsınız?

ocwmays umarım iyileşir ve hastaneye gitmek zorunda kalmazsın.

jelomm sen anlatırken ben yaşamışım gibi okudum bi baktım gözlerim dolu dolu olmuş rabbim hayırlı zamanda bizlere de nasip etsin.sen de çok çok dikkatli olucaksın artık güzel güzel bol vitaminli şeyler yiyecek hamişlerimiz artık.

pingum maşallah sen hep böyle kolay geçirirsin ve kolayca da doğum yaparsın inş.keyfin nasıl canım?

citlenbikk dediğinde çok haklısın azıcık daha çıkaralım evliliğin tadını o kadar uğraştık evlenebilmek için.

hanzadecim nasılsın canım?

sipidim keyifler nasıl?

bu taraflara geliyorsunuz demi canım bizde 10 unda 2 günlük bi kaçamak yapalım diyoruz bakalım

yok cnm yaaa bu kez gelmiyoruz balayında da asla gitmem dedim antalyaya yine oraya gittik.
görmediğim bi yere gitmek istiyordum sevmediğimden değil aslen antalyalıyım zaten :16::16::16::16::16:
sarımsaklıya gidicez kısmetse

yok cnm yaaa bu kez gelmiyoruz balayında da asla gitmem dedim antalyaya yine oraya gittik.
görmediğim bi yere gitmek istiyordum sevmediğimden değil aslen antalyalıyım zaten :16::16::16::16::16:
sarımsaklıya gidicez kısmetse

anladım canım hemşeriyiz demi biz seninle

ayvalık tarfları da çok harika keyfini çıkarın

ahsencim umarım hemen iyileşirsin tatlım
speedyim benim de 1 haftam kaldı nasıl heyecanlıyım uçak biletlerini netten almıştık gidip aslını almak gerekiyodu dün gece gezmeden dönerken gece 1 gibi havaalanından biletleri aldık daha inandırıcı oldu şimdi biletlerim elimde kendimi daha güvende hissediyorum

speedyim benim de 1 haftam kaldı nasıl heyecanlıyım uçak biletlerini netten almıştık gidip aslını almak gerekiyodu dün gece gezmeden dönerken gece 1 gibi havaalanından biletleri aldık daha inandırıcı oldu şimdi biletlerim elimde kendimi daha güvende hissediyorum

:1::1: bizde geçen hafta otel+otobüs hepsini ayarladık :1::1: gidiş dönüş aldık :16:
senin daha az kalmış inşallah havalar iyice düzelir cnm :3:

Negüzel tatlım tatil vaktiniz yaklaştı bizim daha fikri var kendisi ortada yok belkide olmucak :(
inş.iyi geçer tatiliniz havalar çok kötü geçiyo düzelir umarım siz ordayken.

herkese merhabalarrr
Ahsen geçmiş olsun canım.
Kızlar tatil yaklaştıııı rotalar ne yönde bakalım. Kısmetse bizde ağustosta bodruma gitcez. Bu hafta yerimizi ayırtsak iyice inanıcamda bişey çıkacak ta gidemeyecekmişiz gibi geliyor...
Jeloo bebiş sağlıcakla büyüsün inşallah...

günaydın güzel hatunlaaaaarrrr

nasılsınız?

ocwmays umarım iyileşir ve hastaneye gitmek zorunda kalmazsın.

jelomm sen anlatırken ben yaşamışım gibi okudum bi baktım gözlerim dolu dolu olmuş rabbim hayırlı zamanda bizlere de nasip etsin.sen de çok çok dikkatli olucaksın artık güzel güzel bol vitaminli şeyler yiyecek hamişlerimiz artık.

pingum maşallah sen hep böyle kolay geçirirsin ve kolayca da doğum yaparsın inş.keyfin nasıl canım?

citlenbikk dediğinde çok haklısın azıcık daha çıkaralım evliliğin tadını o kadar uğraştık evlenebilmek için.

hanzadecim nasılsın canım?

sipidim keyifler nasıl?

Canım benim çok teşekkür ederim,Amin canım sizlerede nasip etsin inşallah çok güzel bir duygu:16: elbette yediklerimize dikkat ediyoruz artık bebişler faydalanıcak çünküü:1:

herkese merhabalarrr
Ahsen geçmiş olsun canım.
Kızlar tatil yaklaştıııı rotalar ne yönde bakalım. Kısmetse bizde ağustosta bodruma gitcez. Bu hafta yerimizi ayırtsak iyice inanıcamda bişey çıkacak ta gidemeyecekmişiz gibi geliyor...
Jeloo bebiş sağlıcakla büyüsün inşallah...

Amin inşallah söylediğin gibi sağlıcakla büyür bir hafta sonra kalp atışınıda duyarsam dünyalar benim olucak :16:

Back