• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kızlar!!
erkenden kalktım geldim hemencecik.

sofistike; geçmiş doğum günün kutlu olsun okumuştum ama vallahi unutmuşum yazmayı aklımdaydı eşin süper bi süpriz yapmıştı değerini bil valla. fotoğraf makinen içinde benimkinide yollayım ya yap objektifin çarkları kaydı galiba :1: bende öyle herşeye atlarım kurcalarım ederimde bunu açamıom parçalara ayırmam lazım yemio bi objektifde 800 liradan başlıyor:52: ama valla yaparsan çok hayra geçer:32:
he birde hayırlı yolculuklar tatlım ohh bir karadeniz havası ne iyi gelirdi şimdi tadını çıkar inşallah çok çok iyi gelir.bizde galiba artık sürekli Of tarafına gidip gelcez kayınpederim yer yapcakmış çayda toplarım ben artık:1:

landfloves; düşünki ben hiç öğrenemedim horonu düğünde bile sallanıp duruyordum nasılsa etekten görünmüyordu, tam uydurdum sanıyordumki onlar coşuyordu ben yine bakalıyordum düğün cd sini izledimmi ben hala krize girerim tipe bak diye.

ocways; iyi olmana sevindim. olsun git doktora ya size birşey olmasın çok dikkat et geçicek bu günlerde bebişle fink atıcan orda burda

Günaydın güzellerr..

LAndfloves bi Trabzonlu gelini olaraktan bende horonu temel seviyede ancak becerebiliyorum :1: eşimin abisi ve bikaç akrabası süper oynar onları izlemeyi çok severim. birde bikaç kişi bi araya gelsinler hemen horon teperler. Eşim o şamatayı çok özlüyo işte yawrum benim. Makineyi tamir etmende süper valla becerikli kız aferin. eşine deseydin tamir parası benim oldu, hadi yarını alayım ben senden diye :9: haketmişsin. ben hiç beceremem öyle şeyleri

Sofişcim hayırlı yolculuklar, iyi eğlenceler sana. ailenle doya doya vakit geçir ne güzel..

Ahsencim Allah beterinden korusun canım çok şükürki riskli bi hamileliğin yok tek sorun bulantılar olsun nappalım. Elbet geçicek bunlarda.

Tatile gidicek bayanlar ne güzel ya belli bi gününün var gün sayıyosunuz bizim daha hiç belli değil. temmuz gibi belki akçaya gideriz. çok seviyoruz orayı. Aslında eşim ewlilik yıldönümümüzde balayı otelimize gidelim diyodu ama eylülde koca göbekli olucam. gerçi olsun yinede giderim nolucak zaten yüzme bilmiyorum eğlenirim suyun içinde :1:

günaydın hepinize
dün eşimle harika bir sezar salata yaptık ama nedense hep yedikten sonra resim çekseydik keşke diyoruz aklımız o anda yesekte bitse kısmında oluyor :56::56: koca bir kase.
sonra int açılmış şöyle biraz takıldım internette keyifli ama yorgun olunca sıkıldım. :6:

pingucimmmm doktora gidicektin, randevu fln diyordun naptın tatlım bebişten varmı haberler?:49:

Son düzenleme:
bugün 5te gidicez canım aldım randevuyu. heyecanla bekliyorum şimdi bebişimi görmeyi :16: kız sen niye erkenden uyandın. Ah bende ewde olsamda uyusam şimdiii

yok sonra muhabbeti kaçırıyorum:37:
erken kalkıyım canım düzenim olsun diyorum, hemde temizlik yapmalıyım bugün ama üşeniyorum

haberlerini bekliyorum sabırsızlıkla minnak nasılmış bakalım :1:

Son düzenleme:
günaydın kızlar ,
çok zor uyandım bugün keşke tatil olsa diyorum ama hafta sonu da nedense uyuyamıyorum ,
bugün çok yoğun değil ofis bol bol bir derdim var okuyabilirim sanırım :27:

günaydın hanımlar
landfloves tebrikler canım çok beceriklisin elinden uçanla kaçan bile kurtulamaz numaranı aldım ben de yazdım aslında uçağımız gece 1,30 da sabaha karşı orda oluyoruz sizi rahatsız etmek isterdik ama maalesef tek olmadığımız için yapamıcaz bir gün merkeze gideriz inş.o zaman hbr veririm çok istiyorum

pingucum biz de güzel hberler bekliyoruz biz de akçaya teyzeme gitmek istiyoruz izin ayarlayabilirsek temmuz sonu ya da ağustos gibi bakarsın orda karşılaşırız

ahsencim kendine dikkat et kuzum inş.bulantıların geçer artık

Son düzenleme:
bugün 5te gidicez canım aldım randevuyu. heyecanla bekliyorum şimdi bebişimi görmeyi :16: kız sen niye erkenden uyandın. Ah bende ewde olsamda uyusam şimdiii

Günaydın pingu hadi bakalım bugün güzel haberlerini bekliyoruz bakalım bebişin ne kadar büyümüş birde ultrason resmini alırsın bebişin çok güzel bir duygu
Ben dün hamilelikle ilgili bir kitap aldım içinde not alma yerleri ultrason resimlerini koymak için bölüm var doktor kontrolleri içinde bölüm ayırmışlar çok hoşuma gitti
İlk ultrason resmini koydum pazarteside ikinci ultrason resmini alınca koyarım meşgale oluyor :1:

pingucum biz de güzel hberler bekliyoruz biz de akçaya teyzeme gitmek istiyoruz izin ayarlayabilirsek temmuz sonu ya da ağustos gibi bakarsın orda karşılaşırız

Akçayı seviyorum geçen sene gidemedik ama ondan önce 3 sene üstüste gittik kocacımla. nişanlıydık tabi o zaman. kardeşimi refakatçi olarak yanımıza veriyolardı :1: İşallah bu senede gideriz. belki ailelelerle gider bi pansiyon filan kiralarız bakalım daha plan yok ortada. İşallah karşılaşırız canım ya valla süpero lur artık biyerlerde bi kk hanımıyla karşılaşmak istiyorum :1:

Günaydın pingu hadi bakalım bugün güzel haberlerini bekliyoruz bakalım bebişin ne kadar büyümüş birde ultrason resmini alırsın bebişin çok güzel bir duygu
Ben dün hamilelikle ilgili bir kitap aldım içinde not alma yerleri ultrason resimlerini koymak için bölüm var doktor kontrolleri içinde bölüm ayırmışlar çok hoşuma gitti
İlk ultrason resmini koydum pazarteside ikinci ultrason resmini alınca koyarım meşgale oluyor :1:

tatlım bende hamilelik günlüğü tutmak istiyodum ama daha başlamadım. hayırlısıyla bugün bi göreyim bebeğimi sonra başlıycam artık. bide her ay aynı pozu vererek fotoğraf çekilip doğumdan sonra onları kolajlayıp çıkartmak istiyorum güzel olur dimi. Senin alddığın kitapta süpermiş. İsmi ne ki ?

Akçayı seviyorum geçen sene gidemedik ama ondan önce 3 sene üstüste gittik kocacımla. nişanlıydık tabi o zaman. kardeşimi refakatçi olarak yanımıza veriyolardı :1: İşallah bu senede gideriz. belki ailelelerle gider bi pansiyon filan kiralarız bakalım daha plan yok ortada. İşallah karşılaşırız canım ya valla süpero lur artık biyerlerde bi kk hanımıyla karşılaşmak istiyorum :1:

tatlım bende hamilelik günlüğü tutmak istiyodum ama daha başlamadım. hayırlısıyla bugün bi göreyim bebeğimi sonra başlıycam artık. bide her ay aynı pozu vererek fotoğraf çekilip doğumdan sonra onları kolajlayıp çıkartmak istiyorum güzel olur dimi. Senin alddığın kitapta süpermiş. İsmi ne ki ?

Kaçıncı hafta kilon göbek ölçün falan yazıyor,haftalık bebek gelişimi ile ilgili bilgiler var,düşünceleriniz kısmı var güzel hoşuma gittii,
Ay çok hoş her ay aynı poz iyi düşünmüşsün, ileride hatıra olur bebişe gösterirsin:34:

Benim aldığım bu
$HAMILELIKTAKVIMIX_OPTIMIST.jpg

pingucum bana özelden numaranı at istersen bizim plan çok ama izin ayarlamak lazım akçayda teyzemler altınolukta eşimin halası izmirde görümcem aydında kardeşim bekliyo nere gitsek bilemedik ama akçay-altınoluk yapmak istiyorum

pingucum bana özelden numaranı at istersen bizim plan çok ama izin ayarlamak lazım akçayda teyzemler altınolukta eşimin halası izmirde görümcem aydında kardeşim bekliyo nere gitsek bilemedik ama akçay-altınoluk yapmak istiyorum

oh ohh ne kadar bol sizde tatil yeri maşşallah. Benimde kardeşimin arkadaşı var çandarlıydı yanlış hatırlamıyosam. bi h.sonu belki oraya gidebiliriz. tatil yapmadan kafamı rahatlatamıycam sanki. Tamam canım gönderiyorum numaramı. biz altınoluk değilde akçay merkezde oluruz ama zaten hepsi içiçe orda.

kızlar ben şimdilik gidiyorum evimi toplıyım çamaşırları atyım makinaya böyle yatmakla olmuyor.
biraz rahatsız gibiyim üşütmüşüm iyi bi erzincanda yağmurda piknik yapmıştık şimdi çıkıyor acısı.
bu hafta içi belki misafirim gelebilir o yüzden öyle böyle tedbir alıp toparlıyım bari ortalığı :1:

Son düzenleme:
herkes nereye kayboldu yazmıyosunuz
kızlar aklıma eftelya geldi arada uğrardı hiç gelmiyo
eftelya en son 22/05 rarihinde girmiş yazmamış bşy galiba yakında gelir yine o zaman

Son düzenleme:
herkes nereye kayboldu yazmıyosunuz
kızlar aklıma eftelya geldi arada uğrardı hiç gelmiyo
eftelya en son 22/05 rarihinde girmiş yazmamış bşy galiba yakında gelir yine o zaman

evet arada uğrardı ama işallah bi problemi yoktur eşiyle ve ailesiyle herşy yolundadır. sanki dün bi ara buanbuan girdi gördüm altta ama bişey yazmadan çıktı. ben semertayıda merak ediyorum ne zmandır yazmıyo.

Bişey sorucam kızlar ya ben dün akşam mercimek çorbası yapmıştım. kalanı biraz soğusun öyle dolaba koyarım diye dışarda bırakmıştım sonrada unutmuşum dolaba koymayı. sabah koydum ama bişey olmamıştır dimi?? Yani havalar daha çok sıcak değil.

son kararın neler şimdi speddy ?

bi ara burada da bahsetmiştim 3 lü aspirin şekerleme falan onu yapıcam büyük kutu içine ....
2 gömlek 2 kravat aldım haftasonu işyerimde duruyor öylce :16::16::16:

evlilik dönümümüzün aynı gününde kutlamak istiyoruz salı gününe geliyor , o gün birlikte yemeğe gidicez..

beyaz saten karışımı pantalon beyaz dantel tshrt ve gelinlik ayakkabımın babetini giyicem kısmetse :16::16::16:

şimdilik planım böyle aklıma başka plan gelmedi :16::16::16:

bi ara burada da bahsetmiştim 3 lü aspirin şekerleme falan onu yapıcam büyük kutu içine ....
2 gömlek 2 kravat aldım haftasonu işyerimde duruyor öylce :16::16::16:

evlilik dönümümüzün aynı gününde kutlamak istiyoruz salı gününe geliyor , o gün birlikte yemeğe gidicez..

beyaz saten karışımı pantalon beyaz dantel tshrt ve gelinlik ayakkabımın babetini giyicem kısmetse :16::16::16:

şimdilik planım böyle aklıma başka plan gelmedi :16::16::16:

daha ne olsun canım bide güzel bi mektup yaz istersen şimdiden başla aklına geldikçe değiştirirsin. gayet güzzel hediyelerin eşinin mesleği gereği en çok lazım olan şeyler..

Back