• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bi ara burada da bahsetmiştim 3 lü aspirin şekerleme falan onu yapıcam büyük kutu içine ....
2 gömlek 2 kravat aldım haftasonu işyerimde duruyor öylce :16::16::16:

evlilik dönümümüzün aynı gününde kutlamak istiyoruz salı gününe geliyor , o gün birlikte yemeğe gidicez..

beyaz saten karışımı pantalon beyaz dantel tshrt ve gelinlik ayakkabımın babetini giyicem kısmetse :16::16::16:

şimdilik planım böyle aklıma başka plan gelmedi :16::16::16:

daha ne olsun canım bide güzel bi mektup yaz istersen şimdiden başla aklına geldikçe değiştirirsin. gayet güzzel hediyelerin eşinin mesleği gereği en çok lazım olan şeyler..

daha ne olsun canım bide güzel bi mektup yaz istersen şimdiden başla aklına geldikçe değiştirirsin. gayet güzzel hediyelerin eşinin mesleği gereği en çok lazım olan şeyler..

:1::1: evet canım eşime en çok yarayacak gömlek kravat işte. :9::9: mektup bende düşündüm ama henüz aklıma hiç bişey gelmedi ilham falan :16::16:

kızlar ben geldim sizleri çok özledim
şöyle iki ay kadar kayboldum :(
işten ayrıldım yeni işe başladım. vardiyalı olduğu için nete hiç giremedim.
inşallah bundan sonra burdayım :)

hoşgeldin merak ettirdin he bizi.
neyseki iyisin işten ayrılıp yenisine girmene sevindim hayırlı olsun :16::16:

hoş geldin merak etmiştik seni yeni işin hayırlı olsun bakalım

sağolun kızlar.
birazda eski iş yerinden dolayı giremedim.
onlar kkya olan üyeliğimi kullanıcı adımı filan biliyordu. İşten biraz problemli çıktım. yeniden işe girdiğimi hemen öğrenmesinler diye burayada yazamadım. Artık bakmazlar bile buralara.

slm kızlar epeydir giremedim iş yeri çok sıkıcı olmaya başlamıştı...neyse ki bitti işten ayrıldım..kpss ye hazırlanıyorum ama 40 gün falan kaldı çok çalışamadım korkuyorum hayırlısı olsun bakalım ..bebek çok istiyorum artık ama denemelerimizde bişey olmadı henüz.hayurlısı olsun bakalım..sizleri çok özledim ya

hoşgeldin zahtercimm merakta bıraktın bizi şükürki bi aksilik yokmuş. yeni işin nasıl memnunmusun??

servet85,, seni görüyorum aşağıda canım sende yoksun uzun zamandır hayırdır ??

hoşgeldin canım inşallah hep aramızda olursun özlettin kendini
yeni işinde hayırlı olsun umarım yeni işin senin için daha iyi olur.

sağolun kızlar.
birazda eski iş yerinden dolayı giremedim.
onlar kkya olan üyeliğimi kullanıcı adımı filan biliyordu. İşten biraz problemli çıktım. yeniden işe girdiğimi hemen öğrenmesinler diye burayada yazamadım. Artık bakmazlar bile buralara.

Hoşgeldin aramıza iyi olmana sevindim,yeni işin hayırlı olsun inşallah istediğin huzuru burada bulursun kafan rahat olur:34:

slm kızlar epeydir giremedim iş yeri çok sıkıcı olmaya başlamıştı...neyse ki bitti işten ayrıldım..kpss ye hazırlanıyorum ama 40 gün falan kaldı çok çalışamadım korkuyorum hayırlısı olsun bakalım ..bebek çok istiyorum artık ama denemelerimizde bişey olmadı henüz.hayurlısı olsun bakalım..sizleri çok özledim ya

Servet özlettin kendini hayırlısı olsun hakkında sonuçta huzurlu değildin,evde şimdi rahat rahat çalışırsın geçersin eminim.
Hakkında hayırlısı neyse o olsun :34:

Sabah beri ceviz fındık fıstık kuru meyve yiyorum kendimi süper hissediyorum çok enerji aldım sanırım:27:
Malum sigarayı bıraktım eh ardındanda çay kahve bırakıldı (gerçi son bir kaçamak yaptım pazar starbucks'da:17:)
Kahveye dayanamıyorum napıyım arada çok nadir içerim sanırımm:34:

Sabah beri ceviz fındık fıstık kuru meyve yiyorum kendimi süper hissediyorum çok enerji aldım sanırım:27:
Malum sigarayı bıraktım eh ardındanda çay kahve bırakıldı (gerçi son bir kaçamak yaptım pazar starbucks'da:17:)

yarasın fındık fıstıklar enerji olsun bebişe kan can olsun canım benim
bebişinde enerjisi böyle :emir_bebek: olsun

kızlar ortalığı toparladım,çamaşırları yerleştirdim,mutfakta bazı şeylerin yerini değiştirdim düzen olsun diye hep zorlanıyorum çünkü
hımm yemeğimide yaptım bulgur pilavıyla sebze sote kafama göre karıştırdım birşeyleri :1:
şimdide buzdolabımın içini siliyim diyorum bayadır boşladım yapmadım hiçbir iş birikmiş baya başlayınca anlıyor insan :14:

Son düzenleme:

bizimde eşimle daha en büyük atışmalarımız şu sigara yüzünden oluyor, eşimde içiyor bana bırak diyor e bende sende bırak olmaz öyle, sen bile içsen etkilenir olursa bebek diyorum öyle böyle kapanıyor konu unutulunca biz yeniden :31: ist döndüğümden beri azalttım baya bakalım stres yaptırıyor bana

sende güzel güzel yede bebiş oyhh tombiş olsun böyle bacakları dötü boğum boğum :emir_bebek::21:

Son düzenleme:

kahve neden içmiyorsun. :34:
bak benim çocuk yapmam 1 ay daha ilerledi o zaman :1::1:
benim kahveyi geçtim nargile ya böyle canım her hafta içmek istiyor deli gibi :16::16::16:

ohhh yarasın bebişine. ben bugün cevizimi getirmeyi unutmuşum akşam yerim artıkın. çayla kahveyle benim aram yoktur. çayı bi sabah kalvaltıda içerim kahve hiç içmem. sadece kışın arada sütlü nescafe ister canım o kadar.

Back