2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet kızlar şansımıza havalar kötü gidiyor ama önümüzdeki hafta düzelecekmiş öyle diyolar antalyadakiler havalar hakkında bilgi bekliyorum sizden biz oteli de uçak biletlerini de şubatta almıştık erken rezv.uygun oluyo öyle

canım bugün hava kapalı ama önümüzdeki günlerde açılır zannedersem ben seni haberdar ederim geleceğiniz zaman canım evime de beklerim mutlaka

kızlar biz dün o soğukta indik sahile akşam piknik yaptık çok güzel geçti ama geç saate kadar kaldığımız için uykusuzum her zaman ki gibi....alıştım artık uykusuzluğa...piknik dönüşü gece 1 gibi havaalanına gittik o da yetmedi dondurma yemeye gittik eve nasıl attım kendimi bilemedim...

aman canım her zaman olmuyor iyi yapmışşsınız.
bizde cuma günü kkdan arkadaşla okey oynamaya gittik sonra yarımda onu taksime bıraktık.
canlı müzik dinlemeye gittik saat 5 te eve geldik ölü giibi oldum ama napalm çok güzeldi

Kızlar ne güzel tatiller planlanmış biletler alınmış hadi bakalım bu sene güzel bir tatil yapın keyfini çıkarın
Kafanız ve bedeniniz rahatlamış bir şekilde dönersiniz

canım bugün hava kapalı ama önümüzdeki günlerde açılır zannedersem ben seni haberdar ederim geleceğiniz zaman canım evime de beklerim mutlaka

teşekkürler canım gelmek çok isterim ama 3 aile geliyoruz fırsat bulamam heralde ayarlayabilsem sen ve landfloves buluşurduk

Jöle jelibon olurr bunlarr ay canım çektiii evde jelibonlarımm
İyi bakıyorum besliyorum sırf onun için yemek yiyorum

bende çok severim yaaaaaaaaaa

Kızlar ne güzel tatiller planlanmış biletler alınmış hadi bakalım bu sene güzel bir tatil yapın keyfini çıkarın
Kafanız ve bedeniniz rahatlamış bir şekilde dönersiniz

inşallah cnm ya tek istediğim bu zaten tüm irtibatlarımı kesmek ve kafa dinlemek

tatil mi konuşuyorsunuz
bizimde bu yıl planımız otel değilde küçük yerlerde pansiyonlarda kalıp gezmek
mesela alaçatı kalem adası cunda artık bunları mantıklı bir yol güzergahında yapabilirsek oralara gitmek istiyorum

geçmişi okudum yazıyım hemen hepinizin iyi olmasına çok çok sevindim haberler iyi Allah bozmasın keyfmizi

artık bebişli hatunlar kendinize çok çok iyi bakın

tatil planları yapılmış gidenler olucak ohh tadını çıkartın

ayvalıktan bahsedilmiş bilirim oraları gittik baya ben açıkçası sarımsaklıyı pek sevemedim çok kalabalık gelmişti ama cunda adası iyidi o zamanlar kestaneliydi biraz
hımm bizdede planlar belki bir ihtimal antalya,alanya olabilir. ama eşimle isteğimiz ege tarafına yani ayvalığın alt tarafına inmek vede kafamıza göre beğendiğimiz yerlerde kalmak istiyoruz bakalım kısmet

özdenim hoşgeldin cnmmm.nasılsın?
bence de en güzel tatil gezerek yapılan tatil kaş kalkan gökçeada bozcaada taraflarını bizde çok istiyoruz bakalım.Antalya ya da bekleriz..

hoşgeldin canım artık burda olman çok güzel sık sık gel.antalya ya geldiğinizde bekliyorum canım mutlaka.

saol tatlım davet etmen çağırman yeter Allah razı olsun :)

evet artık buralarda olucam çok şükür ama bugünde evimde değilim geldim bi ziyaret ediyim büyükleri aradan çıksın dedim artık yarından itibaren temizlik işlerine girişcem evimi bi toparlamam gerekli artık o dert oldu şimdi

cidden çok memnun olurum ben buradaki dostluklara çok önem veriyorum landlfovesle aramızda çok güzel bi arkadaşlık oluştu sizlere de herşeyimi anlatabiliyorum evimde ağırlamak çok mutlu eder beni.

haklısın canım ev dağınık olduğu zaman insanın sürekli aklında oluyo.yapınca bi huzur oluyo ev hanımı mı olduk artık ne ?

sanırım baya baya olduk gibi insan artık bir iki toplamadı üçüncü gün inanılmaz rahatsız oluyor temizlendimi ev bana bir rahatlık huzur oluyo.

keşke gelsekte o tarafta olsa dediğin gibi, bende beklerim istanbul a biraz ben dışında kalıyorum ama olsun :)

miracle

iyiyim canım aynı çalışıyorum kongre olmuyor mu aylarda pek bende daha müsaitim 1 haftadır ,

bekarken antalya da çok kaçamak tatil yapmıştık balayında da belek deydik şimdi biraz entel tatili yapalım diyoruz gezmeli falan
seneye de hamile falan olursam koca göbeğimde gezemem diye düşünüyorum

annem ben bekarken evi temizlediğim zaman çok huzurlu oluyorum derdi onunla dalga geçerdim temizlikle huzur mu bulunur diye.
çarşamba bütün evi temizlemiştim gece yatağa yattığım zaman eşime aşkım içim öyle HUZURLU ki demişim

umarım gelirsiniz ve bizde sizi misafir ederiz inş.

iyi olmana çok sevindim canım benim.

ah balayı zamanlar başımızda kavak yelleri esen günler ah

en güzeli gezin tabii canım ne zamanlar düşünüyorsunuz bebeği biz ağustostan sonra başlayalım diyoruz bakalım

2013 yılının ilk günü başlayacağız artık düşünmeye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…