- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
tavuklu pilav olbilir (haşladıklarını parçala kırmızı biber kekik ile tavada karıştır.)
tavuklu salata olabilir
but falan ile milföy ile sar fırında .
tavuk çorbası olur.
hımmm kırmızı biber kekikle tavada biraz kızartıp piilav üstü yapayım o zaman, yanınada güzel bol yeşillikli bir salatateşekkürler speedy
hımmm kırmızı biber kekikle tavada biraz kızartıp piilav üstü yapayım o zaman, yanınada güzel bol yeşillikli bir salatateşekkürler speedy
teşekkür ederim kızlar, güzel olur bencede
yaaa kızlar bizim yarı prof foto makinemiz vardı nikon, ekranı açılmadı arızalandı servisine götürdüm anakart arızası gibi bişeymiş ve 324tl istediler tamiri için. yurt dışından aldığımız içinde garantisi azdı ve bitti çoktan. tam tatil öncesi olacak şey mi bu, şimdi yeni bir makine almamız gerekecek, masraf çıktı durduk yere. gerçi tatildeyken olmasındansa bir ay önce olması yine iyi tabiki, en azından yeni makine araştırıp alacak zamanımız olacak. belki normal digital makinelerden alırız onlar daha ucuz oluyor
teşekkür ederim kızlar, güzel olur bencede
yaaa kızlar bizim yarı prof foto makinemiz vardı nikon, ekranı açılmadı arızalandı servisine götürdüm anakart arızası gibi bişeymiş ve 324tl istediler tamiri için. yurt dışından aldığımız içinde garantisi azdı ve bitti çoktan. tam tatil öncesi olacak şey mi bu, şimdi yeni bir makine almamız gerekecek, masraf çıktı durduk yere. gerçi tatildeyken olmasındansa bir ay önce olması yine iyi tabiki, en azından yeni makine araştırıp alacak zamanımız olacak. belki normal digital makinelerden alırız onlar daha ucuz oluyor
jelo tebrik ederim. güle güle büyütün bebeğinizi:)
Kızlar çıkıyorum ben anca giderim hastaneye uğrayıp sonuç kağıdımı alıcam,ordanda annemlere geçicez yemeğe hem söyliycez
Heipiniz kendinize iyi bakın iyi akşamlar öptüm hepiniziii
ücret ne kadar acaba ? şu reklamları devamlı oynayan şey mi bu yalın internet 60 TL standar[/QUOTEreklamını görmedim canım ama evet 60 tl biz komşuyla kullanıyoruz ii oluo:)
Kızlar az önce telde sonucumu öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şoka girdim sanırım yada şapşala benziyorumdur şu an laboratuar'ı aradım söyledi pozitif dedi tahmini 3 veya 4 haftalık dedi,ben dumur telde kaldım öylecee
hayırlı cumalar kızlar biz geldiiikkk
tabi bu sabah mide bulantılarım da bizimle beraber yine
Allahım kurtarsın beni bu ızdıraptan
pingum hoşgeldiniz bebişin ve seeen ben iyiyim şükür siz nasılsınız?
ocwmays hoşgeldinizzz geçicek inş bu bulantılar rabbim sağlık sıhhat versin de geçer elbet birgün herkes öneriyordur ama leblebi beyaz nohut gibi şeyler dene bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?