• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Bizde iyiyiz çok şükür. Bebişim hiç üzmüyo beni şimidilik :1: Bu akşam misafirlerim var dün hazırlık yaptım 3 çeşit. Bugünde ewe biraz erken gidip milföyden börek yapıcam. Banyomu filan temizledim etrafı toparladım. zaten çok çabuk yoruluyorum dün iyice halsizleştim.ALlah kabul etsin biraz dua edeyim mübarek gün dedi geç uyudum uykusuzum şuan. öğle arası da gidip yerleri silip toz alırım.

maşallah cnm hep böyle devam eder inş.maşallah becerikli bir anne var karşımızda.ohh ellerine sağlık.dualarını ve ibadetlerini rabbim kabul etsin canım

günaydın şirineler ;

miracle iyiyim canım bu aralar geçende kocamla kavga etmiştim ondan keyfim yoktu düzeldik sen nasılsın bakıyım

iyi olmana sevindim sipidim üzgün ya da durgun olmak sana hiç yakışmıyo insan kocasıyla tartıştığı zaman hiç bişeye motive olamıyo demi aklında hep o oluyor

pingum hoşgeldiniz bebişin ve seeen ben iyiyim şükür siz nasılsınız?

ocwmays hoşgeldinizzz geçicek inş bu bulantılar rabbim sağlık sıhhat versin de geçer elbet birgün herkes öneriyordur ama leblebi beyaz nohut gibi şeyler dene bide

3 haftadır kraker ve cornflakes yiyorum
leblebiyi denedim ama onun da kokusu agır geldi
ilk hafta gibi değilim, hamdolsun yavaş yavaş başladım yemeye

Hayırlı cumalar tatlımm. Ya bebişin niye üzdü bu kadar seni kıyamam ya biran önce geçse işallah artık. Ben anneme çekersem çok bulanır diye korkuyodum ama çok şükürki bişey yok. Sadece çok hassazlaştı midem. ÇAbuk tiksiniyorum, bulanır gibi oluyo ama öyle istifra edicek gibi bi bulantı değil değişik. Mesela tavuğu çok severdim şimdi hiç yiyesim yok tatsız tuzsuz geliyo. Ceviz fındık badem filan yiyemezmisin canım çok faydalı onlarda bu dönem.

inşaAllah bu kadarla kalır bulantın canım
o tiksinme normal, herkeste olan bişey
canının istemediği bişeyi yeme zaten
ceviz yedim dün biraz, badem falan yiyemiyorum hepsi kokuyo
bebişkomu çok seviyorum katlanıcaz artık:)
tek endişem onun besinsiz kalması
dr a sordum bir hafta boyunca 24 saat vitamin serumu aldım, onlar bir süre idare eder bebeği takma kafana dedi

Bizde iyiyiz çok şükür. Bebişim hiç üzmüyo beni şimidilik :1: Bu akşam misafirlerim var dün hazırlık yaptım 3 çeşit. Bugünde ewe biraz erken gidip milföyden börek yapıcam. Banyomu filan temizledim etrafı toparladım. zaten çok çabuk yoruluyorum dün iyice halsizleştim.ALlah kabul etsin biraz dua edeyim mübarek gün dedi geç uyudum uykusuzum şuan. öğle arası da gidip yerleri silip toz alırım.

çok yorma kendini
misafirlere de biraz ara ver canım yüklenme kendine

günaydın kızlar :21:
bugün cuma nihayet na çabuk geçiyo anlamıyorum

speedyim sizin nie aranız bozuktu kuzum şimdi düzelmesine sevindim

iyi olmana sevindim sipidim üzgün ya da durgun olmak sana hiç yakışmıyo insan kocasıyla tartıştığı zaman hiç bişeye motive olamıyo demi aklında hep o oluyor

AYNEN öyle canım bide üstüne işyerimizde internet sorunu yaşıyoruz hala da devam ediyor :14::14: acayip yavaşladı..

günaydın kızlar :21:
bugün cuma nihayet na çabuk geçiyo anlamıyorum

speedyim sizin nie aranız bozuktu kuzum şimdi düzelmesine sevindim

saçma sapan şeyler işte ya... :1::1: şimdi düşününce gülüyorum.

tatilimize tam 1 ayımız kaldı çok şükür ki :36:
ve akşam yine kk dan arkadaşımla buluşucam. okey oynucaz. bu kadınlarkulubunde kazandığım dostluklar cidden çk sağlam oluyor :34:

aaaayyyyyyyyyyy çokkk sevindimmmm:16::16::16::16: hemen hemen hergün giriyorum takip ediyorum topiğiniziii inana çok sevindim rabbim analı babalı büyütmeyi hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşşşş:16::16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49:

hayırlı olsun canım çok mutlu oldum ne güzel bi haber bu ....

günaydın kızlaaaaarrr.

herkese hayırlı cumalar olsun inş.

jelooom bu ne güzel bir haber böyle maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

sipidim nen var kuzum neden durgunsun sen bakiiim.

sofişim yaptıkların harika görünüyordu.

aydasumm bloğunu güncelle artık da bize de yeni tarifler çıksın misafirlerimize yapalımmm.

ocwmays inş mide bulantıların bi daha hiiiç olmaz

şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar herkes iyidir inş.

Kızlar çok teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına :34:

çok yorma kendini
misafirlere de biraz ara ver canım yüklenme kendine

Çok sık misafir gelmiyo zaten canım. Liseden kızlar bunlar. Zaten büyük temizlik filan yapmadım. kusuruma bakmasınlar artık :1:

Günaydın kızlar beta hcg 5810 diyor tahlilde bu ne demek pingu ve ahzen yardımcı olurmusunuz:1:
3-4 haftalık olduğunu söylediler

doğru canım 4 haftalık hamile. Bayada yüksek çıkmış değerin ya benim adetimden 3 gün geçmişti 632 miydi neydi değerim. senin bayaa yüksek. Yoksa ikizmi :9:

naptınız dün söylediniz mi evdekilere

Evet speedym söyledik eşim pasta aldı bebişim pasta yesin sana yok dedi :1: pastaya ne gerek vardı tatlı yapmıştım dedi annem kutluycaz torunun geliyor dedik, annem havalara uçtu hiç o kadar mutlu görmemiştim ben şimdi ananemi olucam diye:16:
Babamda galatasay ve beşiktaş gibi zayıf takımlardan (yani biz) ancak güçlü fenerbahçeli bir torun olur dedi:1:İkiside çok mutlu oldular :16:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Uykusuzluktan oluyorum ama yıne de uyuyasım yok dun sabah 5 e doğru uyudum 7 de uyandım esım geldı kahvaltı ettık sımdı de uyku akıyor gozumden ama ders calısmam lazım :(

Ahsencım, canım benım ıns bır an once normal surece gırersın bulantıların gecer de rahat bır nefes alırsın kuzucum...

Pingum, kendını cok fazla yorma lutfen, ahsenın dedıgı gıbı mısafırlerıne ara ver canım...

Veeee jelo...
Canım benım o kadar emındık kı hepımız hamıle olduguna, canı gonulden tebrık edıyorum, Rabbım hepınıze saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah...

Folık asıt kullanmaya basladınız mı hamıleler anlatın bakıyım azcık :emir_bebek:

mıracle, sen nasılsın canım?
Sıze tatıl var mı yazın?
Hazıranın 2-3 u sınavım var elımde bırıktı gıttı tarıfler, ben ne zaman soyle ohh dıyecem bılmıyorum, bekarken de ısten gel ders bak, stresı bıle yetıyordu. Annem dıyor sen de bu okuma merakı olduktan sonra kac yasına gelırsen gel elınden kagıt kalem dusmez dıye :1: Vakıt buldukca yazmaya calısıcam ınsallah canım yaptıklarım oyle cok ahım sahım seyler olmasa da her yaptıgım ılk olma ozellıgını tasıyor :1:

Vafı, çitlenbık, hanzede :3: nasılsınız kızlar?

Zahter yok epeydır de gırmemıs ama bloga yazmıs merak ettım onu da...

Speddy esınle duzelmene cok sevındım canım, uzadıkca ınsan daha da gerılıyor degıl mı, kus olunca en tatlı sey bıle cok acı gelıyor ınsana, dunya zından oluyor, ama barısınca da pambık gıbı oluyor ınsan :32:

Çok sık misafir gelmiyo zaten canım. Liseden kızlar bunlar. Zaten büyük temizlik filan yapmadım. kusuruma bakmasınlar artık :1:

doğru canım 4 haftalık hamile. Bayada yüksek çıkmış değerin ya benim adetimden 3 gün geçmişti 632 miydi neydi değerim. senin bayaa yüksek. Yoksa ikizmi :9:

4 haftalık evet değerler öyle gösteriyor,evet baya yüksek dimii şaşırdım bende,benim 5 gün geçmiş oluyor bu değer çıktı,ikizmiii anam olabilirmi biz bi tane bekliyorduk bonusa hiç hazır değilizz:1: Yarın eşim gidelim doktoruna bir baksın dedi benim gögüslerim çok acıyor gece yatarken bi soralım dedi :34:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Uykusuzluktan oluyorum ama yıne de uyuyasım yok dun sabah 5 e doğru uyudum 7 de uyandım esım geldı kahvaltı ettık sımdı de uyku akıyor gozumden ama ders calısmam lazım :(

Ahsencım, canım benım ıns bır an once normal surece gırersın bulantıların gecer de rahat bır nefes alırsın kuzucum...

Pingum, kendını cok fazla yorma lutfen, ahsenın dedıgı gıbı mısafırlerıne ara ver canım...

Veeee jelo...
Canım benım o kadar emındık kı hepımız hamıle olduguna, canı gonulden tebrık edıyorum, Rabbım hepınıze saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah...

Folık asıt kullanmaya basladınız mı hamıleler anlatın bakıyım azcık :emir_bebek:

mıracle, sen nasılsın canım?
Sıze tatıl var mı yazın?
Hazıranın 2-3 u sınavım var elımde bırıktı gıttı tarıfler, ben ne zaman soyle ohh dıyecem bılmıyorum, bekarken de ısten gel ders bak, stresı bıle yetıyordu. Annem dıyor sen de bu okuma merakı olduktan sonra kac yasına gelırsen gel elınden kagıt kalem dusmez dıye :1: Vakıt buldukca yazmaya calısıcam ınsallah canım yaptıklarım oyle cok ahım sahım seyler olmasa da her yaptıgım ılk olma ozellıgını tasıyor :1:

Vafı, çitlenbık, hanzede :3: nasılsınız kızlar?

Zahter yok epeydır de gırmemıs ama bloga yazmıs merak ettım onu da...

Speddy esınle duzelmene cok sevındım canım, uzadıkca ınsan daha da gerılıyor degıl mı, kus olunca en tatlı sey bıle cok acı gelıyor ınsana, dunya zından oluyor, ama barısınca da pambık gıbı oluyor ınsan :32:

Hoşgeldin aydasu nasılsın canım iyisin dimi özletme kendinii:16:
Çok teşekkür ederim canım,amin Rabbim en yakın zamanda sanada kısmet edicek dualarımız seninle :34:

ben iyiyim aydasucum tatil için gün sayıyorum çok yoruldum dinlenmek istiyorum
sen neler yapıyosun neden uyuyamıyosun canım nasıl dayanıyosun

Günaydın kızlar;
jelo maşallah baya yüksek çıkmış genelde 100-1000 arası bi değer duyardım herkesten senin ki ikiz mi yoksa :1:

Evet baya yüksek bende çok yükselmemiştir diye düşünüyordum ama maşallah geçmişim ,ikizmii of bir tane yeterdi bize:16: bakalım doktora görünücem yarın değere ne diyecek :34:

4 haftalık evet değerler öyle gösteriyor,evet baya yüksek dimii şaşırdım bende,benim 5 gün geçmiş oluyor bu değer çıktı,ikizmiii anam olabilirmi biz bi tane bekliyorduk bonusa hiç hazır değilizz:1: Yarın eşim gidelim doktoruna bir baksın dedi benim gögüslerim çok acıyor gece yatarken bi soralım dedi :34:

göğüs acıması normal canım gebelik belirtilerine bakarsan var zaten benimde acıyo. İkiz var mı sülalede ??

Aydasucum ben ilk doktor kontrolümden beri folikasit ve vitamin kullanıyorum. Gebelikten önce kullansam iyiydi ama plansız olunca :1:

Hanzade ne güzel tatiliniz belli gün sayıyosun canım yaa bizim daha planlar ihç belli değil. Dün çok dua ettim eşimin işi için işallah Rabbim işallah kabul etsin.

Bende iyim aydasum eşim gelicek bu akşam kına gecesine gidicez yapılacak düğün salonu da benm kına gecemin olduğu düğün salonu ayrı bi heyecan var benden sonra birini daha görmek orda.o anlarımı yaşıcakmışım gibi geliyo :23: ama yağmur yağcak bugünde ya okadar giycek elbisemi ayakkabı mı falan hazırladım ama hava yağmurlu ençokta ayakkabı da takıldım açık ayakkabı giycektim giymesem mi acaba :31:
kızlar dün de yağmura yakalandım bi güzel ıslandım ayakkabılarım su içinde kaldı üstüm başımda çok sinir bi eve dönüştü yaniii :36::36:

göğüs acıması normal canım gebelik belirtilerine bakarsan var zaten benimde acıyo. İkiz var mı sülalede ??

Aydasucum ben ilk doktor kontrolümden beri folikasit ve vitamin kullanıyorum. Gebelikten önce kullansam iyiydi ama plansız olunca :1:

Hanzade ne güzel tatiliniz belli gün sayıyosun canım yaa bizim daha planlar ihç belli değil. Dün çok dua ettim eşimin işi için işallah Rabbim işallah kabul etsin.

Gögsümün altı özellikle yatarken acıyor sadece ,yok canım ikiz falan yok eşimin tarafındada yok ikiz olurmuki en çok korktuğum şey başıma gelicek sanırım:1:
Bana folik asit vermedi yediklerimi sordu hangi aralıklarla yediğimi taze sebze üstünde durdu,sordum folik asit diye vitamin takviyesine gerek yok dedi,bakalım yarın gidiyim doktora :31:

Hoşgeldin aydasu nasılsın canım iyisin dimi özletme kendinii:16:
Çok teşekkür ederim canım,amin Rabbim en yakın zamanda sanada kısmet edicek dualarımız seninle :34:

Hep bırseyler cıkıyor canım, ıstedıgım gıbı katılamıyorum sohbetlere, sınav geldı cattı yıne cok bunaldım...
Allah razı olsun canım, ınsallah bıze de en hayırlı zamanda nasıp etsın Rabbım...

ben iyiyim aydasucum tatil için gün sayıyorum çok yoruldum dinlenmek istiyorum
sen neler yapıyosun neden uyuyamıyosun canım nasıl dayanıyosun

Dun landflovesa da soyledım gıttıgınız yerlerın resımlerını cekın bol bol bıze de gosterın kı bız de gıtmıs kadar olalım en azından canım :1:
Esım evde olmadıgı geceler uyuyamıyorum, uyku duzenımız cok farklı, cogu zaman sıze katılamamamın nedenı de bu. Ben geldıgımde hepınız gıtmıs olabılıyorsunuz... Dayanamıyorum zaten canım bırazdan sızıp kalırım :1:

pingumm, dedıgın gıbı nerden bılcektın kı...
Pekı doktor folıkle vıtanıme baslarken test yaptı mı sana ıste su kadar folıge ıhtıyacın var su markayı kullanalım gıbısınden yoksa acaba herkese aynı seyı mı soyluyorlar, bu konuda yardım ıstıyorum sızden doktora gıtcem ama dırek folık kullan derse cok bozuluyorum o kadar para verdıgıme, devlete gıderım aynı hesap dıyorum...

Bende iyim aydasum eşim gelicek bu akşam kına gecesine gidicez yapılacak düğün salonu da benm kına gecemin olduğu düğün salonu ayrı bi heyecan var benden sonra birini daha görmek orda.o anlarımı yaşıcakmışım gibi geliyo :23: ama yağmur yağcak bugünde ya okadar giycek elbisemi ayakkabı mı falan hazırladım ama hava yağmurlu ençokta ayakkabı da takıldım açık ayakkabı giycektim giymesem mi acaba :31:
kızlar dün de yağmura yakalandım bi güzel ıslandım ayakkabılarım su içinde kaldı üstüm başımda çok sinir bi eve dönüştü yaniii :36::36:

Bugun buyuk bulusma var yanı ha cıtlenbıgım :1: Orayı gorunce anıların canlanacak, ay ne hos ya bak kac ay gectı uzerınden, zaman gercekten cok cabuk akıp gıdıyor... Arabayla gıtceksenız sorun olmaz da kuzum ama taksı falansa ıslanma ıhtımalın yuksek

Back