Bizde iyiyiz çok şükür. Bebişim hiç üzmüyo beni şimidilikBu akşam misafirlerim var dün hazırlık yaptım 3 çeşit. Bugünde ewe biraz erken gidip milföyden börek yapıcam. Banyomu filan temizledim etrafı toparladım. zaten çok çabuk yoruluyorum dün iyice halsizleştim.ALlah kabul etsin biraz dua edeyim mübarek gün dedi geç uyudum uykusuzum şuan. öğle arası da gidip yerleri silip toz alırım.
günaydın şirineler ;
miracle iyiyim canım bu aralar geçende kocamla kavga etmiştim ondan keyfim yoktu düzeldik sen nasılsın bakıyım
pingum hoşgeldiniz bebişin ve seeen ben iyiyim şükür siz nasılsınız?
ocwmays hoşgeldinizzz geçicek inş bu bulantılar rabbim sağlık sıhhat versin de geçer elbet birgün herkes öneriyordur ama leblebi beyaz nohut gibi şeyler dene bide
Hayırlı cumalar tatlımm. Ya bebişin niye üzdü bu kadar seni kıyamam ya biran önce geçse işallah artık. Ben anneme çekersem çok bulanır diye korkuyodum ama çok şükürki bişey yok. Sadece çok hassazlaştı midem. ÇAbuk tiksiniyorum, bulanır gibi oluyo ama öyle istifra edicek gibi bi bulantı değil değişik. Mesela tavuğu çok severdim şimdi hiç yiyesim yok tatsız tuzsuz geliyo. Ceviz fındık badem filan yiyemezmisin canım çok faydalı onlarda bu dönem.
Bizde iyiyiz çok şükür. Bebişim hiç üzmüyo beni şimidilikBu akşam misafirlerim var dün hazırlık yaptım 3 çeşit. Bugünde ewe biraz erken gidip milföyden börek yapıcam. Banyomu filan temizledim etrafı toparladım. zaten çok çabuk yoruluyorum dün iyice halsizleştim.ALlah kabul etsin biraz dua edeyim mübarek gün dedi geç uyudum uykusuzum şuan. öğle arası da gidip yerleri silip toz alırım.
iyi olmana sevindim sipidim üzgün ya da durgun olmak sana hiç yakışmıyo insan kocasıyla tartıştığı zaman hiç bişeye motive olamıyo demi aklında hep o oluyor
günaydın kızlar
bugün cuma nihayet na çabuk geçiyo anlamıyorum
speedyim sizin nie aranız bozuktu kuzum şimdi düzelmesine sevindim
aaaayyyyyyyyyyy çokkk sevindimmmmhemen hemen hergün giriyorum takip ediyorum topiğiniziii inana çok sevindim rabbim analı babalı büyütmeyi hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşşşş
hayırlı olsun canım çok mutlu oldum ne güzel bi haber bu ....
günaydın kızlaaaaarrr.
herkese hayırlı cumalar olsun inş.
jelooom bu ne güzel bir haber böyle maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.
sipidim nen var kuzum neden durgunsun sen bakiiim.
sofişim yaptıkların harika görünüyordu.
aydasumm bloğunu güncelle artık da bize de yeni tarifler çıksın misafirlerimize yapalımmm.
ocwmays inş mide bulantıların bi daha hiiiç olmaz
şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar herkes iyidir inş.
Günaydın kızlar beta hcg 5810 diyor tahlilde bu ne demek pingu ve ahzen yardımcı olurmusunuz
3-4 haftalık olduğunu söylediler
çok yorma kendini
misafirlere de biraz ara ver canım yüklenme kendine
Günaydın kızlar beta hcg 5810 diyor tahlilde bu ne demek pingu ve ahzen yardımcı olurmusunuz
naptınız dün söylediniz mi evdekilere
Çok sık misafir gelmiyo zaten canım. Liseden kızlar bunlar. Zaten büyük temizlik filan yapmadım. kusuruma bakmasınlar artık
doğru canım 4 haftalık hamile. Bayada yüksek çıkmış değerin ya benim adetimden 3 gün geçmişti 632 miydi neydi değerim. senin bayaa yüksek. Yoksa ikizmi
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Uykusuzluktan oluyorum ama yıne de uyuyasım yok dun sabah 5 e doğru uyudum 7 de uyandım esım geldı kahvaltı ettık sımdı de uyku akıyor gozumden ama ders calısmam lazım
Ahsencım, canım benım ıns bır an once normal surece gırersın bulantıların gecer de rahat bır nefes alırsın kuzucum...
Pingum, kendını cok fazla yorma lutfen, ahsenın dedıgı gıbı mısafırlerıne ara ver canım...
Veeee jelo...
Canım benım o kadar emındık kı hepımız hamıle olduguna, canı gonulden tebrık edıyorum, Rabbım hepınıze saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah...
Folık asıt kullanmaya basladınız mı hamıleler anlatın bakıyım azcık
mıracle, sen nasılsın canım?
Sıze tatıl var mı yazın?
Hazıranın 2-3 u sınavım var elımde bırıktı gıttı tarıfler, ben ne zaman soyle ohh dıyecem bılmıyorum, bekarken de ısten gel ders bak, stresı bıle yetıyordu. Annem dıyor sen de bu okuma merakı olduktan sonra kac yasına gelırsen gel elınden kagıt kalem dusmez dıyeVakıt buldukca yazmaya calısıcam ınsallah canım yaptıklarım oyle cok ahım sahım seyler olmasa da her yaptıgım ılk olma ozellıgını tasıyor
Vafı, çitlenbık, hanzedenasılsınız kızlar?
Zahter yok epeydır de gırmemıs ama bloga yazmıs merak ettım onu da...
Speddy esınle duzelmene cok sevındım canım, uzadıkca ınsan daha da gerılıyor degıl mı, kus olunca en tatlı sey bıle cok acı gelıyor ınsana, dunya zından oluyor, ama barısınca da pambık gıbı oluyor ınsan
Günaydın kızlar;
jelo maşallah baya yüksek çıkmış genelde 100-1000 arası bi değer duyardım herkesten senin ki ikiz mi yoksa
4 haftalık evet değerler öyle gösteriyor,evet baya yüksek dimii şaşırdım bende,benim 5 gün geçmiş oluyor bu değer çıktı,ikizmiii anam olabilirmi biz bi tane bekliyorduk bonusa hiç hazır değilizzYarın eşim gidelim doktoruna bir baksın dedi benim gögüslerim çok acıyor gece yatarken bi soralım dedi
göğüs acıması normal canım gebelik belirtilerine bakarsan var zaten benimde acıyo. İkiz var mı sülalede ??
Aydasucum ben ilk doktor kontrolümden beri folikasit ve vitamin kullanıyorum. Gebelikten önce kullansam iyiydi ama plansız olunca
Hanzade ne güzel tatiliniz belli gün sayıyosun canım yaa bizim daha planlar ihç belli değil. Dün çok dua ettim eşimin işi için işallah Rabbim işallah kabul etsin.
Hoşgeldin aydasu nasılsın canım iyisin dimi özletme kendinii
Çok teşekkür ederim canım,amin Rabbim en yakın zamanda sanada kısmet edicek dualarımız seninle
ben iyiyim aydasucum tatil için gün sayıyorum çok yoruldum dinlenmek istiyorum
sen neler yapıyosun neden uyuyamıyosun canım nasıl dayanıyosun
göğüs acıması normal canım gebelik belirtilerine bakarsan var zaten benimde acıyo. İkiz var mı sülalede ??
Aydasucum ben ilk doktor kontrolümden beri folikasit ve vitamin kullanıyorum. Gebelikten önce kullansam iyiydi ama plansız olunca
Hanzade ne güzel tatiliniz belli gün sayıyosun canım yaa bizim daha planlar ihç belli değil. Dün çok dua ettim eşimin işi için işallah Rabbim işallah kabul etsin.
Bende iyim aydasum eşim gelicek bu akşam kına gecesine gidicez yapılacak düğün salonu da benm kına gecemin olduğu düğün salonu ayrı bi heyecan var benden sonra birini daha görmek orda.o anlarımı yaşıcakmışım gibi geliyoama yağmur yağcak bugünde ya okadar giycek elbisemi ayakkabı mı falan hazırladım ama hava yağmurlu ençokta ayakkabı da takıldım açık ayakkabı giycektim giymesem mi acaba
kızlar dün de yağmura yakalandım bi güzel ıslandım ayakkabılarım su içinde kaldı üstüm başımda çok sinir bi eve dönüştü yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?