• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

tavuklu pilav olbilir (haşladıklarını parçala kırmızı biber kekik ile tavada karıştır.)
tavuklu salata olabilir
but falan ile milföy ile sar fırında .
tavuk çorbası olur.

hımmm kırmızı biber kekikle tavada biraz kızartıp piilav üstü yapayım o zaman, yanınada güzel bol yeşillikli bir salata :56::56: teşekkürler speedy

hımmm kırmızı biber kekikle tavada biraz kızartıp piilav üstü yapayım o zaman, yanınada güzel bol yeşillikli bir salata :56::56: teşekkürler speedy

afiyet olsun bence de güzel olur kekikli baharatlı tavuğa bayılırım....:56:
ben arkadaşıma gitmeyi düşünüyorum bugün her zaman olduğu gibi yine kocam geç geliyo

teşekkür ederim kızlar, güzel olur bencede :46:

yaaa kızlar bizim yarı prof foto makinemiz vardı nikon, ekranı açılmadı arızalandı servisine götürdüm anakart arızası gibi bişeymiş ve 324tl istediler tamiri için. yurt dışından aldığımız içinde garantisi azdı ve bitti çoktan. tam tatil öncesi olacak şey mi bu, şimdi yeni bir makine almamız gerekecek, masraf çıktı durduk yere. gerçi tatildeyken olmasındansa bir ay önce olması yine iyi tabiki, en azından yeni makine araştırıp alacak zamanımız olacak. belki normal digital makinelerden alırız onlar daha ucuz oluyor :25::25::25::25:

yaaa kızlar bizim yarı prof foto makinemiz vardı nikon, ekranı açılmadı arızalandı servisine götürdüm anakart arızası gibi bişeymiş ve 324tl istediler tamiri için. yurt dışından aldığımız içinde garantisi azdı ve bitti çoktan. tam tatil öncesi olacak şey mi bu, şimdi yeni bir makine almamız gerekecek, masraf çıktı durduk yere. gerçi tatildeyken olmasındansa bir ay önce olması yine iyi tabiki, en azından yeni makine araştırıp alacak zamanımız olacak. belki normal digital makinelerden alırız onlar daha ucuz oluyor :25::25::25::25:

prof. gibi olmaz ama idare eder cnm :36::36:

yine masraf hiç bitmiyo yani yazık olmuş bi araştırın belki daha ucuza yapılır şimdilik uygun fiyata dijital alın belki kampanya falan yakalarsınız

ben toparlanıyorum kızlar birazdan çıkarım yağmur yağdı yağacak inş.yoldayken yakalanmam
hepinize iyi akşamlar.....

Son düzenleme:
Kızlar çıkıyorum ben anca giderim hastaneye uğrayıp sonuç kağıdımı alıcam,ordanda annemlere geçicez yemeğe hem söyliycez
Heipiniz kendinize iyi bakın iyi akşamlar öptüm hepiniziii:16::16:

Kızlar çıkıyorum ben anca giderim hastaneye uğrayıp sonuç kağıdımı alıcam,ordanda annemlere geçicez yemeğe hem söyliycez
Heipiniz kendinize iyi bakın iyi akşamlar öptüm hepiniziii:16::16:

aaaayyyyyyyyyyy çokkk sevindimmmm:16::16::16::16: hemen hemen hergün giriyorum takip ediyorum topiğiniziii inana çok sevindim rabbim analı babalı büyütmeyi hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin inşşşş:16::16::16::16::16::16::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::49::49:

Kızlar az önce telde sonucumu öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:
Şoka girdim sanırım yada şapşala benziyorumdur şu an laboratuar'ı aradım söyledi pozitif dedi tahmini 3 veya 4 haftalık dedi,ben dumur telde kaldım öylecee:53::53::53:

hayırlı olsun canım çok mutlu oldum ne güzel bi haber bu ....

günaydın kızlaaaaarrr.

herkese hayırlı cumalar olsun inş.

jelooom bu ne güzel bir haber böyle maşallah rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

sipidim nen var kuzum neden durgunsun sen bakiiim.

sofişim yaptıkların harika görünüyordu.

aydasumm bloğunu güncelle artık da bize de yeni tarifler çıksın misafirlerimize yapalımmm.

ocwmays inş mide bulantıların bi daha hiiiç olmaz

şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar herkes iyidir inş.

hayırlı cumalar kızlar biz geldiiikkk
tabi bu sabah mide bulantılarım da bizimle beraber yine
Allahım kurtarsın beni bu ızdıraptan:37:

pingum hoşgeldiniz bebişin ve seeen ben iyiyim şükür siz nasılsınız?

ocwmays hoşgeldinizzz geçicek inş bu bulantılar rabbim sağlık sıhhat versin de geçer elbet birgün herkes öneriyordur ama leblebi beyaz nohut gibi şeyler dene bide

hayırlı cumalar kızlar biz geldiiikkk
tabi bu sabah mide bulantılarım da bizimle beraber yine
Allahım kurtarsın beni bu ızdıraptan:37:

Hayırlı cumalar tatlımm. Ya bebişin niye üzdü bu kadar seni kıyamam ya biran önce geçse işallah artık. Ben anneme çekersem çok bulanır diye korkuyodum ama çok şükürki bişey yok. Sadece çok hassazlaştı midem. ÇAbuk tiksiniyorum, bulanır gibi oluyo ama öyle istifra edicek gibi bi bulantı değil değişik. Mesela tavuğu çok severdim şimdi hiç yiyesim yok tatsız tuzsuz geliyo. Ceviz fındık badem filan yiyemezmisin canım çok faydalı onlarda bu dönem.

pingum hoşgeldiniz bebişin ve seeen ben iyiyim şükür siz nasılsınız?

ocwmays hoşgeldinizzz geçicek inş bu bulantılar rabbim sağlık sıhhat versin de geçer elbet birgün herkes öneriyordur ama leblebi beyaz nohut gibi şeyler dene bide

Bizde iyiyiz çok şükür. Bebişim hiç üzmüyo beni şimidilik :1: Bu akşam misafirlerim var dün hazırlık yaptım 3 çeşit. Bugünde ewe biraz erken gidip milföyden börek yapıcam. Banyomu filan temizledim etrafı toparladım. zaten çok çabuk yoruluyorum dün iyice halsizleştim.ALlah kabul etsin biraz dua edeyim mübarek gün dedi geç uyudum uykusuzum şuan. öğle arası da gidip yerleri silip toz alırım.

günaydın şirineler ;

miracle iyiyim canım bu aralar geçende kocamla kavga etmiştim ondan keyfim yoktu düzeldik sen nasılsın bakıyım

Back