• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

AYdasu canım ben daha özele gitmedim. 1 kez doktora gititm o da devlet hastanesi. Normal kan tahlili yaptırdım ama çok incelemedi tahlil sonuçlarımı. Direk folik asit ve vitamin verdi herkese veriyo yani. P.tesi yada salıda özel bi doktora gidicem. ama bizim işler karışık. özele gittiğim doktorun muayenehanesi var burda sadece ve doğumu komşu ilçede bi hastanede yaptırıyo ve o hastanede sigorta kaşılamıyo doğumu. çok pahalı. ben tedaviyi kontrolleri hem devlet hem özel devam edicem. doğumu devletde yapıcam. Ama ilk çıktığım doktoru beğenmedim işte belki 2. gidişimde diğer doktora gidebilirim.

Evet speedym söyledik eşim pasta aldı bebişim pasta yesin sana yok dedi :1: pastaya ne gerek vardı tatlı yapmıştım dedi annem kutluycaz torunun geliyor dedik, annem havalara uçtu hiç o kadar mutlu görmemiştim ben şimdi ananemi olucam diye:16:
Babamda galatasay ve beşiktaş gibi zayıf takımlardan (yani biz) ancak güçlü fenerbahçeli bir torun olur dedi:1:İkiside çok mutlu oldular :16:

ÇOK GÜZEL olmuş canım ikisi de dünyanın en mutlu insanı olmuştur bide ilk torun sanırım. :16::16:
Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :34::34: çok güzel olmuş ama fb kısmın beğenmedim ben gs eşim bjk allahtan benim babam da GS :D

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
Uykusuzluktan oluyorum ama yıne de uyuyasım yok dun sabah 5 e doğru uyudum 7 de uyandım esım geldı kahvaltı ettık sımdı de uyku akıyor gozumden ama ders calısmam lazım :(

Ahsencım, canım benım ıns bır an once normal surece gırersın bulantıların gecer de rahat bır nefes alırsın kuzucum...

Pingum, kendını cok fazla yorma lutfen, ahsenın dedıgı gıbı mısafırlerıne ara ver canım...

Veeee jelo...
Canım benım o kadar emındık kı hepımız hamıle olduguna, canı gonulden tebrık edıyorum, Rabbım hepınıze saglıcakla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah...

Folık asıt kullanmaya basladınız mı hamıleler anlatın bakıyım azcık :emir_bebek:

mıracle, sen nasılsın canım?
Sıze tatıl var mı yazın?
Hazıranın 2-3 u sınavım var elımde bırıktı gıttı tarıfler, ben ne zaman soyle ohh dıyecem bılmıyorum, bekarken de ısten gel ders bak, stresı bıle yetıyordu. Annem dıyor sen de bu okuma merakı olduktan sonra kac yasına gelırsen gel elınden kagıt kalem dusmez dıye :1: Vakıt buldukca yazmaya calısıcam ınsallah canım yaptıklarım oyle cok ahım sahım seyler olmasa da her yaptıgım ılk olma ozellıgını tasıyor :1:

Vafı, çitlenbık, hanzede :3: nasılsınız kızlar?

Zahter yok epeydır de gırmemıs ama bloga yazmıs merak ettım onu da...

Speddy esınle duzelmene cok sevındım canım, uzadıkca ınsan daha da gerılıyor degıl mı, kus olunca en tatlı sey bıle cok acı gelıyor ınsana, dunya zından oluyor, ama barısınca da pambık gıbı oluyor ınsan :32:

evet canım küs olunca insanın beyni sulanıyor sanki :34::34: morali bozuluyor. küsmeyi ve dargın olmayı sevmiyorum

ÇOK GÜZEL olmuş canım ikisi de dünyanın en mutlu insanı olmuştur bide ilk torun sanırım. :16::16:
Allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah :34::34: çok güzel olmuş ama fb kısmın beğenmedim ben gs eşim bjk allahtan benim babam da GS :D

evet canım küs olunca insanın beyni sulanıyor sanki :34::34: morali bozuluyor. küsmeyi ve dargın olmayı sevmiyorum

Çok mutlu oldular ilk torun çok hayelleri vardı annemin şimdi gerçekleştiriceği için çok mutlu:16:
Ben gs eşim bjk babam fb en koyusundan hemde :1: benide fbli yapmaya çok uğraştı yıldı sonunda torununuda yapamaz bana çekerse:1:

AYdasu canım ben daha özele gitmedim. 1 kez doktora gititm o da devlet hastanesi. Normal kan tahlili yaptırdım ama çok incelemedi tahlil sonuçlarımı. Direk folik asit ve vitamin verdi herkese veriyo yani. P.tesi yada salıda özel bi doktora gidicem. ama bizim işler karışık. özele gittiğim doktorun muayenehanesi var burda sadece ve doğumu komşu ilçede bi hastanede yaptırıyo ve o hastanede sigorta kaşılamıyo doğumu. çok pahalı. ben tedaviyi kontrolleri hem devlet hem özel devam edicem. doğumu devletde yapıcam. Ama ilk çıktığım doktoru beğenmedim işte belki 2. gidişimde diğer doktora gidebilirim.

Diğer doktora gitsen daha iyi olur, seninle ilgili olması çok önemli bu durumda sonuçta bilgi almak istiyorsun ama doktorun kendiside sormandan bazı şeyleri söylemeli
Benim gittiğim doktor çok aydınlatıcıydı daha bebek yapmayı düşünüyoruz dedik,hemen kendini tanıttı bizi tanımak istedi günlük yaşamımızı sordu evde yaşamımız yediklerimiz içtiklerimiz bunun gibi baya muhabbet etti bizimle,muaynede beni rahatlatmak için konuştu hep iletişimdeydi espriliydi hep gülümsedi biz eşimle hayran kaldık kendisine daha hamile değildim ama çok ilgilendi,yarın için randevu aldım aynı doktordan genel bir kontrol olmak iyi olucak,:34:

günaydın kızlarrr... bugün size gündem sorusu yaratmak istiyorum:) bana güzel güzel kız isimleri söylermisiniz hoşunuza gidenlerden...

günaydın kızlarrr... bugün size gündem sorusu yaratmak istiyorum:) bana güzel güzel kız isimleri söylermisiniz hoşunuza gidenlerden...

ebrucum yanlış anlamazsan sana bişeyler söylemek istiyorum. İnternete girme şansın var sanırım ve arada sıradad bize uğradığında sadece kendinlei lgili bişey sorup hop hemen gidiyosun. Oysaki hepimiz düğünden önceden beri beraberiz. Ne bizimle sohbet ediyosun nebizim sorunlarımızla ilgili konuşuyosun. Bak yeni hamileler var ne onları tebrik edip bi geçmişi okuyosun. Bilmiyorum kızlarda bana katılırmı ama biz herzaman her derdimizi konuşup paylaşıp çözüm aramaya alıştık. Sende önce bi sohbet et biraz konuşup bişeyler paylaş bizimle. Arada sırada gelip kızlar bişey sorucam deyipte sonra hemen çıkıp gitme derim ben. Böyle olduğu sürece pek fazla yardım alıcanı sanmıyorum.

ebrucum yanlış anlamazsan sana bişeyler söylemek istiyorum. İnternete girme şansın var sanırım ve arada sıradad bize uğradığında sadece kendinlei lgili bişey sorup hop hemen gidiyosun. Oysaki hepimiz düğünden önceden beri beraberiz. Ne bizimle sohbet ediyosun nebizim sorunlarımızla ilgili konuşuyosun. Bak yeni hamileler var ne onları tebrik edip bi geçmişi okuyosun. Bilmiyorum kızlarda bana katılırmı ama biz herzaman her derdimizi konuşup paylaşıp çözüm aramaya alıştık. Sende önce bi sohbet et biraz konuşup bişeyler paylaş bizimle. Arada sırada gelip kızlar bişey sorucam deyipte sonra hemen çıkıp gitme derim ben. Böyle olduğu sürece pek fazla yardım alıcanı sanmıyorum.

anladım canım ama şunu bil internete girme şansım çok fazla olmuyor komşuma geçtiğim zaman arada bir girebiliyorum ozamanda aklıma takılan birşeyler varsa onların cevaplarını aramaya çalışıyorum. sizlerinde güncel olarak burada olduğunuzu bildiğim için bir fikire ihtiyacım olursa soruyordum.cevaplarınızı bile çoğu zaman günler sonrasında okuyabiliyorum ama her neyse sorun değil güzel bir cevap oldu bana kendinize iyi bakın arkadaşlar hoşçakalın

Günaydın kızlar beta hcg 5810 diyor tahlilde bu ne demek pingu ve ahzen yardımcı olurmusunuz:1:
3-4 haftalık olduğunu söylediler

deger çok güzel canım yüksek değil adetin neredeyse 1 hafta geçti çünkü
her gün 3 katına bile çıkabilliyor hcg, korkma ikizden falan:))
bu arada göğüs acısını takma kafana
benimkiler de çok acıyo hafifçe dokununca bile
süt bezlerimiz ilk kez çalışacak, şuan süt üretmeye hazırlanıyolar annesi bebişkonun rızkı onlar:))

:1::1::1:

sınıf başkanı elif konuşmayanlar hafızasına kaydediyor ....:1:

ama sana katılıyorum

deger çok güzel canım yüksek değil adetin neredeyse 1 hafta geçti çünkü
her gün 3 katına bile çıkabilliyor hcg, korkma ikizden falan:))
bu arada göğüs acısını takma kafana
benimkiler de çok acıyo hafifçe dokununca bile
süt bezlerimiz ilk kez çalışacak, şuan süt üretmeye hazırlanıyolar annesi bebişkonun rızkı onlar:))

Evet bir hafta geçti regl çok tuhaf ilk defa adet olmadım hep gününde şaşma olmazdı,
İkiz düşünemiyorum zaten halimiz ne olurr:1:
Gögsümün altı işte annemde dedi süt bezleri onlar diye dün baktı şiştiler bide tuhaf görünüyorlar gözümee:1:
Sağlıklı olsunda onun için hertürlü acıya razıyım ben:16::16:

:1::1::1:

sınıf başkanı elif konuşmayanlar hafızasına kaydediyor ....:1:

ama sana katılıyorum

:9::9:
sözcüyüm ben şekerim. Kırmak istemedim Ebruyu ama en baştan açıklamasını yapsaydı komşumdan giriyorum vaktim olmuyo filan diye ve önce bi hal hatır sorsa filan sonra derdini anlatsaa herkes zaten yardımcı oluyo hepimiz iyilik perisiyiz biz topikçene dimii

Evet pingucum onu kırmayı hiçbirimiz istemeyiz ama cümlenin başana nasılsınız pek giremiyorum müsait olamıyorum diye yazsa daha açıklayıcı olur bizimle hiç konuşmuyo

selamlar herkesee
Bende bişey yazayım o zaman, ben çoğu zaman selam veriyorum günaydın diyorum bişey soruyorum hanzade ve jelo dışında doğru düzgün cvp verende yok. Hamişlere hayırlı olsun diyorum teşekkür bile yok. e böyle olunca bende çoğu zaman okuyup çıkıyorum bazende yazıyorum ama önemli değil, gözden kaçmıştır diyip geçiyorum:34:

selamlar herkesee
Bende bişey yazayım o zaman, ben çoğu zaman selam veriyorum günaydın diyorum bişey soruyorum hanzade ve jelo dışında doğru düzgün cvp verende yok. Hamişlere hayırlı olsun diyorum teşekkür bile yok. e böyle olunca bende çoğu zaman okuyup çıkıyorum bazende yazıyorum ama önemli değil, gözden kaçmıştır diyip geçiyorum:34:

ay canım ya dediğin gibi kesin gözden kaçıyodur kendi adıma özür dilerim valla ama kasten yaptığım bişey değil mutlaka cevap yazmayı unutuyorumdur. Bundan sonra daha çok dikkat ederim söz :34:

selamlar herkesee
bende bişey yazayım o zaman, ben çoğu zaman selam veriyorum günaydın diyorum bişey soruyorum hanzade ve jelo dışında doğru düzgün cvp verende yok. Hamişlere hayırlı olsun diyorum teşekkür bile yok. E böyle olunca bende çoğu zaman okuyup çıkıyorum bazende yazıyorum ama önemli değil, gözden kaçmıştır diyip geçiyorum:34:

canım okuyanlar müsaitse mutlaka cvp yazar gözden kaçabiliyo bazen geçmişi okuyamayabiliyoruz mesela benim bazen saatlerce açık kalıyo aşağıda ismim görünüyo sayfalar ilerlemiş oluyo ama simge halinde altta durduğu için okuyamıyorum sonrada geçmişe bakmaya vaktim olmuyo
ben sürekli sohbet halinde olan biriyim ama yine de bazen benim sorduğum sorulara da cvp gelmiyo 2.kez soruyorum
ya da fikri olmayanlar yanlış yönlendirmek istemediği için cvp vermiyo bazen ben cvp veremiyorum ama yine de hepimiz buradayız önemli olan bu birbirimizi anlayabiliyoruz demek ki....

ay canım ya dediğin gibi kesin gözden kaçıyodur kendi adıma özür dilerim valla ama kasten yaptığım bişey değil mutlaka cevap yazmayı unutuyorumdur. Bundan sonra daha çok dikkat ederim söz :34:
Olsun ya çalışan arkadaşlara hak veriyorum arada sırada bakıyorlar gözden kaçıyordur.

canım okuyanlar müsaitse mutlaka cvp yazar gözden kaçabiliyo bazen geçmişi okuyamayabiliyoruz mesela benim bazen saatlerce açık kalıyo aşağıda ismim görünüyo sayfalar ilerlemiş oluyo ama simge halinde altta durduğu için okuyamıyorum sonrada geçmişe bakmaya vaktim olmuyo
ben sürekli sohbet halinde olan biriyim ama yine de bazen benim sorduğum sorulara da cvp gelmiyo 2.kez soruyorum
ya da fikri olmayanlar yanlış yönlendirmek istemediği için cvp vermiyo bazen ben cvp veremiyorum ama yine de hepimiz buradayız önemli olan bu birbirimizi anlayabiliyoruz demek ki....

Sen geçte olsa yazıyorsun hanzade:32:

Siyahdeniz bene önceki gün nexusdaydım haznedarda önümüzdeki hafta da gitmeyi düşünüyorum küçük bi işlem için sen ne zaman gideceksin?

Back