2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar aklıma geldi de artık zahter hiç girmiyor zyv yi de görmüyorum arada bir girerdi düşünsem daha çıkar

kızlar öyle bir bakayım derken yine bir hamiş haberi daha nasıl mutlu oldum allah ım tüm isteyenlere nasip etsin burda görümcemede söylüyorum ablaa hatunlar çatır çatır doğurucak bizde tık yok diye gülüyor benim hala umudum var diye

ben korunmuyorum ama olmuyor yapcak birşey yok hayırlısı.
allah nasip ederde hamile kalırsam bu aylarda çok isterdim çünkü eşimde bende kova burcu bebişiminde kova olmasını çok isterdim

bu arada hayırlısıyla yarın dönüyoruz daha bavulumu döküntülerimi toplucam geç kalktık baya.

birde net muhabbeti açılmış bizde turkcell Vınn aldık işte enişte sayesinde kamu tarifesi 4 Gb 39 tl gibi birşey.

kızlar aklıma geldi de artık zahter hiç girmiyor zyv yi de görmüyorum arada bir girerdi düşünsem daha çıkar

zahteri ben de merak ediyorum
zyv İstanbula taşındı, eni iş yerinde internete izin yok giremiyor, evinde de yok
ama ara ara telefonlaşıyoruz her seferinde soruyor sizi giremediğini belirtiyor

kızlar ya bana doktorum meyvayı yasakladı bir süre asit içerdikleri için
ama canım o kadar çok meyva istiyor ki hele o erikleri görünce içim gidiyo
yesem midem bulanır mı acaba her hamile meyva yiyor sonuçta
zaten ben yemek yemeye başlamadım hala
bebeğim beslenemeyecek diye üzülüyorum en azından meyveden vitamin almayı çok isterdim

evet bende merak ediyorum, zvy ocwmaysin dediği gibi şehir değiştirdi ve interneti yok diye giremiyordur ama zahter neden gelmedi acaba, bloguna baktım mayısta falan girmiş. birde başka bir topik daha açıp kıyafetlerini satmış biraz inceledim, gelinliğini nişanlığını ve giymediği birçok kıyafetini satmış. sanırım gardrobunu boşaltmak istemiş biraz. bir ara buraya geldiğinde de telefondan girdiği için kullanıcı adı ve şifre giremediği için konuşmalara katılamadığını söylemişti, belki girip ziyaretçi olarak okuyordur arada

hoşgeldin canım ;

ben sordum interneti ama sanırım çözümledik ttnet 6 BG 42 Tl alıcaz eşimin arkadaşının dükkanıymış. Eğer kotayı aşarsanız gelirsiniz sınırsıza çeviririz demiş.
önümüzdeki haftaya falan gelir herhalde akşam pc almaya gidecek eşim. sanırım kayınvalidem ile kayınpederim bize evlilik yıldönümü hediyesi aldı akşam görücez eski aldığım pc diyor ama görümcem yeni falan dedi az önce

evet hamileyken çok fazla meyve yemeyi önermiyo doktorlar sen vitamin hap falan kullanıyo msn canım

bizim bi komşumuzun yanlış hatırlamıyorsam hamileyken şeker oranı yüksek diye meyve yasaklamışlardı meyve yiyince şekeri çıkıyodu

ocwmays meyve yiyemiyorsan meyve suyu iç istersen. ama %100 olanlarından al tabiki. biirde araştır asit oranı en az hangi meyvelermiş onlara göre ye.

hayırlı olsun tatlım o zaman. kotayı bende aşmamayı umuyorum en büyük sıkıntım bu şimdilik bizim o tarafta fiber net yokmuş aslında onu düşünmüştü nyski bunada şükür heryerden takılcam ooo hediyeler falan iyidir insanı şımartıyor.banada telefon geldi geçen haftalarda kayınpederimden
eşimede dün ilk defa forumu gösterdim al bak bunun için istiyordum diye hatun muhabbeti yapıcam ben diye sırıtıyordu.haberi var artık yani hepinizden

istanbuldaki kızlar buluşma ayarlayamıyo muyuz
bi tarih belirleyelim buluşalım haziran sonu olabilir mesela ama tatile gidenler var herkes uygun olduğu zamanı söylesin hadi

evet hamileyken çok fazla meyve yemeyi önermiyo doktorlar sen vitamin hap falan kullanıyo msn canım

canım benim şeker oranım normal düzeyde
meyvelerde asit oldugu için mide bulantısı yapar dedi doktor
ama canım meyveden başka bişey çekmiyor şuan
biraz yedim kiraz ve erik
mide bulantım başlamazsa biraz daha yicem:26:

aynen inşallah bizde aşmayız gerçi eşim bu konularda çok titizdir. bir harcama planlama yapalım dedim 5 sayfa dosya hazırladı her aya ne kadar ödedik ne kadar ödicez diye o yine dikkatlice takip eder.
aynen çok sevindim benim pc kırıldı evlenmeden önce vardı 6 yıl kullandım şimdi ilaç gibi gelecek tüm resimlerim falan şirkette duruyordu onları taşıcam.

kk bizim evde artık bilmeyen yok. herkes sen bi kk sor öyle karar ver falan diyor

ocwmays meyve yiyemiyorsan meyve suyu iç istersen. ama %100 olanlarından al tabiki. biirde araştır asit oranı en az hangi meyvelermiş onlara göre ye.

içemiyorum işte
kraker ve cornflakesle besleniyorum
bir de sabahları beyaz peynir
ben meyveyi zaten çok severim şimdi doktor yasaklayınca hep aklım meyvelerde kaldı
eşim almıyo eve bana zararlı diye
annem almş bugün işte yiyesim var

iki haftadır agzıma tat girmiyor, meyve öyle bir nimet ki şuan

e speedy 6 gb'a 42 verene kadar 8gb alın 36tl... hem vın olduğu için heryere taşıyabilirsin laptopta kullanmayacakmısınız sonuçta? ttnet'i iyi araştırın 42 der fatura farklı gelir, herşey dahil fatura kaç gelecek diye sorun birde.

bz,izim evde vın çekmeyebilir cnm. bazı hatlarda bile sorun oluyor herşey dahil ödeme 42 TL

hamişlerin karnı büyümeden ağırlaşmadan buluşalım

ne kadar çok istediğimi biliyosun ama mide bulantılarım haziran sonuna kadar geçmeyebilir
bu halde de dışarı çıkamıyorum malesef her an banyoya gitmek zorunda kalabiliyorum çünkü
yani ben bu sefer bişey diyemicem
temmuz gibi olursa yüzde doksan gelirim sanırım

bz,izim evde vın çekmeyebilir cnm. bazı hatlarda bile sorun oluyor herşey dahil ödeme 42 TL

anladım canım tamam o zaman.

ya kızlar dün tavuk kızartacaktım buzluktan çıkardım çözündü ama eşimle dışarda yemeye karar verdik, sinemaya yetişemeyebilirdik çünkü. bende geldikten sonra haşladım bozulmasın diye. şimdi haşlanmış tavuğum var yani, ne yemek yapabilirim sizce? bana bir fikir verin

tavuklu pilav olbilir (haşladıklarını parçala kırmızı biber kekik ile tavada karıştır.)
tavuklu salata olabilir
but falan ile milföy ile sar fırında .
tavuk çorbası olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…