- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
hımm o zaman korunmaya devam bu tesler için 1 iş günümü harcamam lazım oda şimdilik zor
siz korunuyomusunuz normalde yoksa istiyo musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımm o zaman korunmaya devam bu tesler için 1 iş günümü harcamam lazım oda şimdilik zor
hamişlerin duası kabul olurmuş saolasın canım benimTeşekkür ederim tatlım,evet biliyordunuz ama kesinleşti şimdi iyiceAmin inşallah canım.
Seninde kandilin mubarek olsun ben dua ederim senin için herkes için
Ooo misafirler var ne güzel sen bugünden başla ne pişiriceğini kararlaştır eksik bişey varsa alırsın,
Cumartesi kutlama var hadi bakalım yanlız olmuyacaksınız ama güzel olur
çok güzel taze fasulye çıkmış ben bile yapabildim bence bir menüne ekle canım karpuz da var artık
şimdiki gençlik uçmuş canım
yaşın daha geç falan değil bence ideal yaş işte gerçi sen istediğin için şimdi her geçen gün kayıp geliyordur sana...
ben mesela evlendim dr gittim smear testi yumurtalık testi aldılar. smear kanser içindi, yumurtalıklarım annemden kalan genel hastalık içindi.
ama bence dr gidebilirsin 8 aydır denediğini söylersin onlar ovulasyon testi yapar yumurtlama günününn yüksek olduğu zamanı söyler daha bilinçli yönlendirir
siz korunuyomusunuz normalde yoksa istiyo musunuz
ocakta hamile kalırsak eylül olabiliiiir, titiz temiz bir kızımız olur o zaman başak burcu olur dimi eylül
biz önce yay burcu için martta deneme yapmak istiyoruz, nasrettin hocanın torunlarıyız ne de olsa, ya tutarsa hesabıııı
ozdncim, sen dr a gittin mi hiç?
yok canım 8 aydır korunuyoruz bebek düşünmüyoruz şimdilik benimki merak sadece
kadınların en verimli dönemi 25 yaş imiş.
ben de 3 seneden sonra doğmuşum.valla anneye bakarsak iş kötübi tane de erkek kardeşim olmuş sonradan.korunma filan yokmuş bizimkilerde.valla korkuyom ben de.
ben de başak burcuyum.temiz sayılırım ama çok mükemmelliyetçiyim.yaptığım en ufak işte bile en iyisi olsun diye uğraşırım.bence başak burcu ii değil
kafaya koyduğumu yapaya çalışırım.ha bi de çok kinciyimdir asla bana yapılan kötülüğü unutmam.gününe saatine kadar yazarım hafızaya.
o zaman ben hasat dönemini geçtim demek ki
yok canım evlendikten sonra sadece sistit için gittim
özden şu resmi değiştir ya
senin yazdıklarını okurken karşımda zıp zıp zıplayan biri varmış gibi hissediyorum
ciddi bişey yazsan bile komikmiş gibi geliyor
Kızlar az önce telde sonucumu öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şoka girdim sanırım yada şapşala benziyorumdur şu an laboratuar'ı aradım söyledi pozitif dedi tahmini 3 veya 4 haftalık dedi,ben dumur telde kaldım öylecee
özden şu resmi değiştir ya
senin yazdıklarını okurken karşımda zıp zıp zıplayan biri varmış gibi hissediyorum
ciddi bişey yazsan bile komikmiş gibi geliyor