• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Teşekkür ederim tatlım,evet biliyordunuz ama kesinleşti şimdi iyice:1:Amin inşallah canım.
Seninde kandilin mubarek olsun ben dua ederim senin için herkes için:34:
Ooo misafirler var ne güzel sen bugünden başla ne pişiriceğini kararlaştır eksik bişey varsa alırsın,
Cumartesi kutlama var :52: hadi bakalım yanlız olmuyacaksınız ama güzel olur:34:
hamişlerin duası kabul olurmuş saolasın canım benim:16:
listeye göre eksik alışverişine çıkarım cumadan. evet yalnız olmıcaz ona göre planda değişiklik yapar galiba kocam artık:9:
çok güzel taze fasulye çıkmış ben bile yapabildim bence bir menüne ekle canım karpuz da var artık

taze fasülyeye bayılırımmm. ama eşim hiç yemiyor... kaynımlar yemek seçmiyolar neyseki. ekleyeyim taze fasülyeyi.. gerçi dondurucumda bi poşet var geçen farkettim kalmış orda görmemişim artık tamda mevsimi geldi taze taze alıp yapmak lazım

şimdiki gençlik uçmuş canım :34::34:
yaşın daha geç falan değil bence ideal yaş işte :10: gerçi sen istediğin için şimdi her geçen gün kayıp geliyordur sana...
ben mesela evlendim dr gittim smear testi yumurtalık testi aldılar. smear kanser içindi, yumurtalıklarım annemden kalan genel hastalık içindi.
ama bence dr gidebilirsin 8 aydır denediğini söylersin onlar ovulasyon testi yapar yumurtlama günününn yüksek olduğu zamanı söyler daha bilinçli yönlendirir :34:

yok canım 8 aydır korunuyoruz bebek düşünmüyoruz şimdilik benimki merak sadece

ocakta hamile kalırsak eylül olabiliiiir, titiz temiz bir kızımız olur o zaman :3::3: başak burcu olur dimi eylül :16::16:
biz önce yay burcu için martta deneme yapmak istiyoruz, nasrettin hocanın torunlarıyız ne de olsa, ya tutarsa hesabıııı :32::32:

ben eylül doğumluyum başak burcunun tüm özelliklerini taşıyorum ama çocuğuma yazık benim gibi psikopat olmasın diyorum bazen yine de başak burcu iyidir şu titizlik sevdası olmasa
landfloves o zaman ocak ayında çalışma yapalım olursa oldu olmazsa yaza kadar bekleriz yazdan sonra çalışmalara son sürat devam ne dersiniz 2013 başında olur çocuğumuz belki

Bende taze fasulye çok severim hatta dün akşam annem yapmış çok güzeldi ozdnin de dediği gibi karpuzla çok güzel gidiyo yemekler.yaz olunca biz mutlaka yemeklerin yanına karpuz kesip birlikte yeriz annemlerde soğuk soğukk

kadınların en verimli dönemi 25 yaş imiş.
ben de 3 seneden sonra doğmuşum.valla anneye bakarsak iş kötü:37:bi tane de erkek kardeşim olmuş sonradan.korunma filan yokmuş bizimkilerde.valla korkuyom ben de.

ben de başak burcuyum.temiz sayılırım ama çok mükemmelliyetçiyim.yaptığım en ufak işte bile en iyisi olsun diye uğraşırım.bence başak burcu ii değil:50::50::50:
kafaya koyduğumu yapaya çalışırım.ha bi de çok kinciyimdir asla bana yapılan kötülüğü unutmam.gününe saatine kadar yazarım hafızaya.

bende aslında çocuğumun ilk baharda doğmasını istiyorum nisan yada mayıs gibi bunun içinde temmuz yada ağustosta hamile kalmam gerekli :27:

kadınların en verimli dönemi 25 yaş imiş.
ben de 3 seneden sonra doğmuşum.valla anneye bakarsak iş kötü:37:bi tane de erkek kardeşim olmuş sonradan.korunma filan yokmuş bizimkilerde.valla korkuyom ben de.

ben de başak burcuyum.temiz sayılırım ama çok mükemmelliyetçiyim.yaptığım en ufak işte bile en iyisi olsun diye uğraşırım.bence başak burcu ii değil:50::50::50:
kafaya koyduğumu yapaya çalışırım.ha bi de çok kinciyimdir asla bana yapılan kötülüğü unutmam.gününe saatine kadar yazarım hafızaya.

o zaman ben hasat dönemini geçtim demek ki :1:

benim ablam başak burcudur. allahım nasıl titizdir öyle ama hastalık derecesindeydi bi aralar neyseki bebişi olduda biraz saldı kendini:) benimde yükselenim başak ama genelde ikizlerin özellikleri var bende bebişimde ikizler olsun isterimmm:9:

yok canım evlendikten sonra sadece sistit için gittim

git bence canım. inan insanın içi rahatlıyor. benimde annemde ablamda kist vardı gidene kadar bin türlü senaryo yazdım neyseki korkularım çıkmadı. iyi bi doktor araştır ve git tüm sorularınıda bi güzel sor rahatla :))

evet herşey mükemmel olmalı çok detaycıyım ve garanticiyim herşey zamanında olmalı ki son anda bi pürüz çıkarsa işim aksamasın

özden şu resmi değiştir ya:27:
senin yazdıklarını okurken karşımda zıp zıp zıplayan biri varmış gibi hissediyorum:1:
ciddi bişey yazsan bile komikmiş gibi geliyor:52:

ben de bi kontrole gitsem iyi olur şimdi bebek istemiyoruz ama tam karar verdiğimizde bi problem çıkar da biraz daha beklemek zorunda kalırsak ne olacak di mi en azaından zamanında tedavi olmak lazım

Kızlar az önce telde sonucumu öğrendim hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:
Şoka girdim sanırım yada şapşala benziyorumdur şu an laboratuar'ı aradım söyledi pozitif dedi tahmini 3 veya 4 haftalık dedi,ben dumur telde kaldım öylecee:53::53::53:

ayhhhh inanmıyorum ya sevindim bak şimdi ayhh bir hamiş haberi daha :52::52::52::52: :49::49::49::49:

özden şu resmi değiştir ya:27:
senin yazdıklarını okurken karşımda zıp zıp zıplayan biri varmış gibi hissediyorum:1:
ciddi bişey yazsan bile komikmiş gibi geliyor:52:

ay yok yaa çok şirin değiştirmesin bakın bende yaptım hareketli profil resmi, aslında kedicik istiyodum ama onlar olmadı maalesef..

gerçi ciddi bişey yazdığında bile komik geliyor olmasına bende katılıyorum.

Back