2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

o kedı sızı faceye cagırıyor cıgdemcımmm ben de sana baktım ama goremedım gel hadı

Bizde de durum sizdekinin tam tersi eşim benm aksime çok sakin çok garanticidir soğuk kanlılıkla bekler yani 1ayda geçse.her seferinde dizginliyo resmen beni sakin ol sabırlı ol diye

AYDASU ;

iyiyiyim canım çok şükür hastalıktan hemen kurtuldum ama bu aralar pek keyfim yok internette de sıkıntı var giremiyorum öyle bakıp kaçıyorum diyebilirim.
seninde sonuçların yine güzel çıkar merak etme

Bizde de durum sizdekinin tam tersi eşim benm aksime çok sakin çok garanticidir soğuk kanlılıkla bekler yani 1ayda geçse.her seferinde dizginliyo resmen beni sakin ol sabırlı ol diye

Hiç belli olmaz bişeyler var gibi olunca sakin kalıcağını sanmıyorum Allah isteyen herkese versin ilk başta topiğimizde isteyenlere versinn

merhaba kızlar, pazar gecesi döndük biz, ama eşim ben yokken bilgisayardaki çerezleri temizlemiş, benimde kk şifrem falan kayıtlıydı otomatik açılıyordu, oda silinmiş tabiii hatırlayamadım bitürlü, şifresiz girip yazdıklarınızı okudum ama yorum yapamadım.

herkese merhabaaaaaa

dün okumuştum yorumları çok aklımda kalmadı ama speedy hastaymışsın, çok geçmiş olsun canım faranjit yazmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam dondurmayı hızlı mı yedin soğuk su mu içtin naaptın iyileşirsin inşallah bir an önce. :94:

jeloo hamilemisin hala netleşmedi mi kan testine göre 2-3 haftalık gibi, benim kan testimde ayrıntılı yazıyordu hangi değerlerde kaç haftalık olduğu ordan baktım. yada kimyasal gebelik gibi bişeyde olabilir tabi bilemiyorum. ama en iyisini yapıyorsun kesinleşene kadar bekle bencede.

ocwmays sanada geçmiş olsun canım bulantıların geçmedi demekki. zamanla daha kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah.

veeee en büyük duam cihitlenbik inşallah en yakın zamanda bebişin olur. rabbim fazla aratmadan nasip eder sanada inşallah..

Landfloves hoşgeldin
Hala netleşmedi maalasef cumartesi'yi bekliyorum reglim gecikti bugün 3'üncü gün bu kadar gecikmezdi belki arada regli olurum diye cumaya kadar bekliycem,cumartesi burdan paylaşırım sonucu kesin olarak eğer varsa doktoruma gidicem yoksa hayatıma devam edicemm
Evet chitlenbikte sıra inşallah haberini bekliyoruz test yaptım çift çizgi desin ilk başta sonrası gelir inşallahh

Kızlar çok teşekkürler çok saolun dualarınız için yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel herşeyin hayırlısı olsun deyip bekliyoruz bizimde sıramız gelir elbet
buay soğan kürü yapıyorum baya bi araştırdım pko için çok yararlı diyorlar,buayda gecikme yaşarsam doktora gidicem bakalım herşey nasip kısmet..

sağolun kızlar dünden çok daha iyiyim Allaha hamdolsun
bebeğim için üzülüyorum yeterli beslenemiyorum bu bulantılar yüzünden, doktor vitamin takviyesi de yapamam miden düzelene kadar dedi

eşime gelince, o da üzüntüden oldu kızlar, biliyosunuz bebeği benden daha çok istiyodu,
ben böyle olunca çok sıktı kendini kaç haftadır yemeden içmeden kesildi kocacığım
ama toparlanacak, birimizin sağlam kalması lazım :)
benim de 3-4 haftaya gecer inş ne yapalım katlanıcaz

jeloş ben hamile olduguna eminim zaten inş senin de sağlığın sıhhatin gitmeden hamileliğinin tadını
çıkartırsın
yediklerine dikkat et
mideni tetikleyecek şeylerden kaçın bi kaç hafta
[/B]

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım,inşallah atlatırsın kısa zamanda bol bol beslenmeye vitaminli gıdalar yemeye başlarsın
elbette eşinde üzülür bu duruma senide öyle görünce sen iyi ol o düzelir merak etmee
İnşallah senin dediğin olurda hamileyimdir çok seviniriz hep beraber ,evet hamileliğimin iyi geçmesi lazım malum çalışıyorum iş hayatımı etkilemesin
Dikkat ediyorum yediklerime bugün ıspanak var menümde sebzeyi çok severim zaten çok yağlı ve tuzlu tüketmemeye çalışıyorum

Hadi bakalım inşallah faydası olur soğan kürünün sonuçta zararsız bişey sanada etki etsin bebişin kısa zamanda gelsin hayırlısı canım hepimiz içinn

Speddy sana da geçmiş olsun hayatm canın da sıkkın sanırım biyandan da senin,canını sıkan herneyse geçer umarım bian evvel

öldüm yorgunluktannnnn. misafirlerim geldiler 6 gibi kalktılar ardından eşim geldi hazırlandı çıktı o da işe gitti. bende ancak oturdum. hayırlısıyla atlattım şu misafir olayını komşular iyi insanlar herkes bi çeşit pasta yapıp getirmiş herhalde bu yeni gelin elinden bişe gelmez diyemi düşündüler nedir tabaklar doldu taştı çok ilginçti yaşları benden büyükler, çoğu 30-35 yaşlarında. tanışmış olduk en azından. üstümdeki kadın gelmedi ama başımdan aşağı sular akıtıyodu ya bi de sofra bezleri felan silkiyodu. onuda söyledim o arada:) kadıncağızı eşi bi yere yollamıyomuş bu arada yaptıklarımın fotolarınıda çektim yüklicem akşama :))

Landfloves; hoşgeldin canım. nasıldı? iyi eğlenmişsindir umarım :)

ahsencim, ya niye çok dikkat et kendine yokmu bunu bi çözümü? bu hamileliğini nasıl daha rahat geçirebilrsin acaba. eşinede çok geçmiş olsun..

aydasum, sabah bende haberlerde okudum hemen aklıma sen geldin dedim inşallah evde tek değilmiştir... maalesefki tekmişsin tatlım. çok geçmiş olsun iyi evde durabildin ya çıksaydın sende dışarıya deprem bu Allah korusun. nasılsın canım daha iyisin değil mi?

çitlenbik soğan kürünü şimdiye kadar denemişsindir diye düşünmüştüm
gerçekten etkili oluyor yakın çevremde çok şahit oldum

bu arada herkese hayırlı sabahlar:)
erkenden uyandım bugün uyuyamadım
mide bulantılarım yok şuan, inş akşama kadar da olmaz

aydasu geçmiş olsun canım seni çok ii anlıyorum geçen izmir de deprem olduğunda evde tektim ve bende memleketimden uzakta olduğum için korktum korktum ama bişi yapamadım insanın uzak olması gerçekten çok zor Allah tekrar göstermesin hiçbirimize Ahsen geçmiş olsun...
Günaydın hanımlar

sağol tatlım nasılsın?

günaydınlaaarrr :119:
ocwmays canım çok duymuştum ama yapmamışrım bide ben hiç böyle şeyleri beceremem takip etmem sıkılır yarım bırakırdım ama baktım baya baya işe yarıyo die duyunca deneyim dedim ya ne kaybederim şimdi hiç aksatmadan yapıyorum dün 1haftayı bitirdim kaldı 1 haftam
sofistike tatlım hadi atlattın şükür misafirlerini ağırladın bak gördünmü onlarda getirmiş negüzel dolmuş taşmış tabakların.güzel bişi aslında böyle arada gidip gelmeler keşke benmde şansım olsa da yapsam.aslında ben aynı yaştan yeni evli yeni çocuklu genç bayanlarla gün yapmayı çok istiyom ama ne şans var ne de yapılcak insan .

Günaydın kızlarr..

Ahsencim canım yaa işallah bian önce şu bulantıların geçer. İyiki çalışmıyosun tatlım yoksa işyerinde çok zor olurdu. Eşinede geçmiş olsun kıyamam bebişine karısına üzülmüştür. 1-2 haftadaha belki bulanır miden sonra geçer canım. işallah keyifli ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sonra. Benim çok şükür hiç bulantım yok yaa. Ama pek fazla yemek yiyesimde yok zorla yiyorum tabi ama kilo bile aldım bu kadar az yemeye nasıl kilo aldım anlamıyorum.

Aydasu tatlım deprem benimde büyük korkumdur. üniversitede bende yurtta odada tek başımaydım ve daha ailemden ayrı kaldığım ilk günlerdi. 6. kattaydım ve çok korkmuştum. Geçmiş olsun canım işallah tekrarı olmaz. Sen hangi şehirdeydin ??

Landfloves; yaa manisaya kadar geldin görüşemedik canım yaa ama bu manisa öyle bi saçma şehirki ilçeleri darmadağınık. biri bi uçta diğeri öbür uçta. Saçma sapan yerleşim birimi. işallah iyi eğlenmişsindir.

sofişş seni bişey yapamaz sanmışlardır ama becerilerini görünce şaşırmışlardır dimi oh atlattın misafirlerini. cuma akşamıda bana arkadaşlarım gelicek. perşembe akşamdan yapıcam hazırlıkları. fotoğraflarını bekliyoruz yaptıklarının.

chitlenbik soğan kürü işallah dermanın olur. bu aylar bereketli aylar, Rabbim sanada bi bebiş verir işallah tatlım..

jeloo şuan belirtilerin anca bel ağrısı ,kasık ağrısı,halsizlik ve çok uyumak olur güzelim. 2.testde çift çizgi çıkmış. Hadi bakalım yinede senle beraber test sonucunu bekleyelim. ama bari perşembe yaptır testi cuma öğrenelim yahuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…