Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o kedı sızı faceye cagırıyor cıgdemcımmm ben de sana baktım ama goremedım gel hadı
Hiçbir belirtim yokki bebişimm
Hamişmiyim benn olursa sevinirim elbette ama olmazsada üzülceğimi sanmıyorum Rabbim ne layık gördüyse benim için o olsun içim rahat,
Dün yine eşim almış başka marka idrar testi zorla yaptırttı yapmıycam diyorum ne olur yap bak şimdi reglin gecikti varsa kesin çift çizgi çıkar neyse gönlü olsun diye yaptım hemen çıktı bak gördünmü benim oğlum orda işte diyooo ya bu erkekler çok komik olabiliyorlarr
Bizde de durum sizdekinin tam tersi eşim benm aksime çok sakin çok garanticidir soğuk kanlılıkla bekler yani 1ayda geçse.her seferinde dizginliyo resmen beni sakin ol sabırlı ol diye
dün okumuştum yorumları çok aklımda kalmadı ama speedy hastaymışsın, çok geçmiş olsun canım faranjit yazmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam dondurmayı hızlı mı yedin soğuk su mu içtin naaptın iyileşirsin inşallah bir an önce. :94:
jeloo hamilemisin hala netleşmedi mi kan testine göre 2-3 haftalık gibi, benim kan testimde ayrıntılı yazıyordu hangi değerlerde kaç haftalık olduğu ordan baktım. yada kimyasal gebelik gibi bişeyde olabilir tabi bilemiyorum. ama en iyisini yapıyorsun kesinleşene kadar bekle bencede.
ocwmays sanada geçmiş olsun canım bulantıların geçmedi demekki. zamanla daha kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah.
veeee en büyük duam cihitlenbik inşallah en yakın zamanda bebişin olur. rabbim fazla aratmadan nasip eder sanada inşallah..
dün okumuştum yorumları çok aklımda kalmadı ama speedy hastaymışsın, çok geçmiş olsun canım faranjit yazmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam dondurmayı hızlı mı yedin soğuk su mu içtin naaptın iyileşirsin inşallah bir an önce. :94:
jeloo hamilemisin hala netleşmedi mi kan testine göre 2-3 haftalık gibi, benim kan testimde ayrıntılı yazıyordu hangi değerlerde kaç haftalık olduğu ordan baktım. yada kimyasal gebelik gibi bişeyde olabilir tabi bilemiyorum. ama en iyisini yapıyorsun kesinleşene kadar bekle bencede.
ocwmays sanada geçmiş olsun canım bulantıların geçmedi demekki. zamanla daha kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah.
veeee en büyük duam cihitlenbik inşallah en yakın zamanda bebişin olur. rabbim fazla aratmadan nasip eder sanada inşallah..
Landfloves hoşgeldin
Hala netleşmedi maalasef cumartesi'yi bekliyorum reglim gecikti bugün 3'üncü gün bu kadar gecikmezdi belki arada regli olurum diye cumaya kadar bekliycem,cumartesi burdan paylaşırım sonucu kesin olarak eğer varsa doktoruma gidicem yoksa hayatıma devam edicemm
Evet chitlenbikte sıra inşallah haberini bekliyoruz test yaptım çift çizgi desin ilk başta sonrası gelir inşallahh
sağolun kızlar dünden çok daha iyiyim Allaha hamdolsun
bebeğim için üzülüyorum yeterli beslenemiyorum bu bulantılar yüzünden, doktor vitamin takviyesi de yapamam miden düzelene kadar dedi
eşime gelince, o da üzüntüden oldu kızlar, biliyosunuz bebeği benden daha çok istiyodu,
ben böyle olunca çok sıktı kendini kaç haftadır yemeden içmeden kesildi kocacığım
ama toparlanacak, birimizin sağlam kalması lazım :)
benim de 3-4 haftaya gecer inş ne yapalım katlanıcaz
jeloş ben hamile olduguna eminim zaten inş senin de sağlığın sıhhatin gitmeden hamileliğinin tadını
çıkartırsın
yediklerine dikkat et
mideni tetikleyecek şeylerden kaçın bi kaç hafta[/B]
Kızlar çok teşekkürler çok saolun dualarınız için yanımda olduğunuzu bilmek çok güzel herşeyin hayırlısı olsun deyip bekliyoruz bizimde sıramız gelir elbet
buay soğan kürü yapıyorum baya bi araştırdım pko için çok yararlı diyorlar,buayda gecikme yaşarsam doktora gidicem bakalım herşey nasip kısmet..
aydasu geçmiş olsun canım seni çok ii anlıyorum geçen izmir de deprem olduğunda evde tektim ve bende memleketimden uzakta olduğum için korktum korktum ama bişi yapamadım insanın uzak olması gerçekten çok zor Allah tekrar göstermesin hiçbirimize Ahsen geçmiş olsun...
Günaydın hanımlar
Speddy sana da geçmiş olsun hayatm canın da sıkkın sanırım biyandan da senin,canını sıkan herneyse geçer umarım bian evvel