• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aaa landfloves,

eşim gecen pazar günü fenerium a gitti
ordan bebişe öyle güzel takımlar ciciler almış ki
minnacık tulumlar sarılı beyazlı lacivertli renk renk
hem erkeğe olur hem kıza olur diyo ama ben erkeğe daha çok yakıştırdım:))

ay ne güzeeel feneriumdan mı aldınız bende her gittiğimde tulumlara minicik formalara falan bakarım hep ama hiçbir zaman alamayacağım. eşim hayatta giydirmez, maalesef yavru kartal olacak bizimki, ben alıştırdım bile kendimi :5:

ben daha ultrasona girmedim haftaya gidicem işallah bakalım bize neler diyecek doktor.. İşallah kalp atışlarını duyarım kuzucuğumunn.. Benimkide baba tarafına çekerse boylu poslu olur ama bizim taraf hep kısa :1:

haftaya muhtemelen kalp atışlarını da duyarsın canım

ay ne güzeeel feneriumdan mı aldınız bende her gittiğimde tulumlara minicik formalara falan bakarım hep ama hiçbir zaman alamayacağım. eşim hayatta giydirmez, maalesef yavru kartal olacak bizimki, ben alıştırdım bile kendimi :5:

eheheh Allahdan benim takım falan tuttugum yok yani

hamile hatunlar bebeklerin cinsiyeti anne rahmine düştüğü anda bilinebilirmiş aslında bence doktorunuza biraz ısrar edin belki söyler bilimsel bişi bu

canım bebeğin cinsiyeti erkekten gelen sipermin hangi kromozomu taşıdığına baglı
örneğin x kromozumunu taşıyorsa erkektir
ancak o kromozomu görmek ya da tespit etmek mümkün olmadıgı için ancak cinsel organı oluşunca öğrenebiliyoruz
yoksa daha ilk günden cinsiyeti belli oluyor yani

jeloş,
evet tatlım bugün daha iyiym Allahıma hamdolsun şuan midem bulanmııyo
akşama kadar zaman var bakalım bulanmaz inş

canım bebeğin cinsiyeti erkekten gelen sipermin hangi kromozomu taşıdığına baglı
örneğin x kromozumunu taşıyorsa erkektir
ancak o kromozomu görmek ya da tespit etmek mümkün olmadıgı için ancak cinsel organı oluşunca öğrenebiliyoruz
yoksa daha ilk günden cinsiyeti belli oluyor yani
[/QUOTE]

doğru sölüosun canım ilk günden de söyleyebilirmiş doktor ama erkekten gelen x olursa kız oluo Y olursa erkek

jeloş,
evet tatlım bugün daha iyiym Allahıma hamdolsun şuan midem bulanmııyo
akşama kadar zaman var bakalım bulanmaz inş

İnşallah olmaz bugünde rahat geçirirsin bugünü ve bugünden sonraki hamilelik sürecini,artık hamileliğinin tadını çıkarırsın
Eşine canım bunu çekti şunu çekti diye koşturtursun:1:

İnşallah olmaz bugünde rahat geçirirsin bugünü ve bugünden sonraki hamilelik sürecini,artık hamileliğinin tadını çıkarırsın
Eşine canım bunu çekti şunu çekti diye koşturtursun:1:

o da o günlerin hayalini kuruyo zaten
kendisi kebabı çok sever, dün diyor ki ahsen canın bir kebap çeksin koca bir dana kestirip getiricem:27:

o da o günlerin hayalini kuruyo zaten
kendisi kebabı çok sever, dün diyor ki ahsen canın bir kebap çeksin koca bir dana kestirip getiricem:27:

Yakındır bugünlerin gelmesi bari canın olmayan bişeyi istesin azıcık naz yap,
Ay ne güzel ya canın istesin yeterki geçsin şu rahatsızlığın bak ne istersen yapıcak eşin :1:

kısmetse haziran sonunda çıkıyoruz tatile çk bunaldım işlerden.
okuyorum yazdıklarınızı ama hamilelik konusunda pek ilgim ve bilgim olmadığı için yazmıyorum.
hepiniz güzel geçirin günlerinizi :emir_bebek::49::49::49:

Yakındır bugünlerin gelmesi bari canın olmayan bişeyi istesin azıcık naz yap,
Ay ne güzel ya canın istesin yeterki geçsin şu rahatsızlığın bak ne istersen yapıcak eşin :1:

Allah razı olsun ondan
normal zamanlarımda bile canım şunu çekti dediğimde bi bakarım ki üstünü giyinmiş gidiyor:):nazar:
şimdi de kızı olacak ya daha bi hevesli tabi (nedense o bu konuda emin, kız olcak diyo)

okuyorum yazdıklarınızı ama hamilelik konusunda pek ilgim ve bilgim olmadığı için yazmıyorum.

speed senin canın başka bişeylere mi sıkkın hayatım?
yorgnluktan ziyade bi durgunluk var sende
bir derdin yoktur umarım

speed senin canın başka bişeylere mi sıkkın hayatım?
yorgnluktan ziyade bi durgunluk var sende
bir derdin yoktur umarım

EŞİMLE kavga ettik canım asıl nedeni bu ama aslında büyütecek bişey de değil..
3 gündür konuşmuyoruz bende inat ettim ilk adımı atmıcam işte çocuk gibi böyle inatlaşıyoruz.
durgunluk değil aslında şirkette int sıkıntı var yavaş bazen hiç girilmiyor. kasıyorr ondan sıkıldığım için girmiyorum

EŞİMLE kavga ettik canım asıl nedeni bu ama aslında büyütecek bişey de değil..
3 gündür konuşmuyoruz bende inat ettim ilk adımı atmıcam işte çocuk gibi böyle inatlaşıyoruz.
durgunluk değil aslında şirkette int sıkıntı var yavaş bazen hiç girilmiyor. kasıyorr ondan sıkıldığım için girmiyorum

belli oluyor zaten bişeylere sıkıldıgın
takma dicem ama takmadan da olmuyor
biz de eşimle çok iyi anlaşırız ama bir kavgamız oldugunda felakete dönüşür her yer
kavgalarımız nadir ama çok şiddetli oluyor nedense o sırada benim de onun da gözü hiçbişey görmüyor
bir kere onun elini ısırıp yarmıştım düşün yani

yani demek istediğim malesef evliliklerde kavga olmadan olmuyor illaki bir yerlerde anlaşmazlık çıkıyor bu normal
barışınca herşey eskiye dönüyor çarçabuk
umarım düzelir hemen aranız
sen inat ettiğine göre muhtemelen o da inat ediyordur speed
3 gün biraz fazla olmuş, sonlandırmak içn küçücük de olsa adım atsan gerisini ondan beklesen?

bizde haziran sonu tatile gidiyoruuuuuuz, ayyy ne kadar az kaldı çok heyecanlıyım bende.

speedy insan eşiyle kavga ettiğinde canı gerçekten çok sıkılıyor hiçbir şeyden zevk almıyorsun dimi? sen inat o inat olmuyor işte, bizde aynıyız ama yinede ben dayanamayıp konuşuyorum. macburen, yoksa bu şekilde uzaması daha çok can sıkıyor. al karşına gerekirse bağır çağır anlat derdini ama konuş bence.

Selam kızlar yaz gelmeye başlayınca kimsenin çalışası gelmiyor herkes tatili düşünüyor bizde Temmuz'un ilk haftası gidiyoruz Fethiye'de ev tuttuk bu sene boyle olsun dedik. Allah im hic arkadasinın olmaması ne kötü yaşadığın yerde.keske Düzce'de otursaydık. Sıkıntıdan patliyorum

Speedy hoşgeldin,tatile çıkıyorsunuz ne güzel evet bu aralar pek keyfin yok,tatil iyi gelicektir sana:34:

hoşbuldum canım :1: evet harika olacak daha yerimizi falan ayarlamadık ama bakalım haftaya kesinleşir herhalde :16::16:

belli oluyor zaten bişeylere sıkıldıgın
takma dicem ama takmadan da olmuyor
biz de eşimle çok iyi anlaşırız ama bir kavgamız oldugunda felakete dönüşür her yer
kavgalarımız nadir ama çok şiddetli oluyor nedense o sırada benim de onun da gözü hiçbişey görmüyor
bir kere onun elini ısırıp yarmıştım düşün yani

yani demek istediğim malesef evliliklerde kavga olmadan olmuyor illaki bir yerlerde anlaşmazlık çıkıyor bu normal
barışınca herşey eskiye dönüyor çarçabuk
umarım düzelir hemen aranız
sen inat ettiğine göre muhtemelen o da inat ediyordur speed
3 gün biraz fazla olmuş, sonlandırmak içn küçücük de olsa adım atsan gerisini ondan beklesen?

evet canım ben genelde çok uzatmam hemen barışırım laf atarım.
ama eşim bu sefer biraz fazla abarttı. aynı evde 2 yabancı gibiyiz bende inat ettim o yüzden.
adım atma işine gelince sürekli bişeyler söylüyorum yemek yer misin şunu ister misin gibi ama ona bile cvp vermiyor :34:
neyse çokta önemli değil mutlaka düzelir. eşimin bu tribinden kurtulması lazım :1::1:

bizde haziran sonu tatile gidiyoruuuuuuz, ayyy ne kadar az kaldı çok heyecanlıyım bende.

speedy insan eşiyle kavga ettiğinde canı gerçekten çok sıkılıyor hiçbir şeyden zevk almıyorsun dimi? sen inat o inat olmuyor işte, bizde aynıyız ama yinede ben dayanamayıp konuşuyorum. macburen, yoksa bu şekilde uzaması daha çok can sıkıyor. al karşına gerekirse bağır çağır anlat derdini ama konuş bence.

1 ayımız var işte hemen cetvelimi yaptım görünce içim rahatlıyor :36::36::36:

yok cnm konuşmucam çok istiyor ise adım atar konuşur. :17:

Back