Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar ,
jeloo gelsene regli olmuşmu olmamış mı öğrensek telefonu olsa sabahım köründe arayacaktım
bizde hafta sonu sakaryadaydık sapancay da gittik evine gittiğimiz kızda hamileydi hemde ikizzzzzzzzzzzzz
artık hamile daha çok topiğimiz de
Hahaha Alemsin ozdn yok bacım daha olmadım bekliyorum belki olurum diye bu haftayıda bekliycez böyle eğer olmazsam tabi
Güzel geçmişdir eminim ikizmii maaşallah Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın
Evet sanırım yavaş yavaş topicde hamileler çoğalıcak bakalım bu sıralamaya giricekmiyiz
benim bu sıralamaya girmek için önce o etkinliği yapmam lazım , o aralar o kadar yorgunum ki hiç halim yok etkinliğe ,dün ilk kez eşimin etkinlik teklifini kabul etmedim hatta fırça atıp banyoya girdim koklatmadım bile kendimi
merhaba kızlar giremiyorum fazla yanıma yeni birini aldık ona iyi örnek olmam lazım fazla nete girmiyim ilk günden iş çok sonra yine sık sık gelirim hepinizi seviyorum arada okurum ama yazamam fazla
Hanzadecim gözün aydın inş.iyi anlaşabilceğin biridir
merhaba kızlar giremiyorum fazla yanıma yeni birini aldık ona iyi örnek olmam lazım fazla nete girmiyim ilk günden iş çok sonra yine sık sık gelirim hepinizi seviyorum arada okurum ama yazamam fazla
selam herkese..
normalde bugün misafirlerim gelecekti ama salıya yarına erteledik...
menüm hazır zeytinyağlı biber dolma, elmalı kurabiye, peynirli ve kıymalı börek, browni kurabiye :) kısır bi de belki poğaça yaparım. yeterlimi sizce kızlar??
selam herkese..
normalde bugün misafirlerim gelecekti ama salıya yarına erteledik...
menüm hazır zeytinyağlı biber dolma, elmalı kurabiye, peynirli ve kıymalı börek, browni kurabiye :) kısır bi de belki poğaça yaparım. yeterlimi sizce kızlar??
jelo valla ne sabırlısın bacım :) ben şimdiye kadar testleri dizmiştim :)) hayırlısı olsun tatlım nasip kısmet..
benimde ancak antibiyotiklerim bitti
merhaba kızlar nasılsınız?
ben kötü bir hafta geçirdim yakın bir arkadaşım annesini kaybetti.hemde 2 hafta önce biopsi için mideden parça alındı kanser 2 hafta da beyine sıçramış ve vefat etti çok ani oldu arkadaşım da 6 aylık hamile.sürekli yanında olmaya çalışıyorum.
elimizdeki nimetlere çok şükretmek gerekli kızlar.bazen sevdiklerimizin kıymetini bilmiyoruz.rabbim tüm sevdiklerimize uzun ve hayırlı ömürler versin.
bu arada yarın mübarek 3 aylar başlıyor hepinizin receb-i şerif ayı mübarek olsun.rabbim sağlık sıhhat huzur ve bereketini üzerimizden eksik etmesin...
jelom bebiş konusunda hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun bekliyoruz güzel haberleri bakalım
Miracle arkadaşının başı saolsun seninde tabiki,bugünlerde yanında ol tabiki üstelik hamileymiş Rabbim sabrını versin,
Evet elimizdekilere şükretmemiz lazım kıymetini bilmemiz lazım amin canım uzun ömürler versin bütün sevdiklerimize Allah başımızdan eksik etmesin.
Aaa yarınmı başlıyor takip edemedim neyseki sayende öğrendim canım,seninde mübarek olsun.
İnşallah canım bakalım hayırlısı ne ise o olsun
merhaba kızlar nasılsınız?
ben kötü bir hafta geçirdim yakın bir arkadaşım annesini kaybetti.hemde 2 hafta önce biopsi için mideden parça alındı kanser 2 hafta da beyine sıçramış ve vefat etti çok ani oldu arkadaşım da 6 aylık hamile.sürekli yanında olmaya çalışıyorum.
elimizdeki nimetlere çok şükretmek gerekli kızlar.bazen sevdiklerimizin kıymetini bilmiyoruz.rabbim tüm sevdiklerimize uzun ve hayırlı ömürler versin.
bu arada yarın mübarek 3 aylar başlıyor hepinizin receb-i şerif ayı mübarek olsun.rabbim sağlık sıhhat huzur ve bereketini üzerimizden eksik etmesin...
jelom bebiş konusunda hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun bekliyoruz güzel haberleri bakalım
Başınız sağolsun tatlım ya allah rahmet eylesin ailesine sabır ihsan eylesin ani ölümler göstermesin kimselere çok zor çok
hepimizin 3ayları mübarek olsun inş.tatlım allahım yolundan ayırmasın mübarek ramazan ayınıda görmemizi nasipetsin
çok teşekkür ederim canım.amin inş.
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat?