Tatlım menün güzel bence poğaçaya gerek yok bide ben böyle günlerde çok çeşit sevmiyorum insan hangisini yiceğini şaşırıyo
bende poğaçadan vazgeçtim. sayı yeterli gerçekten abartmaya gerek yok bi de dediğiniz gibi kimse tabağını bile bitiremiyo. saolun şekerlerMenü süper özellikle elmalı kurabiye ve browni kurabiyyeebayılırım bunlara ellerine sağlık şimdidem sofis yeter yeter daha ne olsun,poğaça yapma kısır yaparsın yerine çok güzel olur
ay inşallah o zaman hamilesindir eşin ümitlenmiş baksana. benim bitti herşeyim fitilide dün bitirdim 4 gündür folik asite de başladım bakalım kendimizide kasmıyoruz ne zaman olursa artıkNapıyım bacım eşimi hüsrana uğratmak istemiyorum sevindirik geziyo öyleeEvet arkadaşlarıma söylemiştim hala yapmadınmı bak git bir tane daha al yap yada kan testini tekrarla diyorlar ama bekliycem bir hafta geçsin bir kesin olsun,sende ilaçları bitir komple öyle başlayın hayırlısı hakkımızda artık
merhaba kızlar nasılsınız?
ben kötü bir hafta geçirdim yakın bir arkadaşım annesini kaybetti.hemde 2 hafta önce biopsi için mideden parça alındı kanser 2 hafta da beyine sıçramış ve vefat etti çok ani oldu arkadaşım da 6 aylık hamile.sürekli yanında olmaya çalışıyorum.
elimizdeki nimetlere çok şükretmek gerekli kızlar.bazen sevdiklerimizin kıymetini bilmiyoruz.rabbim tüm sevdiklerimize uzun ve hayırlı ömürler versin.
bu arada yarın mübarek 3 aylar başlıyor hepinizin receb-i şerif ayı mübarek olsun.rabbim sağlık sıhhat huzur ve bereketini üzerimizden eksik etmesin...
jelom bebiş konusunda hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun bekliyoruz güzel haberleri bakalım
ya ben geldiğimde kimsecikler olmuyo,okuyorum hep
jeloooo, kız ne sabırlısın sen.ben annemin karnında bile 8 ay durmuşum,yerinde olsam hop oturur hop kalkardım heraldehakkınızda hayırlısı olsun canım
bende poğaçadan vazgeçtim. sayı yeterli gerçekten abartmaya gerek yok bi de dediğiniz gibi kimse tabağını bile bitiremiyo. saolun şekerler
ay inşallah o zaman hamilesindir eşin ümitlenmiş baksana. benim bitti herşeyim fitilide dün bitirdim 4 gündür folik asite de başladım bakalım kendimizide kasmıyoruz ne zaman olursa artık
Allah rahmet eylesin canım yaböyle ani ölümler çok kötü of valla. Rabbim arkadaşınada kat kat sabır versin bi de hamileymiş ne zordur şimdi...
mübarek 3 aylar sağlık ve hayırlar getirsin hepimize inş. bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek nasip olur inş..
Sofisim ellerine sağlık yeter bu kadar ondanmı bundanmı yesem diye şaşırırlar
İnşallah hamileyimdir doktor hamilesin diyene kadar kendimi hamile saymıyorumeşim fazlaca ümitlendi başta istemem erken diyordu yada olabilir derdi soğukkanlıydı şimdi nerdeyse halay çekicek kıvamda Rabbim sanada versin en kısa zamanda,bak fitillerde bitmiş hazırsın artık inşallah en güzel zamanda gelir bebişş
mide bulantıları ben ve bebişim yine hastahanedeydik dün akşama kadar
dua edin bana hayatım zindan oldu nerdeyse
dün ben yine fenalaşınca eşimin de kalbi sıkıştı ondan da çok korktuk
ona da serum takıldı
bayagı olaylı bir bebek bizimki
sizler de iyisinizdir umarım
aydasu geçmiş olsun deprem benim en büyük fobim
Günaydın kızlar...
Gunaydın dıyorum cunku yenı uyandım, butun gece uyumadım sabaha karsı sızmısım, esım gececıydı ben de evde yalnızdım, saat 3 te oturdum bloguma yazı yazıyordum bırden bır deprem basladı anlatamam sıze, o kadar korktum kı esım yanımda olsa yıne bır derece tek basıma cok kotu hıssettım kendımı, bulgarıstanda oldu 6,4 ama bız cok yakınız 12 sanıye surdu omrumden omur gıttı, apartmandakı herkes colugunu cocugunu alıp sokaga dokuldu ben bı basıma oturdugum yere pustumyalnızlık , gurbet cok zor cok...
Bu arada gecen gun toplu mesaj gonderıyordum bır turlu olmadı sıtede sorun vardı sanırım ben de worde kaydettım sımdı bı deneyım ınsallah yollayabılırım yoksa gecmıse tekrar donup alıntılamak cok zor olacak...
sofısım bu arada kolay gelsın canım, hakkıyla agırlarsın sen mısafırlerını becerıklı hatunBen de mısafır ıstıyommm Ama var ya Allah cezalandırıyor bence benı o kadar cok soyledım kı bekarken tuttu resmen duam, bızım ev turbe gıbıydı bayram seyran normal gun hıc farketmez annemle ıkı saat yalnız kalamaz sureklı bırılerı kapıyı calardı bıkmıstım sureklı dua edıyordum bana kımse gelmesın dıye, duam fena tuttu ama ben bu kadar da ıstememıstım sanırım :2:
mıracle Allah rahmet eylesın, hamıleymıs bır de arkadasın, Rabbım sabırlar versın aılesıne ınsallah. Vadesını dolduran gıdıyor, ınsallah bızler de buradakı vaktımızı ıyı degerlendırırız de azıgımız dolu gıderız Rabbımın huzuruna...
Jelo, cıdden sabrına hayran kaldım canım, bende ahsen gıbı dıyorum hamılesın bence de. Rabbım hayırlısını versın ınsallah... Olur da daha erken alırsan sonucları bızı merakta bırakma...
Çitlenbık Allah kavustursun arkadasım... Sağ sağlım donsun ınsallah esın...
Hanzade yanına eleman alınmasına cok sevındım arkadasım, ınsallah en az bır oncekı arkadasın kadar ıyı anlasırsınız da gulerın guzel gecer...
Landfloves facede koymus resımlerını ordakı eglence bıttı mı acaba, ne zaman donecek kı?
speddy sen nasıl oldun canım, ıyılestın mı?
Ben yarın doktora gıdıcem dusukten sonra ılk muayenem olacak bakalım ne dıyecek doktor, hayırlısı ınsallah...
Ay hergun gıremeyınce cenem ne kadar dustu farkında mısınız
ona da serum takıldı
Aydasum saol kuzum allah razı olsunsanada geçmiş olsun ya demin nette okudum bende aklıma ilk sen geldin naptı acaba tek başına değildir inş.dedim :26:
ona da serum takıldı
Aydasu tek başına olmak zor birde tek başınayken deprem olması çok daha kötü iyi atlatabilmişsin,geçmiş olsun neyseki birşey yok çok şükür
Sabır gösteriyorum çünkü hüsrana uğramak uğratmak istemem,merak etme haberi alıyım bu hafta ilk işim topiğe yazmak olur hayırlı haber olsun yada olmasın farketmez kısmette ne varsa o çıkıcak Rabbim neyi layık gördüyse o çıkıcak az kaldııı
Bu arada topiği ihmal etme herzaman görmek istiyoruz seni buralarda
Jelooo peki ya senin nasıl geçiyo hamişlik
hamişsiiinn seeenn hiç boşuna kaçma bu fikirden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?