Tatlım menün güzel bence poğaçaya gerek yok bide ben böyle günlerde çok çeşit sevmiyorum insan hangisini yiceğini şaşırıyo
bende poğaçadan vazgeçtim. sayı yeterli gerçekten abartmaya gerek yok bi de dediğiniz gibi kimse tabağını bile bitiremiyo. saolun şekerlerMenü süper özellikle elmalı kurabiye ve browni kurabiyyee bayılırım bunlara ellerine sağlık şimdidem sofis yeter yeter daha ne olsun,poğaça yapma kısır yaparsın yerine çok güzel olur
ay inşallah o zaman hamilesindir eşin ümitlenmiş baksana. benim bitti herşeyim fitilide dün bitirdim 4 gündür folik asite de başladım bakalım kendimizide kasmıyoruz ne zaman olursa artıkNapıyım bacım eşimi hüsrana uğratmak istemiyorum sevindirik geziyo öylee Evet arkadaşlarıma söylemiştim hala yapmadınmı bak git bir tane daha al yap yada kan testini tekrarla diyorlar ama bekliycem bir hafta geçsin bir kesin olsun,sende ilaçları bitir komple öyle başlayın hayırlısı hakkımızda artık
merhaba kızlar nasılsınız?
ben kötü bir hafta geçirdim yakın bir arkadaşım annesini kaybetti.hemde 2 hafta önce biopsi için mideden parça alındı kanser 2 hafta da beyine sıçramış ve vefat etti çok ani oldu arkadaşım da 6 aylık hamile.sürekli yanında olmaya çalışıyorum.
elimizdeki nimetlere çok şükretmek gerekli kızlar.bazen sevdiklerimizin kıymetini bilmiyoruz.rabbim tüm sevdiklerimize uzun ve hayırlı ömürler versin.
bu arada yarın mübarek 3 aylar başlıyor hepinizin receb-i şerif ayı mübarek olsun.rabbim sağlık sıhhat huzur ve bereketini üzerimizden eksik etmesin...
jelom bebiş konusunda hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun bekliyoruz güzel haberleri bakalım
Allah rahmet eylesin canım ya böyle ani ölümler çok kötü of valla. Rabbim arkadaşınada kat kat sabır versin bi de hamileymiş ne zordur şimdi...
mübarek 3 aylar sağlık ve hayırlar getirsin hepimize inş. bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek nasip olur inş..