• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Tatlım menün güzel bence poğaçaya gerek yok bide ben böyle günlerde çok çeşit sevmiyorum insan hangisini yiceğini şaşırıyo :27: :56:

Menü süper özellikle elmalı kurabiye ve browni kurabiyyee:52::52: bayılırım bunlara ellerine sağlık şimdidem sofis yeter yeter daha ne olsun,poğaça yapma kısır yaparsın yerine çok güzel olur:34:
bende poğaçadan vazgeçtim. sayı yeterli gerçekten abartmaya gerek yok bi de dediğiniz gibi kimse tabağını bile bitiremiyo. saolun şekerler:34:
Napıyım bacım eşimi hüsrana uğratmak istemiyorum sevindirik geziyo öylee:9: Evet arkadaşlarıma söylemiştim hala yapmadınmı bak git bir tane daha al yap yada kan testini tekrarla diyorlar ama bekliycem bir hafta geçsin bir kesin olsun,sende ilaçları bitir komple öyle başlayın hayırlısı hakkımızda artık:34:
ay inşallah o zaman hamilesindir eşin ümitlenmiş baksana. benim bitti herşeyim fitilide dün bitirdim 4 gündür folik asite de başladım bakalım kendimizide kasmıyoruz ne zaman olursa artık:17:
merhaba kızlar nasılsınız?

ben kötü bir hafta geçirdim yakın bir arkadaşım annesini kaybetti.hemde 2 hafta önce biopsi için mideden parça alındı kanser 2 hafta da beyine sıçramış ve vefat etti çok ani oldu arkadaşım da 6 aylık hamile.sürekli yanında olmaya çalışıyorum.

elimizdeki nimetlere çok şükretmek gerekli kızlar.bazen sevdiklerimizin kıymetini bilmiyoruz.rabbim tüm sevdiklerimize uzun ve hayırlı ömürler versin.

bu arada yarın mübarek 3 aylar başlıyor hepinizin receb-i şerif ayı mübarek olsun.rabbim sağlık sıhhat huzur ve bereketini üzerimizden eksik etmesin...

jelom bebiş konusunda hakkınızda hayırlısı ne ise öyle olsun bekliyoruz güzel haberleri bakalım

Allah rahmet eylesin canım ya:( böyle ani ölümler çok kötü of valla. Rabbim arkadaşınada kat kat sabır versin bi de hamileymiş ne zordur şimdi...
mübarek 3 aylar sağlık ve hayırlar getirsin hepimize inş. bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek nasip olur inş..

ya ben geldiğimde kimsecikler olmuyo,:50:okuyorum hep
jeloooo, kız ne sabırlısın sen.ben annemin karnında bile 8 ay durmuşum,yerinde olsam hop oturur hop kalkardım heralde:52::52::52:hakkınızda hayırlısı olsun canım

ya ben geldiğimde kimsecikler olmuyo,:50:okuyorum hep
jeloooo, kız ne sabırlısın sen.ben annemin karnında bile 8 ay durmuşum,yerinde olsam hop oturur hop kalkardım heralde:52::52::52:hakkınızda hayırlısı olsun canım

Sabırlı olduğum söylenemez aslında bende senin gibi 8 aylık doğmuşum:1:herşeye acele ederim herşeye sabırsızımdır hep bir an önce olsun sonuçlansın isterim, ama bu gebelik olayında sabırlıyım nedense tuhaf benim açımdan ama hüsrana uğramıyım bekledim biraz daha beklemek istiyorum cumartesi kesin sonucu öğrenicem bakalım bekliyorum:34:

bende poğaçadan vazgeçtim. sayı yeterli gerçekten abartmaya gerek yok bi de dediğiniz gibi kimse tabağını bile bitiremiyo. saolun şekerler:34:

ay inşallah o zaman hamilesindir eşin ümitlenmiş baksana. benim bitti herşeyim fitilide dün bitirdim 4 gündür folik asite de başladım bakalım kendimizide kasmıyoruz ne zaman olursa artık:17:

Allah rahmet eylesin canım ya:( böyle ani ölümler çok kötü of valla. Rabbim arkadaşınada kat kat sabır versin bi de hamileymiş ne zordur şimdi...
mübarek 3 aylar sağlık ve hayırlar getirsin hepimize inş. bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek nasip olur inş..

Sofisim ellerine sağlık yeter bu kadar ondanmı bundanmı yesem diye şaşırırlar:52:
İnşallah hamileyimdir doktor hamilesin diyene kadar kendimi hamile saymıyorum:1:eşim fazlaca ümitlendi başta istemem erken diyordu yada olabilir derdi soğukkanlıydı şimdi nerdeyse halay çekicek kıvamda:1:Rabbim sanada versin en kısa zamanda,bak fitillerde bitmiş hazırsın artık inşallah en güzel zamanda gelir bebişş:34:

günaydınlarrr.
sabahın köründe uyandım gecede çok geç yattım. geceden bi kaç çeşidimi hazırladım. şimdide browni kurabiyeyi yapıcam bi de kısır kaldı gelmelerine yakın böreği fırına atarım..
ay valla yoruldum. gelecek olanlar tanıdık olsa neyse de ilk defa karşılaşacağım kimselere bişeyler hazırlamak, ev sahipliği yapmak ne zormuş. beynim yoruldu valla yaa:53:

Sofisim ellerine sağlık yeter bu kadar ondanmı bundanmı yesem diye şaşırırlar:52:
İnşallah hamileyimdir doktor hamilesin diyene kadar kendimi hamile saymıyorum:1:eşim fazlaca ümitlendi başta istemem erken diyordu yada olabilir derdi soğukkanlıydı şimdi nerdeyse halay çekicek kıvamda:1:Rabbim sanada versin en kısa zamanda,bak fitillerde bitmiş hazırsın artık inşallah en güzel zamanda gelir bebişş:34:

aslında en doğrusunu yapıyorsun canım. sabredip kesinleşene kadar beklemek lazım sonradan üzülmek daha kötü... e erkekler öyle ilk başlarda işte daha erken derler sonradan bi istek, bi heves hiç düşünmeyene bile en fazla 2 sene veriyorum ben :52:
inşallah canım biz de artık çok istiyoruz seneye doğu görevi bari buralarda doğursaydım diyorum :52: bi yandanda borç harç ödüyoruz. bakalım hayırlısı canım
ben kaçıyorum sizlere iyi muhabbetler akşam ancak gelirim :34:

Selam kızlar jeloo inşallah kesinleşir bebisin. Artık Eylül gelinlerinin bir cogu bebek istiyor gördüğüm kadarıyla. Bizde istiyoruz ya.sirf büyünden sigarayı bırakıyorum insgeri başlamamda :)):1:

Son düzenleme:
Günaydın kızlar...
Gunaydın dıyorum cunku yenı uyandım, butun gece uyumadım sabaha karsı sızmısım, esım gececıydı ben de evde yalnızdım, saat 3 te oturdum bloguma yazı yazıyordum bırden bır deprem basladı anlatamam sıze, o kadar korktum kı esım yanımda olsa yıne bır derece tek basıma cok kotu hıssettım kendımı, bulgarıstanda oldu 6,4 ama bız cok yakınız 12 sanıye surdu omrumden omur gıttı, apartmandakı herkes colugunu cocugunu alıp sokaga dokuldu ben bı basıma oturdugum yere pustum :( yalnızlık , gurbet cok zor cok...

Bu arada gecen gun toplu mesaj gonderıyordum bır turlu olmadı sıtede sorun vardı sanırım ben de worde kaydettım sımdı bı deneyım ınsallah yollayabılırım yoksa gecmıse tekrar donup alıntılamak cok zor olacak...

sofısım bu arada kolay gelsın canım, hakkıyla agırlarsın sen mısafırlerını becerıklı hatun :56: Ben de mısafır ıstıyommm :50: Ama var ya Allah cezalandırıyor bence benı o kadar cok soyledım kı bekarken tuttu resmen duam, bızım ev turbe gıbıydı bayram seyran normal gun hıc farketmez annemle ıkı saat yalnız kalamaz sureklı bırılerı kapıyı calardı bıkmıstım sureklı dua edıyordum bana kımse gelmesın dıye, duam fena tuttu ama ben bu kadar da ıstememıstım sanırım :2:

mıracle Allah rahmet eylesın, hamıleymıs bır de arkadasın, Rabbım sabırlar versın aılesıne ınsallah. Vadesını dolduran gıdıyor, ınsallah bızler de buradakı vaktımızı ıyı degerlendırırız de azıgımız dolu gıderız Rabbımın huzuruna...

Jelo, cıdden sabrına hayran kaldım canım, bende ahsen gıbı dıyorum hamılesın bence de. Rabbım hayırlısını versın ınsallah... Olur da daha erken alırsan sonucları bızı merakta bırakma...

Çitlenbık Allah kavustursun arkadasım... Sağ sağlım donsun ınsallah esın...

Hanzade yanına eleman alınmasına cok sevındım arkadasım, ınsallah en az bır oncekı arkadasın kadar ıyı anlasırsınız da gulerın guzel gecer...

Landfloves facede koymus resımlerını ordakı eglence bıttı mı acaba, ne zaman donecek kı?

speddy sen nasıl oldun canım, ıyılestın mı?

Ben yarın doktora gıdıcem dusukten sonra ılk muayenem olacak bakalım ne dıyecek doktor, hayırlısı ınsallah...

Ay hergun gıremeyınce cenem ne kadar dustu farkında mısınız :27:

Aydasum saol kuzum allah razı olsun :54: sanada geçmiş olsun ya demin nette okudum bende aklıma ilk sen geldin naptı acaba tek başına değildir inş.dedim :26:

mide bulantıları ben ve bebişim yine hastahanedeydik dün akşama kadar
dua edin bana hayatım zindan oldu nerdeyse
dün ben yine fenalaşınca eşimin de kalbi sıkıştı ondan da çok korktuk
ona da serum takıldı
bayagı olaylı bir bebek bizimki
sizler de iyisinizdir umarım
aydasu geçmiş olsun deprem benim en büyük fobim

ona da serum takıldı

Allahh allaahh noldu size böyle kuşum yaa :( rabbim yardım etsin eşinde yazık üzüntüden rahatsızlanmış allh korusun dikkat edin kendinize canımcımm

Günaydın kızlar...
Gunaydın dıyorum cunku yenı uyandım, butun gece uyumadım sabaha karsı sızmısım, esım gececıydı ben de evde yalnızdım, saat 3 te oturdum bloguma yazı yazıyordum bırden bır deprem basladı anlatamam sıze, o kadar korktum kı esım yanımda olsa yıne bır derece tek basıma cok kotu hıssettım kendımı, bulgarıstanda oldu 6,4 ama bız cok yakınız 12 sanıye surdu omrumden omur gıttı, apartmandakı herkes colugunu cocugunu alıp sokaga dokuldu ben bı basıma oturdugum yere pustum :( yalnızlık , gurbet cok zor cok...

Bu arada gecen gun toplu mesaj gonderıyordum bır turlu olmadı sıtede sorun vardı sanırım ben de worde kaydettım sımdı bı deneyım ınsallah yollayabılırım yoksa gecmıse tekrar donup alıntılamak cok zor olacak...

sofısım bu arada kolay gelsın canım, hakkıyla agırlarsın sen mısafırlerını becerıklı hatun :56: Ben de mısafır ıstıyommm :50: Ama var ya Allah cezalandırıyor bence benı o kadar cok soyledım kı bekarken tuttu resmen duam, bızım ev turbe gıbıydı bayram seyran normal gun hıc farketmez annemle ıkı saat yalnız kalamaz sureklı bırılerı kapıyı calardı bıkmıstım sureklı dua edıyordum bana kımse gelmesın dıye, duam fena tuttu ama ben bu kadar da ıstememıstım sanırım :2:

mıracle Allah rahmet eylesın, hamıleymıs bır de arkadasın, Rabbım sabırlar versın aılesıne ınsallah. Vadesını dolduran gıdıyor, ınsallah bızler de buradakı vaktımızı ıyı degerlendırırız de azıgımız dolu gıderız Rabbımın huzuruna...

Jelo, cıdden sabrına hayran kaldım canım, bende ahsen gıbı dıyorum hamılesın bence de. Rabbım hayırlısını versın ınsallah... Olur da daha erken alırsan sonucları bızı merakta bırakma...

Çitlenbık Allah kavustursun arkadasım... Sağ sağlım donsun ınsallah esın...

Hanzade yanına eleman alınmasına cok sevındım arkadasım, ınsallah en az bır oncekı arkadasın kadar ıyı anlasırsınız da gulerın guzel gecer...

Landfloves facede koymus resımlerını ordakı eglence bıttı mı acaba, ne zaman donecek kı?

speddy sen nasıl oldun canım, ıyılestın mı?

Ben yarın doktora gıdıcem dusukten sonra ılk muayenem olacak bakalım ne dıyecek doktor, hayırlısı ınsallah...

Ay hergun gıremeyınce cenem ne kadar dustu farkında mısınız :27:

Aydasu tek başına olmak zor birde tek başınayken deprem olması çok daha kötü iyi atlatabilmişsin,geçmiş olsun neyseki birşey yok çok şükür
Sabır gösteriyorum çünkü hüsrana uğramak uğratmak istemem,merak etme haberi alıyım bu hafta ilk işim topiğe yazmak olur hayırlı haber olsun yada olmasın farketmez kısmette ne varsa o çıkıcak Rabbim neyi layık gördüyse o çıkıcak az kaldııı:34:
Bu arada topiği ihmal etme herzaman görmek istiyoruz seni buralarda:9:

ona da serum takıldı

Geçmiş olsun yine hastane yolları inşallah kısa sürede düzelirsin şu önemli dönemleri bir atlat eminimki çok güzel geçicek gebeliğin
Eşinede geçmiş olsun belki stres yaptı sanada üzülüyor tabiki bu yüzden olmuştur inşallah bir daha tekrarlanmaz :34:

Aydasum saol kuzum allah razı olsun :54: sanada geçmiş olsun ya demin nette okudum bende aklıma ilk sen geldin naptı acaba tek başına değildir inş.dedim :26:

Cok sağol canım Allah razı olsun, malesef tek basımaydım bırsey olmadı cok sukur ama korkusu yettı hemen esımı aradım o sakınlestırmeye calıstı cok sukur...

ona da serum takıldı

ahsen ah kuzum benım ne oluyor sana boyle doktorlar bırsey solemıyor mu bebek vertıgoyu mu tetıklıyor, esıne de cok gecmıs olsun, kıyamam ben sana ya...

Aydasu tek başına olmak zor birde tek başınayken deprem olması çok daha kötü iyi atlatabilmişsin,geçmiş olsun neyseki birşey yok çok şükür
Sabır gösteriyorum çünkü hüsrana uğramak uğratmak istemem,merak etme haberi alıyım bu hafta ilk işim topiğe yazmak olur hayırlı haber olsun yada olmasın farketmez kısmette ne varsa o çıkıcak Rabbim neyi layık gördüyse o çıkıcak az kaldııı:34:
Bu arada topiği ihmal etme herzaman görmek istiyoruz seni buralarda:9:

Cok tesekkur ederım jelo, dedıgın gıbı Allah tan bırsey yok. Rabbım beterınden saklasın ınsallah...
Anladım canım ıyıce kesınlessın ıstıyorsun haklısın da aslında, hakkınızda en hayırlısı ne ıse onu nasıl etsın Rabbım ınsallah...
Esım evde oldugunda pek gıremıyorum soyle bır okuyup cıkıyorum genelde ama aklım hep sızde

Jelooo peki ya senin nasıl geçiyo hamişlik :1:
hamişsiiinn seeenn hiç boşuna kaçma bu fikirden :1:

Hiçbir belirtim yokki bebişimm:1:
Hamişmiyim benn:9: olursa sevinirim elbette ama olmazsada üzülceğimi sanmıyorum Rabbim ne layık gördüyse benim için o olsun içim rahat,
Dün yine eşim almış başka marka idrar testi zorla yaptırttı yapmıycam diyorum ne olur yap bak şimdi reglin gecikti varsa kesin çift çizgi çıkar neyse gönlü olsun diye yaptım hemen çıktı bak gördünmü benim oğlum orda işte diyooo:1: ya bu erkekler çok komik olabiliyorlarr:1:

Back