günaydınlaaarrr :119:
ocwmays canım çok duymuştum ama yapmamışrım bide ben hiç böyle şeyleri beceremem takip etmem sıkılır yarım bırakırdım ama baktım baya baya işe yarıyo die duyunca deneyim dedim ya ne kaybederim şimdi hiç aksatmadan yapıyorumdün 1haftayı bitirdim kaldı 1 haftam
sofistike tatlım hadi atlattın şükür misafirlerini ağırladın bak gördünmü onlarda getirmiş negüzel dolmuş taşmış tabakların.güzel bişi aslında böyle arada gidip gelmeler keşke benmde şansım olsa da yapsam.aslında ben aynı yaştan yeni evli yeni çocuklu genç bayanlarla gün yapmayı çok istiyom ama ne şans var ne de yapılcak insan .
Günaydın kızlarr..
Ahsencim canım yaa işallah bian önce şu bulantıların geçer. İyiki çalışmıyosun tatlım yoksa işyerinde çok zor olurdu. Eşinede geçmiş olsun kıyamam bebişine karısına üzülmüştür. 1-2 haftadaha belki bulanır miden sonra geçer canım. işallah keyifli ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin sonra. Benim çok şükür hiç bulantım yok yaa. Ama pek fazla yemek yiyesimde yok zorla yiyorum tabi ama kilo bile aldım bu kadar az yemeye nasıl kilo aldım anlamıyorum.
Aydasu tatlım deprem benimde büyük korkumdur. üniversitede bende yurtta odada tek başımaydım ve daha ailemden ayrı kaldığım ilk günlerdi. 6. kattaydım ve çok korkmuştum. Geçmiş olsun canım işallah tekrarı olmaz. Sen hangi şehirdeydin ??
Landfloves; yaa manisaya kadar geldin görüşemedik canım yaa ama bu manisa öyle bi saçma şehirki ilçeleri darmadağınık. biri bi uçta diğeri öbür uçta. Saçma sapan yerleşim birimi. işallah iyi eğlenmişsindir.
sofişş seni bişey yapamaz sanmışlardır ama becerilerini görünce şaşırmışlardır dimioh atlattın misafirlerini. cuma akşamıda bana arkadaşlarım gelicek. perşembe akşamdan yapıcam hazırlıkları. fotoğraflarını bekliyoruz yaptıklarının.
chitlenbik soğan kürü işallah dermanın olur. bu aylar bereketli aylar, Rabbim sanada bi bebiş verir işallah tatlım..
jeloo şuan belirtilerin anca bel ağrısı ,kasık ağrısı,halsizlik ve çok uyumak olur güzelim. 2.testde çift çizgi çıkmış. Hadi bakalım yinede senle beraber test sonucunu bekleyelim. ama bari perşembe yaptır testi cuma öğrenelim yahuu
Pingucum hoşgeldin hamileliğinin güzel geçmesine sevindim inşallah bulantı falan olmazda rahat rahat geçirirsin hamileliğini
Bu dediklerinden sadece uyku tutuyor her akşam 11'de yatıyorum yorgunum belkide bundan,dün gece ateş basmış beni hiç farketmedim kabus görüyordum resmen ne gördüm hatırlamıyorum ama hiç iyi şeyler değildi,eşim kaldırdı gece kuzum çok ateşin var dedi üstümü değiştirdi hemen gögüslerimin alt kısmı acıyor birde ateşe sebep oldu sanırım,ben hala hamileliğe yoramıyorum
Yarınmı yaptırıyım diyosun o zaman adet gecikmem 4 gün olmuş olucak çıkar dimi ne biliyim kafam çok karışık
canım hamileliğimi öğrendiğim hafta bende ateşlendim hatırlarsan 38e çıktı ateşim 2 gün boyunca. Hiç halim dermanım yoktu. göğüs hassasiyetide oluyo ewet. 4 gün geçiyo tabiki çıkar tatlım ya ben tam adet tarihimde öğrenmiştim. sonra 4 gün sonra yaptım tekrar baya artış vardı değerlerimde.
Doğru ateşin çıkmıştı,ben hiç böyle olmamıştım gece yanıyorum cayır cayır eşim korktu dedim bişey olmaz o kadar uykum vardıki, gögsümün altına elleyemiyorum çok acıyo bugünde üşüme var:26:
Çıkar diyosun peki yarın akşama gidiyim yaptırıyım kan testini cuma günü öğrenirim sonucu bakalım inşallah doğru çıkar,doğru çıkarsa cumartesi doktora giderim en azından
Pingucum canım benim çok saoll yardımın için tecrübe başka tabii
rica ederim canım ne demek hepimiz birbirimizden bişeyler öğrenicez. bende internetten bebiş kıyafetlerine bakıyorum indirim sitelerinden. Harika şeyler var ama erkek mi kızmı bilmediğimden bişey alamıyorum.
Elbette çok güzel bişey bilmediğin bir konuda yardım almak yardımcı olunması
Bebiş kıyafetleri ay ay ay çok cici şeyler var cinsiyeti bir belli olsun neler neler alırsın,erkekmi kızmı senin gönlün hangisinden yana elbette ilk başta sağlığı yerinde olsun ama insanın içinde hep seçtiği istediği bir cinsiyet olur,
ben önceleri yani hamilelikten önce filan hep kızım olucak diye hissederdim. Ama şimdi hamileliği öğrendiğimden beri erkek doğuyo içime. Biz eşimle hep kız istiyoduk ama önce tabi sağlıklı ve hayırlı evlat en başta. hangisi olursa canımın parçası hiç farketmez.
Kız olsada erkek olsada tabiki canının parçası hiç farketmezkız çocuğu başka sevimli oluyor gerçi kadınız belki bu yüzden istiyoruz saçlarını yaparız tokalar takarız diye belkide erkek doğuyor içine hadi bakalım anneler hissedermiş ne zaman belli oluyor cinsiyet gerçi kendini göstermesine bağlıymışş
4 aylıkken gösteriyo galiba. 2,5 ay var daha yani çok daha yaaa
kızlar ya ben gecen hafta bugün utrasona girmiştim, 18 mm demişti doktor
ama takvimimde 11-14 mm falan diyo:)
ayy benim bebişim anası gibi boy fukarası olmayacak galiba
bebişkomla bz geldiiiikkk
kızlar bebişlerin cinsiyeti biraz doktorun becerikliliği ve tecrübesiyle de bağlantılı
kimi doktorlar 12. haftada da görebiliyor, kimisi 16. haftada kimisi daha sonra
benim doktorum eski bir doktor ama eşimin pek içine sinmiyo bi türlü iyileşemedim diye doktorumu suçluyo
ben memnunum aslında ama eşim daha iyisni bulursa değiştiririm belki
aaa landfloves,
eşim gecen pazar günü fenerium a gitti
ordan bebişe öyle güzel takımlar ciciler almış ki
minnacık tulumlar sarılı beyazlı lacivertli renk renk
hem erkeğe olur hem kıza olur diyo ama ben erkeğe daha çok yakıştırdım:))
aaa landfloves,
eşim gecen pazar günü fenerium a gitti
ordan bebişe öyle güzel takımlar ciciler almış ki
minnacık tulumlar sarılı beyazlı lacivertli renk renk
hem erkeğe olur hem kıza olur diyo ama ben erkeğe daha çok yakıştırdım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?