bende çok seviyorum aslında yemek adına yapılan herşeyi ama vakit yok ya öyle çeşitli şeyler deneyemiyorum sizlere bakıyorum çalışanlarınız bile maşallahı var çeşit çeşit şeyler yapıyosunz ben yiceğimiz yemeği işten eve gidince ancak yapıyorumakşam 8de evde olunca zaman hiç bişeye yetmiyo o yüzden çalışmayı sevmiyorum ama mecburuz işte napalımm
ben foto çekilmeyi severim çekmeyi de severim ama sofra kurulurken malum karnım aç oluyo ve açken kafam çalışmıyoböyle oluyorum yemek görünce hep unutuyorum dün nasıl olduysa öyle çektim işte
bugünde regli olmadım
Aramıza bi hamiş daha mı geliyo nee
hahaha yok kuzum ya test negatif benim kimyam bozuldu sanırım
hahaha yok kuzum ya test negatif benim kimyam bozuldu sanırım
canım stresten falan olabilir belki gelir yakında
Günaydın kızlar. Dün çok kötü oldum 11 de ewe gittim öğleden sonra için izin aldım. Ateşim 38e çıktı. İlaçda kullanamıyorum. Belim inanılmaz şiddetli ağrııdı.Eşim sağolsun sirkeli soğuk suyla sildi hep yüzlerimi filan. Kahvaltı hazırladı zorla yedirdi. Buranın pazarıydı dün pazarlığı filan gördü kıyamam. 1de filan uyudum akşamüstü 4e kadar uyumuşum. Akşamüstü annem geldi yemek yaptı. Bugün biraz daha iyiyim. Doktora çıkıcam bakalım. Ahsen hamile olduğumu öğrendiğimde benim numaramı isteyip aramıştı pazar günü. Bende nosu vardı yani. Dün aradım sendede böle durumlar oldumu diye sormak için. Annesi çıktı. 3 gündür çok kusuyomuş Ahsen doktor hastaneye yatırmış. şuan uyuyo dedi annesi. Çok halsiz kalmış. Allah şifa versin işallah bian önce iyi olur kuzucum.
bende dün annemleri bize çağırdım, erken gelmelerini istedim öğleden sonra geldiler. sabah hamur mayaladım, üstünü örtüp balkona güneşe koydum çarşıya çıktım, balkonumuz için katlanır yataklardan aldım, hem pratik kışın katlar üstünü naylonla örteriz diye. sonra onu eve çıkardım, balkona kurdum, çarşaf örttüm iki yastık koydum. mayaladığım hamurda iyice kabarmıştı, kayınvalidem memleketten haşhaş ezmesi getirmişti onla haşhaşlı poğaça gibi yaptım ama minik minik kurabiye gibi oldular. annemlerin gelmesine yakında çay demledim, bide sigara böreği kızarttım balkonun sefasını sürdük. bizim evimiz çrşıya yakın olduğu için babam dışarı gezmeye çıktı bende annemle oturdum sohbet ettik. değişik tarifler aradım, karımızda çok aç değildi hafif bişiler yapayım derken aydasunun yalancı işkembe çorbası geldi aklıma, tavuğumda çoktu bide yanına tavul dolması yaptım. ikisinide ilk defa yaptım. şimdi aydasu tavuk dolması deyince gördüm aynısı değil galiba benimkinn dışı haşlanmış patatesli hamur, içinde tavuk mantar sotesi vardı. herkes çok beğendi o kadar güzel olmuştu ki.
patatesleri soydum üçe beşe bölüp sütle haşladım. iyice yumuşacık haşlanınca içine iki yumurtanın sarısı, üç-dört kaşık un, kaşar rendesi, tuz koyup hamur yapıyoruz. ayrıca soğan,mantar ve küçük küçük kesilmiş tavukları soteleyip bu hamurların içine koyup kapatıyoruz. (içli köfte gibi) sonra galeta vu mısır unu karışımına bulayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz, önceden ısıtılmış fırında 180C'de 20-25 dak. pişiriyoruz. denemenizi tavsiye ederim
Landfloves; işallah bian önce sağlına kavuşur ahsen canım. Bende çok üzüldüm annesinden duyunca. Kötü olayları aklıma bile getirmek istemiyorum.
Özdencim mevsim değişikliklerinden olur ama testte negatif çıktığında yanlış olma riskide yüksek onuda söyliyimBu arada buluşma filan yapmayın yaa ben acaip kıskanıyorum..
Bayadır değişik tarifler deneyemiyorum bende ya bişeyler yapmam lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?