2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben foto çekilmeyi severim çekmeyi de severim ama sofra kurulurken malum karnım aç oluyo ve açken kafam çalışmıyo böyle oluyorum yemek görünce hep unutuyorum dün nasıl olduysa öyle çektim işte

Yok calısınca cıdden cok zor, anca cok esnek calısma saatlerın olacak ya da haftasonu ful bos olacaksın kı anca canım...

ben foto çekilmeyi severim çekmeyi de severim ama sofra kurulurken malum karnım aç oluyo ve açken kafam çalışmıyo böyle oluyorum yemek görünce hep unutuyorum dün nasıl olduysa öyle çektim işte

Guldurdun benı...
Ben de ne kadar ac olsam da ılla resımlemek ıstıyorum esım cok kızıyor bı gun o makıne kafamda olcak ya bakalım ne zaman dusunsene adam oturmus masaya baslamak ıcın benı beklıyor ben elımde makıne du bı su acıdan cekeyım du bı bu acıdan cekeyım hay senın acına dıyıp kırcak makıneyı bı gun ama ne zaman bakalım

bugünde regli olmadım

özden merhaba canım, bugun 7 gun mu oldu, test yapmayı dusunuyormusun?

Ya kızlar bu arada buan buandan haberı olan var mı

istanbulun orta yerinde cahil küheylan gibiyim
test yaptım tek çizgi ..karılı kocalı banyoya gidip gidip teste baktık ama neden hasta olamıyorum anlamıyorum bende belirtileri 1 hafta önceden başlardı tek belirti kafam kadar gögüsler

bende semertayı merak ediyorum buan işi olduğu için gelemiyeceğini söylemişti sanırım

Son düzenleme:
hahaha yok kuzum ya test negatif benim kimyam bozuldu sanırım

Oluyo öyle arada benmde 2aydır öyle geç geliyo önümüzde ki ayda olursa dr.gidicem.yanlız aynı bizde öyle yaptık bütün gece teste bakıp durduk belki bi değişklik olur diye hatta ben ertesi gün bile baktım bi umutla

istanbuldaki kızlar eğer böbreklerimi falan almazsanız eğer haziran gibi sizi evimde görmek istiyorum
evde buluşup kaynaşmak daha güzel olur hemmm

pingucuğuum okuyunca çok üzüldüm, ikinizede Allah yardım etsin,nazarlardan kötü gözlerden korusun. Neyseki şimdi iyileşmissin sevindim, aman dikkat et giyme yazlık ayakkabı falan spor ayakkabı giy sen, rahat rahat yürü yere emin adımlarla bas..

ahsene çok üzüldüm yaa hastaneye mi yatmış gerçekten, yaa ben eşinin ailesinden dolayı çok korkuyordum söyleyememiştim hani ilk evlendiğinde de nazarları falan değdi kıza, bide büyü müyü olayları vardı galiba. inşallah hamileliğinde de kötü şeyler yaşamaz diyordum, offff Allah korusun.

bende dün annemleri bize çağırdım, erken gelmelerini istedim öğleden sonra geldiler. sabah hamur mayaladım, üstünü örtüp balkona güneşe koydum çarşıya çıktım, balkonumuz için katlanır yataklardan aldım, hem pratik kışın katlar üstünü naylonla örteriz diye. sonra onu eve çıkardım, balkona kurdum, çarşaf örttüm iki yastık koydum. mayaladığım hamurda iyice kabarmıştı, kayınvalidem memleketten haşhaş ezmesi getirmişti onla haşhaşlı poğaça gibi yaptım ama minik minik kurabiye gibi oldular. annemlerin gelmesine yakında çay demledim, bide sigara böreği kızarttım balkonun sefasını sürdük. bizim evimiz çrşıya yakın olduğu için babam dışarı gezmeye çıktı bende annemle oturdum sohbet ettik. değişik tarifler aradım, karımızda çok aç değildi hafif bişiler yapayım derken aydasunun yalancı işkembe çorbası geldi aklıma, tavuğumda çoktu bide yanına tavul dolması yaptım. ikisinide ilk defa yaptım. şimdi aydasu tavuk dolması deyince gördüm aynısı değil galiba benimkinn dışı haşlanmış patatesli hamur, içinde tavuk mantar sotesi vardı. herkes çok beğendi o kadar güzel olmuştu ki.

patatesleri soydum üçe beşe bölüp sütle haşladım. iyice yumuşacık haşlanınca içine iki yumurtanın sarısı, üç-dört kaşık un, kaşar rendesi, tuz koyup hamur yapıyoruz. ayrıca soğan,mantar ve küçük küçük kesilmiş tavukları soteleyip bu hamurların içine koyup kapatıyoruz. (içli köfte gibi) sonra galeta vu mısır unu karışımına bulayıp yağlı kağıt serilmiş tepsiye diziyoruz, önceden ısıtılmış fırında 180C'de 20-25 dak. pişiriyoruz. denemenizi tavsiye ederim

Landfloves; işallah bian önce sağlına kavuşur ahsen canım. Bende çok üzüldüm annesinden duyunca. Kötü olayları aklıma bile getirmek istemiyorum.
Özdencim mevsim değişikliklerinden olur ama testte negatif çıktığında yanlış olma riskide yüksek onuda söyliyim Bu arada buluşma filan yapmayın yaa ben acaip kıskanıyorum..

Bayadır değişik tarifler deneyemiyorum bende ya bişeyler yapmam lazım.

ohh evinin keyfini çıkar ne güzel burada hava berbat

pingucum, geçmiş olsun canım.. Umarım şimdi iyisindir, senin artık dahada dikkat etmen gerek kendine, ilaçta alamazsın, açık ayakkabı giyipte üşüme, havalar yine bozdu..

bilin bakalım öğlen yemeğinde ne vardı

patlıcan kebabı.............benim yaptığım gibi değildi ama biraz daha farklı

iyi ki seviyorum bu yemeği

sizin ne güzel yemek yapmaya hevesiniz var yapıyorsunuz bende o hiç yok mesela bir tatlı tarifi aldım yapmaya üşeniyorum dondurma yiyioruz tatlı yerine genelde aallahtan perşembeleri kayınvalideme gidiyoruzda eşimin midesine yemek giriyor

Landfloves canım ohh ne güzel sefa sürmüşsünüz ana kız.. Biz daha balkonumuzda hiç oturamadık bi pazar günü arkadaşım geldi onunla oturup çay keyfi yaptık o kadar.
Tarifinde çok güzele benziyo ya not edeyim hemen yaparım mutlaka bigün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…