• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Anladım canım cok dıkkat et kendıne, ayaklarını falan yere basma corapsız gezme ordan alınıyormus genelde soguk algınlıgı, belıne dıkkat et o kısmın da cok ınce olmasın, ay annem gıbı konustum bırden :37: ama napayım sen benden kucuksun ya yas olarak hep kardesım gıbı goruyom senı...

sağol canım benim. Sabah hava sıcak gibi geldi açık ayakkabı giydim. şimdi eve gidip çorap giyicem, ayakkabılarımı değiştiricem. Hava kapandı çıkıştada anneme gidicem. ceketimi şemsiyemi filan alayım.

Tamam canım ogleden sonra arayım soyleyım, ıyıyım ben...
Dun cok agladım kanamam basladıgında ama toparlandım yıne bı ıyı oluyom bı bakıyon dalıp gıdıyom... .
Gecıcek ınsallah...

Bu arada gorumcen calısıyor mu

yok canım görümcem vefat etmişti onun kızı diğer görümcem de izmire taşındı zaten bizim düğünden sonra
Kızlar canım hiçbişey çekmiyo her yemeğin fotosunu koyabilirsiniz rahat rahat :1:
Hanzade canım görümcenin kızı atlatabildimi iyimi biraz daha. Allah yardımcıları olsun ya.

evet daha iyi alışıyo artık en azından ağlamıyo

bu arada söylemeyi unuttum geçen gün eşim rüyasında görümcemi görmüş eşime tokat atıyomuş sağ yanağına sabah ağlayarak bi uyandı sanırım korkudan vurduğu yer tam yara olmuş hala yara geçmedi daha

aydasu canım ben de aynı yaptım üstüne domates biber doğradım küçük küçük fırına verdim bugüne de kaldı akşam yemek derdim yok
yarın da tavuk dolma yapmak istiyorum bi aksilk olmazsa

sağol canım benim. Sabah hava sıcak gibi geldi açık ayakkabı giydim. şimdi eve gidip çorap giyicem, ayakkabılarımı değiştiricem. Hava kapandı çıkıştada anneme gidicem. ceketimi şemsiyemi filan alayım.

Tatlım bi kaç gün yağmurlu olacakmış hava bilgin olsun iyi giyin bencede, aydasuya bende katılıyorum canım valla kardeşim gibi görüyorum seni yaşın küçük bide çıtır pıtırsın ay senin kız olursa ne tatlı bişi olur öyle :109:

Günaydın kızlar. Dün çok kötü oldum 11 de ewe gittim öğleden sonra için izin aldım. Ateşim 38e çıktı. İlaçda kullanamıyorum. Belim inanılmaz şiddetli ağrııdı.Eşim sağolsun sirkeli soğuk suyla sildi hep yüzlerimi filan. Kahvaltı hazırladı zorla yedirdi. Buranın pazarıydı dün pazarlığı filan gördü kıyamam. 1de filan uyudum akşamüstü 4e kadar uyumuşum. Akşamüstü annem geldi yemek yaptı. Bugün biraz daha iyiyim. Doktora çıkıcam bakalım. Ahsen hamile olduğumu öğrendiğimde benim numaramı isteyip aramıştı pazar günü. Bende nosu vardı yani. Dün aradım sendede böle durumlar oldumu diye sormak için. Annesi çıktı. 3 gündür çok kusuyomuş Ahsen doktor hastaneye yatırmış. şuan uyuyo dedi annesi. Çok halsiz kalmış. Allah şifa versin işallah bian önce iyi olur kuzucum.

Günaydın kızlar, çok geçmiş olsun hepinize. Hamilelik ne zor şey.Allah hepinize kolaylık versin. Bende bu gün eşimi işe gönderdikten sonra yeniden yatıp 9 da kalktım. Dün çok yorulmuşum.

yok canım görümcem vefat etmişti onun kızı diğer görümcem de izmire taşındı zaten bizim düğünden sonra

bu arada söylemeyi unuttum geçen gün eşim rüyasında görümcemi görmüş eşime tokat atıyomuş sağ yanağına sabah ağlayarak bi uyandı sanırım korkudan vurduğu yer tam yara olmuş hala yara geçmedi daha

Ay cok uzuldum ben o kısmı kacırmısım galıba, Allah sabır versın :14:
Ne guzel sen de elınden geldıgınce destek oluyorsun, sadaka yerıne gecermıs bu canım, Allah kabul etsın...

aydasu canım ben de aynı yaptım üstüne domates biber doğradım küçük küçük fırına verdim bugüne de kaldı akşam yemek derdim yok
yarın da tavuk dolma yapmak istiyorum bi aksilk olmazsa

Bıberım kalmamıstı o eksık oldu benım de canım...
Tavuk dolma nasıl oluyor tavugun her turlusune bayılırım...

Bu aksam esım gececı blog guncelleme zamanı...
Oraya da koyacam...
Kızlar sızı bır tatlı tanıtmak ıstıyorum, kayınvaldemın kendı dokunuslarını kattıgı enfes bırsey...
Adını da ben koydum :9: Hashas mantolu parmak tatlısı

$IMG_4131.jpg

aydasu blogunda paylaştı sosisli yumurtalı patates kızartması favorimdir bayılırım ama kaşar peynir koymuyodum iyi fikir daha güzel olacağına eminim pazar ben da yapıcam kahvaltıya ellerine sağlık

canım 1 bardak pirinçi yıkayıp baharatla kavuruyosun (k.biber,fıstık,üzüm gibi damak tadına göre istediğini koy)
1 bardak su koyup pilav yapıyosun tabi pilav diri olacak
sonra tavuğu iyice yıkayıp içine pişirdiğin pilavı dolduruyosun ve mümkünse pilav taşmasın diye dikiyosun derisinden
sonra fırın poşetine koy ve fırına kısaca böyle

Hanzadecim ne değişik bi rüya görmüş eşin öyle acaba neden vurdu ablası ne demek istedi ki. Eminim bol dua gönderiyosunuzdur arkasından, kızınada sahip çıkıyosunuz ama. hayra çıksın işallah.

Tatlım bi kaç gün yağmurlu olacakmış hava bilgin olsun iyi giyin bencede, aydasuya bende katılıyorum canım valla kardeşim gibi görüyorum seni yaşın küçük bide çıtır pıtırsın ay senin kız olursa ne tatlı bişi olur öyle :109:

Ay canım benim sağolasın. Çok çıtır pıtır değilimdir ama yüzüm minyon duruyo biraz. Yoksa alt taraflar hiç çıtır pıtır değil yani :1: Şimdi ana rahmine düştükten itibaren tabi cinsiyeti belli olduğu için bebeğin kız olsun erkek olsun demiyorum Allah ne uygun gördüyse o olsun ama tabi gönlüm hep kızdan yanaydı. Şimdi sağlıklı olsun hayırlı evlat olsunda gerisi önemli değil. Ama içime erkek doğuyo nedense.

evde net olsa ben de blog açardım kocamı beklerken sıkılmazdım iş yerinde yapamam mümkün değil belki net bağlatırsak denicem ama

aydasu blogunda paylaştı sosisli yumurtalı patates kızartması favorimdir bayılırım ama kaşar peynir koymuyodum iyi fikir daha güzel olacağına eminim pazar ben da yapıcam kahvaltıya ellerine sağlık

canım 1 bardak pirinçi yıkayıp baharatla kavuruyosun (k.biber,fıstık,üzüm gibi damak tadına göre istediğini koy)
1 bardak su koyup pilav yapıyosun tabi pilav diri olacak
sonra tavuğu iyice yıkayıp içine pişirdiğin pilavı dolduruyosun ve mümkünse pilav taşmasın diye dikiyosun derisinden
sonra fırın poşetine koy ve fırına kısaca böyle

evde net olsa ben de blog açardım kocamı beklerken sıkılmazdım iş yerinde yapamam mümkün değil belki net bağlatırsak denicem ama

Evet canım kasar peynırı cok yakısıyor o tarıfe, ben kahvaltılarda genellıkle tuzlu tatlardan hoslanırım esımse tatlı, kreptır, receldır falan...
Bana ılla tuzlu bıseler olcak yoksa agzımı sarmıyor :9: Bu da ole bı gunde cıkmıstı ortaya...

Bu arada tavuk tarıfı cok hosuma gıttı, tavuk dıyınce akan sular duruyor resmen delısıyım, yazdım bır kenera... Star tv dekı soframız programında tavuk sarma yaptı ıcı mantarlı falan ustune de hardal sos onu da denıycem ınsallah...

Blog acman benım de ısıme gelır valla her yemegınden faydalanırız...
Ben cok uzun sure ara vermek zorunda kaldım bu aksam toparlıycam ınsallah, blog keyıf ısı moralın bozuk oldu mu ınan yazasın gelmıyor, bı yerden baslamam lazım benım de artık...

Herkes nerde, cok yoğunlar sanırım...
Cıtlenbık sen nasılsın canım?

benim de tuzlu yiyecekler tercihimdir sosis sote de çok yaparım kahvaltıya ama paylaşmak hiç aklıma gelmedi bi dahaki sefere yaptığımda onuda paylaşırım

açlıktan ölmek üzereyim yemeklerden de bahsettik az kaldı öğlen yemeğine acaba bugün menüde ne var

Son düzenleme:
bu kadar yoğun olunmaz ki canım yazsanıza:126: ben bugün büyük ihtimal mesai yapabilirim işim çok ama yine de burada laklak yapıyorum çalışasım yok çünkü:19:

Çok şükür iyim aydasum napayım hep aynı şeyler eşim bu hafta seyehatte bende annemlerdeym onlarla hasret gideriyoruz..eşim gelsin bende eve gidince evimin fotolarını çekmiştim geçenlerde onları göstereyim sizlere misafir geldiğinde bi de soframı çekmiştim onlar gelmeden onu da koyayım albüme..

Çalısınca oyle oluyor hanzade, sen acıktım dıyınce saate baktım sımdı, gecen sene calısırken saat 12yı ıple cekerdık acıkırdık halıyle kahvaltıyı cok erken yaptıgımız ıcın, hey gıdı gunler... Sımdı kahvaltıdan yenı kalktım bazen sankı yıllardır bu hayatı suruyormusum gıbı hıssedıyorum (bı ogle yemegı uzerıne fazla fılızofık bır dusunce oldu tamam kabul :9:)

Çalısınca oyle oluyor hanzade, sen acıktım dıyınce saate baktım sımdı, gecen sene calısırken saat 12yı ıple cekerdık acıkırdık halıyle kahvaltıyı cok erken yaptıgımız ıcın, hey gıdı gunler... Sımdı kahvaltıdan yenı kalktım bazen sankı yıllardır bu hayatı suruyormusum gıbı hıssedıyorum (bı ogle yemegı uzerıne fazla fılızofık bır dusunce oldu tamam kabul :9:)

zaman çok çabuk geçiyor işte bazen bana da en ufak bişi geçmişi hatırlatıyor var bee diyorumm önceden nasıldı şimdi nasıl

Çok şükür iyim aydasum napayım hep aynı şeyler eşim bu hafta seyehatte bende annemlerdeym onlarla hasret gideriyoruz..eşim gelsin bende eve gidince evimin fotolarını çekmiştim geçenlerde onları göstereyim sizlere misafir geldiğinde bi de soframı çekmiştim onlar gelmeden onu da koyayım albüme..

Ne guzel canım esın olmasa bıle aılen oluyor yanında, cıdden sanslısınız kızlar, bız esımle onumuzdekı 6 yıl kadar belkı de aılelerle aynı sehırde olamıycaz, Rabbım saglık versın de bı an once kavusalım ınsallah bız de...

Resımlerı heyecanla beklıyoruz kuzum ben bayılırım yemek resımlerıne bakmaya, ozenle hazırlanmıs el emegı sofralar, ıcınde bı dolu sevgı...
Memlekete gıttıgımızde kayınvaldemlerdeyken elımde sureklı makıne yemeklerını cektım durdum, kız dur yapma meshur etme benı desede nafıle :1: senı ınternete yaycam sanal aleme tanıtcam dedım :1:
Napıyım cok sevıyorum sofra resımlerı cekmeyı

bende çok seviyorum aslında yemek adına yapılan herşeyi ama vakit yok ya öyle çeşitli şeyler deneyemiyorum sizlere bakıyorum çalışanlarınız bile maşallahı var çeşit çeşit şeyler yapıyosunz ben yiceğimiz yemeği işten eve gidince ancak yapıyorum :1: akşam 8de evde olunca zaman hiç bişeye yetmiyo o yüzden çalışmayı sevmiyorum ama mecburuz işte napalımm:31:

Back