- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
benimde dünden bamya ve pilavım var, yanına soslu tavuk yaparım, bide patates kızartırım..
Bamya ya bayılırım pazar da çıkmış mı peki dolaptakini mi yaptın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde dünden bamya ve pilavım var, yanına soslu tavuk yaparım, bide patates kızartırım..
Annemdeyim buakşamda zeytinyağlı enginar yapıcaktı
Bamya ya bayılırım pazar da çıkmış mı peki dolaptakini mi yaptın canım
bu sene dolaba bamya koyamadım, markettten dondurulmuş aldım.. Canım çok çekmiştide
Nasıl güzel oldu mu peki annem dolaba koyduğunda benm pek hoşuma gitmezdi,bezelye,barbunya,taze fasulye farklı gelmiyo da bamyanın tadı bana farklı geliyo buzluktaki
Zaman geçmiyo bugün yaa pfffffffffff
Günaydın kızlar Hayırlı cuma'lar olsun.
Dün çok yoğundum akşam üstü geçmişi okudum sadece,bugünde yoğun olucam yetiştirmem gereken çok işim var bugün çalışmayı seviyorum çok yorulucam ama yarın dinlenerek acısını çıkarırım
Bugün Torıum avm'ye gidicem annem için aldığım hediyeleri paketlemek için kurdele paket kağıdı falan alıcam alıyım yarın güzelce paketlerim
sana da hayırlı cumalar canım rabbim bu mübarek gün hürmetime hamişlerimize kolay doğumlar,hasta olan ve hasta yakınlarımıza şifalar ve hepimize bereketli kazançlar aşk huzur mutluluk dolu yuvalar nasip etsinnn!
Ayy umarım duamda eksik yoktur varsa siz tamamlayın kızlar.
jelom aynen cumaları çalışmayı bende senin gibi seviyorum ne hediye aldın bakalım anneciiiine