• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bu sene dolaba bamya koyamadım, markettten dondurulmuş aldım.. Canım çok çekmiştide:17:

Nasıl güzel oldu mu peki annem dolaba koyduğunda benm pek hoşuma gitmezdi,bezelye,barbunya,taze fasulye farklı gelmiyo da bamyanın tadı bana farklı geliyo buzluktaki

benim de buzlukta bütün tavuk vardı unutmazsam akşamdan buzluktan çıkarıp alt tarafa koyarım yarın onu doldururum
c.tesi dr.kontrolüm var burnum için kocamustafapaşa da arkadaşım da orda oturuyo akşam yemeğine gidicez kocişle tabi dr. öğlen 1 de ordaymış ben de 1 gibi gideceğim için arkadaşıma da erken gidicem öğlen akşam hepsini aradan çıkarıcam :1: öyle söyledim inş.hava güzel olur denize karşı balkonda keyif yaparız...:56:

galiba mesai yapıcam yaaaaa tabi burada bu kadar dedikodu yaparsam işler yetişmez....bi de tekim 2 kişilik çalışıyorum....hem ön muhasebe ....hem genel muhasebe....

atın şu üzerinizdeki ölü toprağını anacıım, canlanın neşelenin biraz.

ay size bi kolaylık anlatayııııım, biraz önce ağda yaptım ve hayatımda yaşadığım en acısız ağda deneyimimdi diyebilirim :32: :32:
burda bi topikte görmüştüm acısız ağda diye, ama ben normal sir ağda gibidir sanmıştım hatta yorumda yaptım o anki acı eşiğin yüksekmiş demekki o yüzden acı duymamışsındır diye, hatta zaten bende çoğu zaman dışarda yaptırıyorum ağdamı aynısı sanıyordum. evde kartuş ağdamda az kalmıştı bu seferde orda yazan gibi kalıp ağda alayım dedim, dün çarşıya çıktığımda aldım, pembe kalıp ağda.
kuaför malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz, biraz önce yaptım işte. ağda pudralı ama ben yinede pudra sürdüm öncesinde daha garanti olsun diye, biraz hava sıcak burda çünkü. spatulayla sürüyorsunuz hemen donuyor ve üstüne bez yapışmıyor, elinizle çekiyorsunuz. çektim alla allaaa olmadı diye düşünürken baktım tertemiz, hepsi ağdanın üstündeeeee ve ben acı hissetmedim. :66: :66: :66: tavsiye ederim kızlar denemelisiniiiiiz. üstelik ortalıkta yapış yapış olmuyor, kuruyup dökülüyor süper süper. ve bu ağdanın 500ml'lik büyük kutusunu 7.5tl'ye aldım ssz

Son düzenleyen: Moderatör:
yağmur yağıyooooooor, ayy süper bunaltıcı sıcak havanın nedeni buymuş demekki :) dışarı çıkıp dolaşmak itiyoruuuum :32::32::32::32:

saatin 6 olmasını beklemeden çıkan ben şu an buradayım...............

akşam ben kapattım sabah da ben açayım bariii

günaydın şekerlerim

huu huuu nerdesiniz

uyanın kızlar

günaydın hanzadecim nasılsın

Antalya da hava öyle sıkıcı ki

dün akşam eşimin dayısının kızı ve eşi misafirimizdi.öyle güzel bir duvar saati almış salonumuz için sanki gelip evimizi görmüş de öyle almış gibi uyumlu.

bugün seminere 1 de gideceğim ama biraz sonra kayınpederim ve kayınvalidemi alıp gidecekleri yere bırakacağım.Akşama da annemlere gideceğiz.

landflovescim ağdayı bulmana ve memnun kalmana çok sevindim bende en kısa sürede almalıyım bu arada kızlar pzt günü kadın hastalıkları doktoruna gideceğim bi muayene olayım smear testi falan yaptıracağım

pingum dikkat et kendine aman üşütme sakın.

aydasumm canım canlasın bloğunnn bakalım bizde faydalanıp sana duacı olalım.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Hayırlı cuma'lar olsun.
Dün çok yoğundum akşam üstü geçmişi okudum sadece,bugünde yoğun olucam yetiştirmem gereken çok işim var bugün çalışmayı seviyorum çok yorulucam ama yarın dinlenerek acısını çıkarırım :34:
Bugün Torıum avm'ye gidicem annem için aldığım hediyeleri paketlemek için kurdele paket kağıdı falan alıcam alıyım yarın güzelce paketlerim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar Hayırlı cuma'lar olsun.
Dün çok yoğundum akşam üstü geçmişi okudum sadece,bugünde yoğun olucam yetiştirmem gereken çok işim var bugün çalışmayı seviyorum çok yorulucam ama yarın dinlenerek acısını çıkarırım :34:
Bugün Torıum avm'ye gidicem annem için aldığım hediyeleri paketlemek için kurdele paket kağıdı falan alıcam alıyım yarın güzelce paketlerim

sana da hayırlı cumalar canım rabbim bu mübarek gün hürmetime hamişlerimize kolay doğumlar,hasta olan ve hasta yakınlarımıza şifalar ve hepimize bereketli kazançlar aşk huzur mutluluk dolu yuvalar nasip etsinnn!

Ayy umarım duamda eksik yoktur varsa siz tamamlayın kızlar.

jelom aynen cumaları çalışmayı bende senin gibi seviyorum ne hediye aldın bakalım anneciiiine

sana da hayırlı cumalar canım rabbim bu mübarek gün hürmetime hamişlerimize kolay doğumlar,hasta olan ve hasta yakınlarımıza şifalar ve hepimize bereketli kazançlar aşk huzur mutluluk dolu yuvalar nasip etsinnn!

Ayy umarım duamda eksik yoktur varsa siz tamamlayın kızlar.

jelom aynen cumaları çalışmayı bende senin gibi seviyorum ne hediye aldın bakalım anneciiiine

Ay ay ne güzel dua ettin sen böyle Amin canım Allah herkese sağlık sıhhat versin öncelikle..
Yok yok dua tam.:1:
Blenderı bozulmuş daha almadığını farkettim,bana geldiğinde yemek yaparken benim blenderı beğeniyordu Braun var bende çok pratik aynısından aldım çok sevinicek:1:
Kardeşim burda yok askerde olduğu için 13 anneler günü kardeşim 16sında burda olucağı için onun yerinede tartı aldım bu aralar kilo aldım diyordu:34:
Birde istediği bir cüzdan vardı annemde takıntıdır çantaya göre cüzdan kullanır onu aldık eşimle yani eşimin hediyesi :1:
Bugün paket kağıdı güzel kurdeleler alıp süslüycem
Çiçek almıyoruz biz çünkü kardeşimin kız arkadaşı yani gelinimiz her yıl anneme çiçek gönderiyor önden sonra kendi geliyor:1:
Miracle sen ne aldın bakimm amma çok yazmışım yaa

Son düzenleme:
günaydın güzeller
hepinize hayırlı cumalar olsun,miracle ne güzel yazmış allah razı olsun duan kabul olsun inşşş...biz daha bişi almadık kocamı bekliyorum gelsin diye yarın alırız büyük ihtimalle...

Back