- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
evet uzun zamandır topikte yaptıklarımızın resimlerini paylaşmıyoruz, bende hamileler var artık diye eklememiştim. ama sanırım henüz erken aşermek için değil mi?
geçen gün yaptığım enginarın fotosunu çekmiştim onu ve dün yaptığım haşhaşlı kurabiyeleri ekleyeyim, tavuk dolmamı çekmeyi unuttum
Eki Görüntüle 412012 Eki Görüntüle 412013 Eki Görüntüle 412014
evet uzun zamandır topikte yaptıklarımızın resimlerini paylaşmıyoruz, bende hamileler var artık diye eklememiştim. ama sanırım henüz erken aşermek için değil mi?
geçen gün yaptığım enginarın fotosunu çekmiştim onu ve dün yaptığım haşhaşlı kurabiyeleri ekleyeyim, tavuk dolmamı çekmeyi unuttum
ohh evinin keyfini çıkar ne güzel burada hava berbat
yanlız enginarlarım henüz fırına vermeden önceki hali, gerçi enginarı önce haşlamıştım köfteyi de kızartmıştım ama üstteki halka domatesler çiğ :)
ben dün ne yaptım kızlar.... kartuş ağda almıştım, sonra kayınpederimin arkadaşının iş yerine uğradım ve elimdeki poşeti orda unutmuşum. küçücük poşet içindede koca paket ağda var, yani adam içindekine bakmak istemese bile görmüştür. bugün gidip alacam ama çok utanıyorum. eşime söyledim ara eşim bi poşet unutmuş de dedim, oda söylemiş tamam burda demişler. şimdi nasıl gidip alacam onu düşünüyorum.
ben anneme bişey alaımıycam heralde bu anneler günü. borcum olsun diycem. çünkü kredi kartından çok harcama yaptık ve daha maaşımıda almamış oluyorum. DAha sonra telafi ederim artık. torunu ona hediye olsun bu anneler günü
Aynenn patlıcam sıkıntıdan
dünden kalan patlıcan kebabı varakşama ne yemek yapacaksınız?
dünden kalan patlıcan kebabı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?