• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evet uzun zamandır topikte yaptıklarımızın resimlerini paylaşmıyoruz, bende hamileler var artık diye eklememiştim. ama sanırım henüz erken aşermek için değil mi?

geçen gün yaptığım enginarın fotosunu çekmiştim onu ve dün yaptığım haşhaşlı kurabiyeleri ekleyeyim, tavuk dolmamı çekmeyi unuttum
yanlız enginarlarım henüz fırına vermeden önceki hali, gerçi enginarı önce haşlamıştım köfteyi de kızartmıştım ama üstteki halka domatesler çiğ :)

$Fotoğraf0949.jpg $Fotoğraf0951.jpg $Fotoğraf0954.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
evet uzun zamandır topikte yaptıklarımızın resimlerini paylaşmıyoruz, bende hamileler var artık diye eklememiştim. ama sanırım henüz erken aşermek için değil mi?

geçen gün yaptığım enginarın fotosunu çekmiştim onu ve dün yaptığım haşhaşlı kurabiyeleri ekleyeyim, tavuk dolmamı çekmeyi unuttum

Eki Görüntüle 412012 Eki Görüntüle 412013 Eki Görüntüle 412014

allatan yeni yemek yedim bunları görünce aş ermeye gerek yok insanın canı çeker valla ellerinize sağlık landfloves süperrrr

Ellerine sağlık canım, enginarı ayrı bi beğendim, çok şık görünüyor..

teşekkürler kızlar evde olunca yemek yapmaya merak sardım. bugünde acayip içli köfte yapasım var, ama yarma gerekiyor gidip markete alsammı yoksa akşam eşim gelirken alsada yarına mı yapsam bilemedim. daha önce hiç yapmamıştım da, ama çok severim. yapabilirim heralde :))

yanlız enginarlarım henüz fırına vermeden önceki hali, gerçi enginarı önce haşlamıştım köfteyi de kızartmıştım ama üstteki halka domatesler çiğ :)

çok harika görünüyorlar.ellerine sağlık

ohh eline sağlık canım güzel görünüyolar. Valla canım bişey çekmiyo rahat olabilirsiniz. hatta hiç iştahım yok mecburen yiyorum.
Anneme gitmek iptal oldu bende basit bişeyler yapıcam eve gidince. Biber kızartırım somates soslu. bide güveçte patates yaparım. çok ayakta durup uğraşamıycam yemekle.

ben dün ne yaptım kızlar.... kartuş ağda almıştım, sonra kayınpederimin arkadaşının iş yerine uğradım ve elimdeki poşeti orda unutmuşum. küçücük poşet içindede koca paket ağda var, yani adam içindekine bakmak istemese bile görmüştür. bugün gidip alacam ama çok utanıyorum. eşime söyledim ara eşim bi poşet unutmuş de dedim, oda söylemiş tamam burda demişler. şimdi nasıl gidip alacam onu düşünüyorum. :50::50::50:

ben dün ne yaptım kızlar.... kartuş ağda almıştım, sonra kayınpederimin arkadaşının iş yerine uğradım ve elimdeki poşeti orda unutmuşum. küçücük poşet içindede koca paket ağda var, yani adam içindekine bakmak istemese bile görmüştür. bugün gidip alacam ama çok utanıyorum. eşime söyledim ara eşim bi poşet unutmuş de dedim, oda söylemiş tamam burda demişler. şimdi nasıl gidip alacam onu düşünüyorum. :50::50::50:

belki anlamaz adam kartuş ağdaysa

boşver canım düşünme anlamaz heralde anlasa da doğal bşy artık ne yapalım

$askı.jpg

kızlar bu şirin askı english home de indirime girmiş sadece 15 lira ve anneler gününe özel kargo bedava ihtiyacı olanlar bakabilir çok şirin

ama üzerinde sir ağda yazıyor :) ben olsam merak eder okurdum neymiş bu diye :27::27:

çok güzelmiş askılar, bende dün gece baya bi siteleri gezdim, sonra aklıma güzel bir hediye geldi, annem ve kayınvalidemi burda çok güzel bir hamam var, 4 katlı falan otel gibi yaptılar. oraya götürüp kese-köpük-masaj yaptırayım diyorum. tam onlar için hediye olur. cumartesi götürmeyi düşünüyorum, inşallah ikisininde işi olmaz, ayarlayabilirim

ben anneme bişey alaımıycam heralde bu anneler günü. borcum olsun diycem. çünkü kredi kartından çok harcama yaptık ve daha maaşımıda almamış oluyorum. DAha sonra telafi ederim artık. torunu ona hediye olsun bu anneler günü :1:

Back