Anladım canım cok dıkkat et kendıne, ayaklarını falan yere basma corapsız gezme ordan alınıyormus genelde soguk algınlıgı, belıne dıkkat et o kısmın da cok ınce olmasın, ay annem gıbı konustum bırdenama napayım sen benden kucuksun ya yas olarak hep kardesım gıbı goruyom senı...
Tamam canım ogleden sonra arayım soyleyım, ıyıyım ben...
Dun cok agladım kanamam basladıgında ama toparlandım yıne bı ıyı oluyom bı bakıyon dalıp gıdıyom... .
Gecıcek ınsallah...
Bu arada gorumcen calısıyor mu
Kızlar canım hiçbişey çekmiyo her yemeğin fotosunu koyabilirsiniz rahat rahat
Hanzade canım görümcenin kızı atlatabildimi iyimi biraz daha. Allah yardımcıları olsun ya.
sağol canım benim. Sabah hava sıcak gibi geldi açık ayakkabı giydim. şimdi eve gidip çorap giyicem, ayakkabılarımı değiştiricem. Hava kapandı çıkıştada anneme gidicem. ceketimi şemsiyemi filan alayım.
Günaydın kızlar. Dün çok kötü oldum 11 de ewe gittim öğleden sonra için izin aldım. Ateşim 38e çıktı. İlaçda kullanamıyorum. Belim inanılmaz şiddetli ağrııdı.Eşim sağolsun sirkeli soğuk suyla sildi hep yüzlerimi filan. Kahvaltı hazırladı zorla yedirdi. Buranın pazarıydı dün pazarlığı filan gördü kıyamam. 1de filan uyudum akşamüstü 4e kadar uyumuşum. Akşamüstü annem geldi yemek yaptı. Bugün biraz daha iyiyim. Doktora çıkıcam bakalım. Ahsen hamile olduğumu öğrendiğimde benim numaramı isteyip aramıştı pazar günü. Bende nosu vardı yani. Dün aradım sendede böle durumlar oldumu diye sormak için. Annesi çıktı. 3 gündür çok kusuyomuş Ahsen doktor hastaneye yatırmış. şuan uyuyo dedi annesi. Çok halsiz kalmış. Allah şifa versin işallah bian önce iyi olur kuzucum.
yok canım görümcem vefat etmişti onun kızı diğer görümcem de izmire taşındı zaten bizim düğünden sonra
evet daha iyi alışıyo artık en azından ağlamıyo
bu arada söylemeyi unuttum geçen gün eşim rüyasında görümcemi görmüş eşime tokat atıyomuş sağ yanağına sabah ağlayarak bi uyandı sanırım korkudan vurduğu yer tam yara olmuş hala yara geçmedi daha
aydasu canım ben de aynı yaptım üstüne domates biber doğradım küçük küçük fırına verdim bugüne de kaldı akşam yemek derdim yok
yarın da tavuk dolma yapmak istiyorum bi aksilk olmazsa
yok canım görümcem vefat etmişti onun kızı diğer görümcem de izmire taşındı zaten bizim düğünden sonra
evet daha iyi alışıyo artık en azından ağlamıyo
bu arada söylemeyi unuttum geçen gün eşim rüyasında görümcemi görmüş eşime tokat atıyomuş sağ yanağına sabah ağlayarak bi uyandı sanırım korkudan vurduğu yer tam yara olmuş hala yara geçmedi daha
Tatlım bi kaç gün yağmurlu olacakmış hava bilgin olsun iyi giyin bencede, aydasuya bende katılıyorum canım valla kardeşim gibi görüyorum seni yaşın küçük bide çıtır pıtırsın ay senin kız olursa ne tatlı bişi olur öyle :109:
aydasu blogunda paylaştı sosisli yumurtalı patates kızartması favorimdir bayılırım ama kaşar peynir koymuyodum iyi fikir daha güzel olacağına eminim pazar ben da yapıcam kahvaltıya ellerine sağlık
canım 1 bardak pirinçi yıkayıp baharatla kavuruyosun (k.biber,fıstık,üzüm gibi damak tadına göre istediğini koy)
1 bardak su koyup pilav yapıyosun tabi pilav diri olacak
sonra tavuğu iyice yıkayıp içine pişirdiğin pilavı dolduruyosun ve mümkünse pilav taşmasın diye dikiyosun derisinden
sonra fırın poşetine koy ve fırına kısaca böyle
evde net olsa ben de blog açardım kocamı beklerken sıkılmazdım iş yerinde yapamam mümkün değil belki net bağlatırsak denicem ama
Çalısınca oyle oluyor hanzade, sen acıktım dıyınce saate baktım sımdı, gecen sene calısırken saat 12yı ıple cekerdık acıkırdık halıyle kahvaltıyı cok erken yaptıgımız ıcın, hey gıdı gunler... Sımdı kahvaltıdan yenı kalktım bazen sankı yıllardır bu hayatı suruyormusum gıbı hıssedıyorum (bı ogle yemegı uzerıne fazla fılızofık bır dusunce oldu tamam kabul)
Çok şükür iyim aydasum napayım hep aynı şeyler eşim bu hafta seyehatte bende annemlerdeym onlarla hasret gideriyoruz..eşim gelsin bende eve gidince evimin fotolarını çekmiştim geçenlerde onları göstereyim sizlere misafir geldiğinde bi de soframı çekmiştim onlar gelmeden onu da koyayım albüme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?