- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Seneye işine yarar canım gerçi o zamana daha uzman bir program çıkarırlar
Sene sonuna kalmazsın inşallah canım
inşallah..
toplantıya gittim ama saat 8de tekrar gidicez artık eve kaçta giderim Allah bilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seneye işine yarar canım gerçi o zamana daha uzman bir program çıkarırlar
Sene sonuna kalmazsın inşallah canım
selam hatunlar:) yaff kızlar bebeğim için isim konusunda çok sinirleniyorum çünkü benim bulduğum ismi eşim beğenmiyor bi isim buluyoruz kaynanam birlaf sölyor sonra görümce birşey diyor ayyy sinir oldum yaa kendi kızıma kendi istediğim ismi koymak istiorum ben birde doğum için annemlerin memlekete gideriz diye düşünüyordum eşim olmucak ozamanlar büyük ihtimal yanımda o yüzden en rahat annemin yanı olur dedik ama kaynanam demiş ben gelinimi bir yere bırakmam ben bakarım off yaaa sanki bir yere bırakmam deyince ben elde kalıcam annem yaa .. hem doğum zamanlarında kendilerinin iş zamanı oluyor tarlada köy evine geçiyorlar ben köydemi doğum beklicem etcem
speedy toplantınız uzun sürdü mü kaçta eve geçtin
Pingum noldu bole kuzum sana ya, doktoru sakın ıhmal etme, dıkkat edın kendınıze nolur, aklım sız de hep...
Ahsenın zaten cok hassas bır bunyesı var ınsallah kolay atlatır hamılelık donemını, ogleden sonra ben de arayım barı, ınsallah toparlanmıstır bıraz kendını...
Bugun bıraz daha ıyımısın atesını falan olcturdun mu?
Pingum noldu bole kuzum sana ya, doktoru sakın ıhmal etme, dıkkat edın kendınıze nolur, aklım sız de hep...
Ahsenın zaten cok hassas bır bunyesı var ınsallah kolay atlatır hamılelık donemını, ogleden sonra ben de arayım barı, ınsallah toparlanmıstır bıraz kendını...
Bugun bıraz daha ıyımısın atesını falan olcturdun mu?
canım bende ahsenin teli yok görüşünce sorun kabul ederse bana telini msj atın olur mu geçmiş olsun dileklerimi de iletin
sen nasılsın bu arada canım
Ateşim düştü canım çok şükür işallah tekrar çıkmaz. Öğleden sonraları çıkıyo 2 gündür. Bel ağrımda yok bugün sadece halsizlik var biraz. Üşüttüm heralde bundan sonra daha da dikkat etmem gerekli kendime. Ahsen sese gelemiyo dedi annesi telefonuda sessizdeymişde annesi tesadüfen görüp açmış benim aradığımda. İşallah çabucak toparlanır o da.