kullanıcağın fitil bnm kullandığımla aynı mı bilmiyorum da hap gibi bişiydi benmki sıvı olarak akmadı hapın eriyip pütür pütür olduğunu düşün o şekilde bi dışarı çıkma olmuştu.belki sende olmaz hepsi içinde kalır tatlım
L vardı sonunda tam adını hatırlamıyorum evde böyle nasıl diyim yağmur damlası şeklindeanladım nasıl demek istediğini böyle kremsi bakalım akşama deniycez görücez yapabilirsem tabii
İlk yaparken gerçekten bi garip oluyo insan
tazminatım olmyor moralim bozuldu ya
tazminatım olmyor moralim bozuldu ya
Yaa vermiyorlar yani gerekçe neymiş üzüldüm şimdi
zam zamanı bi sürü kişi çıkıyor ya ondan işte
İyi olmadı ama bu sen çıkmıycanki ne olurdu verselerne yapmayı planlıyorsun şimdi
speedy işten mi çıkıcan ne tazminatı hem nasıl vermezler
eşim kredi çekelim diyor 5 bin liralık bende çekmek istemiyorum bilmiyorum ne olacak.bakıcaz akşama
landfloves sen bana bşy soracaktın
yok cnm girdi çıktı yapmasını teklif ettim tazminatımı alıyım diye. ama yapmadı.
Aslında çok bir rakam değil aylık ödemeleride düşük olur tabiki faiz olucak ama sizi rahatlatıcaksa hesabınızı kitabınızı akşam iyice yaparsınız beraber inşallah kısa zamanda ferahlarsın canım üzülme olurmu
aa evet buluştuğumuzda da bahsetmiştin...hatırladım...
speedycim iş yerinin tazminatını vermemesine üzüldüm. biz düğünden önce 5bin tl çekmiştik garantiden aylık 440tl ödüyoruz. hala bitmedi. 12 aydı işte eylülde bitecek
aa evet buluştuğumuzda da bahsetmiştin...hatırladım...
speedycim iş yerinin tazminatını vermemesine üzüldüm. biz düğünden önce 5bin tl çekmiştik garantiden aylık 440tl ödüyoruz. hala bitmedi. 12 aydı işte eylülde bitecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?