Maşallah speedy kilolu doğmuşsuneh kadıncağız nasıl versin kiloları sayende
Ben sekiz aylık doğdum erkenden kilomda çok düşükmüş annem hala söylemez kaç kilo doğduğumu47 kg ile evlenmiş 50 kilo hamile kalmış 56 kg'dada beni doğurmuş şu anki kilosu 55 kg benden zayıftır herzaman azıcık göbeği çıksa ay göbeğim çıkdı der hala hemen yürüyüşüne gider ben yemek yerken müdahale eder kızım çok yeme ki kendisi kuş gibi yer bu ara kiloma takmış durumda zayıflatmaya çalışıyor
speedy ben 2014 model istiyorum, yani seneye sene sonu gibi hamile kalıp 2014'te doğurursam süper olur :)) ama sırf burcumuz hepimizinde aynı olsun diye, 2013'ün başlarında bikaç çalışma yapabiliriz aralıkta doğarsa çok daha güzel olur
benim babamda bu dünyadaki en çok sevdiğim kişi sanırım. yani annemi, eşimi kardeşlerimide çok seviyorum ama babamın yeri ayrı, Allah başımızdan eksik etmesin inşallah, sağlıklı uzun bir ömür versin.
kızlar anneler günüde yaklaşıyor, iki anneyede ne hediye düşünüyorsunuz, mutfakta temizlik yapıyordum aklıma geldi, int.den biraz bakayım indirimli sitelerde bişiler bulabilirim belki diye açtım bilg.ı., sipariş versem ancak gelir çünkü.. bugün işlerimi bitirmek istiyorum bir sürü ütüm var hala yapmadım bende, bugün başlarım inşallah, başlarsam biter çünkü.
Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...
Kimyasal gebelık...
Bır sure aranızda olamam gıbı gelıyor...
Dualarınızı esırgemeyın...
Iyı degılım...
bence aydasununda kimyasal gebelik olma şansı çok düşük. e 28 mart değilmiydi adet tarihi 6 gün geçmiş gününün üzerinden hala adet olmamış. Değer azda olsa yükselmiş. Doktor niye hemen moral bozmuşki anlamadım.
kızlar yazmıyosunuz hiç ben akşam eltime gidicem yemeğe evde yokum yemek derdi de yok gerçi evde çorbayla patates yemeği vardı
Günaydın kızlar... Offf ya c.tesi çalışmayı hiç sevmiyorum
Bende hiç sevmiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?