yaa hafta sonu o kadar çok uyudum ki, kafamı kaldıramadım ama yinede düzelmedim.. öksürmekten boğazım ağrıdı göğüs kafesim batıyo artık.. akşam eczaneye gitçem bi iğne miğne vursunlar geçsin şu öksürük bıktım wallaaa.
ilaç kullanmıyo musun canım ya?
bi de sık sık öksürüyo musun sen böyle?
bu arada istanbulda olupta avize bakacak arkadaşlar olursa ozaman geldiğinde yönlendirme yapabilirim akrabam orada sizi gerekli yerlere götrebilir ozamanda orada olursa
ben 5 avize 3 armatür toplam 400 TL ödedimnormalde salon için aldığımız 450 TL idi 200 TL verdiler
ne kadar uyguna almışsınız. Valla 3 ay snra bana da lazım olucak. Seve seve yönlendirdiğin yere giderim :)
hoşgeldin zvy, çok yorma canım kendini yaa, bırak olduğu kadar olsun...
haklısın canım, biraz size de vakit ayırıp kafa dağıtmam lazım, hep iş hep iş nereye kadar
yaa hafta sonu o kadar çok uyudum ki, kafamı kaldıramadım ama yinede düzelmedim.. öksürmekten boğazım ağrıdı göğüs kafesim batıyo artık.. akşam eczaneye gitçem bi iğne miğne vursunlar geçsin şu öksürük bıktım wallaaa.
tabiki canım..
sırf avize değil her şey ile ilgili sorabilirsiniz inanın bi çok şeyi ucuza alabilirsiniz.
kuaför,güral porselen,avize,halı,gelinlik;abajur bunların her biri için yönlendirme yapabilirim. tanıdık olmasa bile aldığım yere yönlendirip ucuza alabilirsiniz :82:
çok saol canım ya. Gelinliğini nerden almıştın geçmişte yazmışsındır gerçi ama aklımda kalmadı. Ben temmuz gbi bakarım gelinliğe ama istanbulda hiçbiyer bilmiyorum nişanlım orda oturuyo.E malum o da erkek bilmioki.Yönlendirebilecek birileri de yok istanbulda.Valla size güveniyorum sadece. Çok pahalı bişeyde alamayız.
bu arada istanbulda olupta avize bakacak arkadaşlar olursa ozaman geldiğinde yönlendirme yapabilirim akrabam orada sizi gerekli yerlere götrebilir ozamanda orada olursa
ben 5 avize 3 armatür toplam 400 TL ödedimnormalde salon için aldığımız 450 TL idi 200 TL verdiler
bencede çok uyguna almışsınız.. bende mi istanbula gelip alsam dönsem naapsam.. heheeeee ucuz uçak bileti bulsam 100 tl fazla ödemiş olurum sadece ama eminim burda daha çok kazıklanırım.. aslında temmuzda arkadaşımın düğünü var istanbula yol göründü yine bana, bi taşla iki kuşşş
gelinliğimi hasret moda da aldım canım
alacağın zaman söylersen ben sana görüşmen gereken kişileri adresi falan söylerim yada direk fiyat alırım istediğine falan filan işte elimden geleni yapmaya çalışırım
tamamçoook teşekkürler
önemli değil canım ben çok araştırıp kafa patlattım siz rahat edin düşünmeyin
Canım biz de önümüzdeki haftasonu ya mobilya ya da gelinlik bakacağızgelinlik bakmaya karar verirsek senden detaylı bilgi alacağım tatlım haberin olsun
tamam canım mobilya için öneri yapabilirim demirkapı şnt mobilya bakarız dersen özelden konuşuruz ismimi falan söylermmm
tamam canım, mobilya bakmaya karar verirsek de senden yine detaylı bilgi alıcammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?