• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yaa hafta sonu o kadar çok uyudum ki, kafamı kaldıramadım ama yinede düzelmedim.. öksürmekten boğazım ağrıdı göğüs kafesim batıyo artık.. akşam eczaneye gitçem bi iğne miğne vursunlar geçsin şu öksürük bıktım wallaaa.

ilaç kullanmıyo musun canım ya?
bi de sık sık öksürüyo musun sen böyle?

bu arada istanbulda olupta avize bakacak arkadaşlar olursa ozaman geldiğinde yönlendirme yapabilirim akrabam orada sizi gerekli yerlere götrebilir ozamanda orada olursa
ben 5 avize 3 armatür toplam 400 TL ödedim :64: normalde salon için aldığımız 450 TL idi 200 TL verdiler

bu arada istanbulda olupta avize bakacak arkadaşlar olursa ozaman geldiğinde yönlendirme yapabilirim akrabam orada sizi gerekli yerlere götrebilir ozamanda orada olursa
ben 5 avize 3 armatür toplam 400 TL ödedim :64: normalde salon için aldığımız 450 TL idi 200 TL verdiler

ne kadar uyguna almışsınız. Valla 3 ay snra bana da lazım olucak. Seve seve yönlendirdiğin yere giderim :)

ne kadar uyguna almışsınız. Valla 3 ay snra bana da lazım olucak. Seve seve yönlendirdiğin yere giderim :)

tabiki canım..
sırf avize değil her şey ile ilgili sorabilirsiniz inanın bi çok şeyi ucuza alabilirsiniz.
kuaför,güral porselen,avize,halı,gelinlik;abajur bunların her biri için yönlendirme yapabilirim. tanıdık olmasa bile aldığım yere yönlendirip ucuza alabilirsiniz :82:

hoşgeldin zvy, çok yorma canım kendini yaa, bırak olduğu kadar olsun...

haklısın canım, biraz size de vakit ayırıp kafa dağıtmam lazım, hep iş hep iş nereye kadar :45:
yaa hafta sonu o kadar çok uyudum ki, kafamı kaldıramadım ama yinede düzelmedim.. öksürmekten boğazım ağrıdı göğüs kafesim batıyo artık.. akşam eczaneye gitçem bi iğne miğne vursunlar geçsin şu öksürük bıktım wallaaa.

geçmiş olsun canım, dikkat et kendine :38:

tabiki canım..
sırf avize değil her şey ile ilgili sorabilirsiniz inanın bi çok şeyi ucuza alabilirsiniz.
kuaför,güral porselen,avize,halı,gelinlik;abajur bunların her biri için yönlendirme yapabilirim. tanıdık olmasa bile aldığım yere yönlendirip ucuza alabilirsiniz :82:

çok saol canım ya. Gelinliğini nerden almıştın geçmişte yazmışsındır gerçi ama aklımda kalmadı. Ben temmuz gbi bakarım gelinliğe ama istanbulda hiçbiyer bilmiyorum nişanlım orda oturuyo.E malum o da erkek bilmioki.Yönlendirebilecek birileri de yok istanbulda.Valla size güveniyorum sadece. Çok pahalı bişeyde alamayız.

çok saol canım ya. Gelinliğini nerden almıştın geçmişte yazmışsındır gerçi ama aklımda kalmadı. Ben temmuz gbi bakarım gelinliğe ama istanbulda hiçbiyer bilmiyorum nişanlım orda oturuyo.E malum o da erkek bilmioki.Yönlendirebilecek birileri de yok istanbulda.Valla size güveniyorum sadece. Çok pahalı bişeyde alamayız.

gelinliğimi hasret moda da aldım canım :71:
alacağın zaman söylersen ben sana görüşmen gereken kişileri adresi falan söylerim yada direk fiyat alırım istediğine falan filan işte elimden geleni yapmaya çalışırım

bencede çok uyguna almışsınız.. bende mi istanbula gelip alsam dönsem naapsam.. heheeeee ucuz uçak bileti bulsam 100 tl fazla ödemiş olurum sadece ama eminim burda daha çok kazıklanırım.. aslında temmuzda arkadaşımın düğünü var istanbula yol göründü yine bana, bi taşla iki kuşşş :27: :27:

bencede çok uyguna almışsınız.. bende mi istanbula gelip alsam dönsem naapsam.. heheeeee ucuz uçak bileti bulsam 100 tl fazla ödemiş olurum sadece ama eminim burda daha çok kazıklanırım.. aslında temmuzda arkadaşımın düğünü var istanbula yol göründü yine bana, bi taşla iki kuşşş :27: :27:

alabilirsin canım :23::23::23: vallahi çok ucuza geldi ben salon avizesine o kadar veririz diyordum :62: hele baktığımız yerlerde bi abajurlar var delirdim. ama benim yatak odasına onu koyacek yer yok kendinden ışıklı :1:

Canım biz de önümüzdeki haftasonu ya mobilya ya da gelinlik bakacağız :64: gelinlik bakmaya karar verirsek senden detaylı bilgi alacağım tatlım haberin olsun :29:

tamam canım mobilya için öneri yapabilirim demirkapı şnt mobilya bakarız dersen özelden konuşuruz ismimi falan söylermmm :66:

tamam canım, mobilya bakmaya karar verirsek de senden yine detaylı bilgi alıcammm :7:

tamam canım konuşuruz :27: bakacak olursanız haftasonuna kadar haber verirsin çünkü söyleyeceğim mobilyadan bu haftasonuna kadar eşyalar gelecek adamla birebir bile konuşurum :77:

Benim sorularımı da kimse dikkate almıyor ama yaa :((

Şimdi birşey daha soracağım bakalım inatla :))

Ben Özdilek Papillon modelini çok beğendim,illa o desende birşeyim olsun istedim.Nevresim takımı olarak pahalı geldi,bende battaniyesini alayım bari dedim ama nereye sorduysam yok.Bir yer hatta üretilmiyor artık dedi.Baya üzüldüm.Bende mail gönderdim sormak için.Pek ilgilenecekleri hakkında umudum yoktu ama kadın cevap yazmış,stoklarda tükenmiş,bir dahaki sezona kadar gelmeyecekmiş.Ancak ben sizin için Van bölge bayimizden buldum,gönderecekler demiş.

Şimdi bir daha ki sezon ne zaman oluyordur sizce?
Ne yapsam bilemedim...

inat etme başka model beğen gelince alırsın 2 tane olur. gelsin etsin derken daha pahalıya ve zahmete neden olabilir

Back