tamam canım konuşuruzbakacak olursanız haftasonuna kadar haber verirsin çünkü söyleyeceğim mobilyadan bu haftasonuna kadar eşyalar gelecek adamla birebir bile konuşurum
Benim sorularımı da kimse dikkate almıyor ama yaa(
Şimdi birşey daha soracağım bakalım inatla :))
Ben Özdilek Papillon modelini çok beğendim,illa o desende birşeyim olsun istedim.Nevresim takımı olarak pahalı geldi,bende battaniyesini alayım bari dedim ama nereye sorduysam yok.Bir yer hatta üretilmiyor artık dedi.Baya üzüldüm.Bende mail gönderdim sormak için.Pek ilgilenecekleri hakkında umudum yoktu ama kadın cevap yazmış,stoklarda tükenmiş,bir dahaki sezona kadar gelmeyecekmiş.Ancak ben sizin için Van bölge bayimizden buldum,gönderecekler demiş.
Şimdi bir daha ki sezon ne zaman oluyordur sizce?
Ne yapsam bilemedim...
bizde mobilya aldığımız yere çok kızdık yaaa. bize mağazayı gezdirirken peşinde %20 indirimimiz var demişlerdi, çok yorgunduk o gün, girdik hesaplandı falan aldık çıktık.. sonradan farkettim ben, dün gittik baktık fazla hesaplamış adam %20 yapmamış.. gittik konuşmaya, çıkardı kağıdı baktı falan e işte %18 indirim yapmışım dedi.. dedik hani %20ydi, ben %15 yapıyorum beeelki bir ihtimal %20 yaparım dedi... biz ordan bi tane masada alsak %20 yapacaktı ki biz bütün mobilyayı ordan aldık, bide %18 yapmış.. peşinat vermiştik dünde yine kalanı vermeye gitmiştik, vermedik, dedik biz almak istemiyoruz adam direk resti çekti, siz bilirsiniz gidin başka yerden alın dedi.. nasılll sinirlendim anlatamammm. yarın gelin hesabınızı kapatalım dedi pislik herifff.. akşam gidecez bakalım.. başka hiç bir yerde de bulamadık o mobilyaları.. dün int i talan ettik yok yok..
bakalım akşam naaapacaz bilmiyorum.. ya ben çok beğenmiştim onlardan başka bişeyde istemiyorum ama o adamdan almakta istemiyorum yaa...
inat etme başka model beğen gelince alırsın 2 tane olur. gelsin etsin derken daha pahalıya ve zahmete neden olabilir
canım çok hoş bi modelmiş şimdi baktm. gittigidiyorda newresim takımı war ama battaniye bende bulamadım. İşallah bulursun
speddy hasret modaevinin gelinliklerine baktım internet sitelerinden çok hoşlar. Sen ne kadar diktirmistin gelinliğini 2 hafta istanbula gidicem nişanlım askerden geliyo.Eğer başka işlerimiz çıkmazsa bi gidip bakmak istiyorum.
bu hafta sonu bizde gelinlik ve damatlık bakcaz kızlar, erken mi ya? zayıflar mıyım acaba? Ne zaman almalı ki gelinliği?
bu hafta sonu bizde gelinlik ve damatlık bakcaz kızlar, erken mi ya? zayıflar mıyım acaba? Ne zaman almalı ki gelinliği?
teşekkür ederim bacımmm
o ne beee akıllı sehpa oldum olası anlamamışımdır beyinli makine,akıllı dolap falan
naaan bu halk bizlere salak diyo bence :83: benim beynim yok mu beee
tmm geri aldım
hareketli sehba diyek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?