- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen canım ama ben onları kolaylık olarak görüyorum
bi de işin ilginç tarafı
eskiden ninelerimiz herşeylerini kendileri yaptıkları halde zamandan şikayet etmezdik diyolar
ya biz? hiçbişeye vakit bulamıyoruz, hep hengame, hep kargaşa, yoğunluk...
zamanımız bereketsiz zamanımız
Kızlar yine araya giriyorum,biliyorum yeteeeeerrrrr beee alacaksan al diyeceksiniz ama :))
Kadın eylül-ekim gibi üretime başlar dedi.Fiyatını sordum,Van'dan geleceğini söylediniz bu da etkiler mi fiyatı dedim.Hayır dedi,fiyat 62,95.50 tl üzeri olduğu içinde kargo bizden diyor...
Battaniye için iyi mi?
Bunun anlamı ne oluyor şimdi :))
ayyy ben çok sıkıldım canım anlamı o oluyor :)))) burdakilerede çatıyorum kaç saattir.. puuuffffffff
Kızlar yine araya giriyorum,biliyorum yeteeeeerrrrr beee alacaksan al diyeceksiniz ama :))
Kadın eylül-ekim gibi üretime başlar dedi.Fiyatını sordum,Van'dan geleceğini söylediniz bu da etkiler mi fiyatı dedim.Hayır dedi,fiyat 62,95.50 tl üzeri olduğu içinde kargo bizden diyor...
Battaniye için iyi mi?
iyi canım fiyatı pahalı değil
Edirnekapıdan sonraki demirkapı canım ikisine de yakın muhtemelen ikisi de aynı yerden bahsediyor
Battaniye için iyi mi?
Merhaba arkadaşlar bende eylül ayında evleniyorum Allah kısmet ederse 11 eylül-18 eylül arası düşünüyoruz inşallah bişey sormak istiyorum size kiraya çıkacak arkadaşlara doğrusu evi ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz acaba ben boşuna kira ödememek için ağustos başı tutalım diye düşündüm ama yetişir mi diye endişeliyim bide ramazan olucak o zaman nasıl koşturucam oruçlu oruçlu bilmiyorum valla maddi durumumuz da çok kısıtlı daha önceden tutsam boşa gidecek para çıkamadım işin içinden siz nasıl düşünüyorsunuz?:26:
Evet.Her ne kadar caydırıcı fikirler beyan edilse de (Siyah olduğu için,battaniyeye gerek yok vs...) ben istediğimi söyledim...
Birde sana soracağım soracağım unutuyorum.Demirkapı'dan aldım demiştin mobilyaları.Bu Demirkapı nerde? :))
Benim kuzenim Bayrampaşa'da oturuyordu,orda bi Demirkapı var ama bir arkadaşımda Gaziosmanpaşa'da oturuyor,o da Demirkapı diye bir yerden söz ediyordu.Hangisi? :))
Allah allaaaaaahh :))
Neyse,Esenlerde toplanacağız bir haftasonu.Senden bi adres alırsam hazır gitmişken orayada bakarım...
bu arada internetten baktım
Gaziosmanpaşa'da Demirkapı mahallesi varmış
bizim burdaki Demirkapı caddesi
İyii akşamlaarr herkeseee