• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aynen canım ama ben onları kolaylık olarak görüyorum :51:

bi de işin ilginç tarafı
eskiden ninelerimiz herşeylerini kendileri yaptıkları halde zamandan şikayet etmezdik diyolar
ya biz? hiçbişeye vakit bulamıyoruz, hep hengame, hep kargaşa, yoğunluk...
zamanımız bereketsiz zamanımız

Kızlar yine araya giriyorum,biliyorum yeteeeeerrrrr beee alacaksan al diyeceksiniz ama :))

Kadın eylül-ekim gibi üretime başlar dedi.Fiyatını sordum,Van'dan geleceğini söylediniz bu da etkiler mi fiyatı dedim.Hayır dedi,fiyat 62,95.50 tl üzeri olduğu içinde kargo bizden diyor...

Battaniye için iyi mi?

bi de işin ilginç tarafı
eskiden ninelerimiz herşeylerini kendileri yaptıkları halde zamandan şikayet etmezdik diyolar
ya biz? hiçbişeye vakit bulamıyoruz, hep hengame, hep kargaşa, yoğunluk...
zamanımız bereketsiz zamanımız

orası öyle işte. ama eskiden kadınlar evde otururdu şimdi geneli çalışıyor :86:
aman çok derin mevzular dönelim çeyize :84:

Merhaba arkadaşlar bende eylül ayında evleniyorum Allah kısmet ederse 11 eylül-18 eylül arası düşünüyoruz inşallah bişey sormak istiyorum size kiraya çıkacak arkadaşlara doğrusu evi ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz acaba ben boşuna kira ödememek için ağustos başı tutalım diye düşündüm ama yetişir mi diye endişeliyim bide ramazan olucak o zaman nasıl koşturucam oruçlu oruçlu bilmiyorum valla maddi durumumuz da çok kısıtlı daha önceden tutsam boşa gidecek para çıkamadım işin içinden siz nasıl düşünüyorsunuz?:26:

Kızlar yine araya giriyorum,biliyorum yeteeeeerrrrr beee alacaksan al diyeceksiniz ama :))

Kadın eylül-ekim gibi üretime başlar dedi.Fiyatını sordum,Van'dan geleceğini söylediniz bu da etkiler mi fiyatı dedim.Hayır dedi,fiyat 62,95.50 tl üzeri olduğu içinde kargo bizden diyor...

Battaniye için iyi mi?

:67::67::67::67::67::67::67::67::67::67::67:

Battaniye için iyi mi?

iyi canım fiyatı pahalı değil

iyi canım fiyatı pahalı değil

Evet.Her ne kadar caydırıcı fikirler beyan edilse de (Siyah olduğu için,battaniyeye gerek yok vs...) ben istediğimi söyledim...

Birde sana soracağım soracağım unutuyorum.Demirkapı'dan aldım demiştin mobilyaları.Bu Demirkapı nerde? :))
Benim kuzenim Bayrampaşa'da oturuyordu,orda bi Demirkapı var ama bir arkadaşımda Gaziosmanpaşa'da oturuyor,o da Demirkapı diye bir yerden söz ediyordu.Hangisi? :))

Battaniye için iyi mi?

canım bence iyi fiyatı
begendiysen al :75:

Merhaba arkadaşlar bende eylül ayında evleniyorum Allah kısmet ederse 11 eylül-18 eylül arası düşünüyoruz inşallah bişey sormak istiyorum size kiraya çıkacak arkadaşlara doğrusu evi ne zaman tutmayı düşünüyorsunuz acaba ben boşuna kira ödememek için ağustos başı tutalım diye düşündüm ama yetişir mi diye endişeliyim bide ramazan olucak o zaman nasıl koşturucam oruçlu oruçlu bilmiyorum valla maddi durumumuz da çok kısıtlı daha önceden tutsam boşa gidecek para çıkamadım işin içinden siz nasıl düşünüyorsunuz?:26:

hoşgeldin canım hayırlı olsun
biz de temmuzda falan bakmaya başlicaz
ağustoda tutucaz inşaAllah
bence geç değil
şimdiden tutmaya ne gerek var ki

Evet.Her ne kadar caydırıcı fikirler beyan edilse de (Siyah olduğu için,battaniyeye gerek yok vs...) ben istediğimi söyledim...

Birde sana soracağım soracağım unutuyorum.Demirkapı'dan aldım demiştin mobilyaları.Bu Demirkapı nerde? :))
Benim kuzenim Bayrampaşa'da oturuyordu,orda bi Demirkapı var ama bir arkadaşımda Gaziosmanpaşa'da oturuyor,o da Demirkapı diye bir yerden söz ediyordu.Hangisi? :))

canım ben bayrampaşada oturuyorum
bayrampaşadaki demirkapı çok farklı, mobilyacı falan yok, giyim mağazaları var sadece
g.osmanpaşaya da bayagı ters kalıyo

bu arada internetten baktım
Gaziosmanpaşa'da Demirkapı mahallesi varmış
bizim burdaki Demirkapı caddesi

Allah allaaaaaahh :))
Neyse,Esenlerde toplanacağız bir haftasonu.Senden bi adres alırsam hazır gitmişken orayada bakarım...

esenlerden kalkan minibüsler var onlar yakınında geçiyor zaten çok giriş kapısı var flat ofisinin yakınında şnt mobilya int bakabilirsin :86:

Maşallahınız var kızlar ya geçen gece ne kadar kaynatmışınız öyle..
Benim hemen uykum geliyo duramıyorum o saatlere kadar:68:

Son düzenleme:
Back