• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

bizde mobilya aldığımız yere çok kızdık yaaa. bize mağazayı gezdirirken peşinde %20 indirimimiz var demişlerdi, çok yorgunduk o gün, girdik hesaplandı falan aldık çıktık.. sonradan farkettim ben, dün gittik baktık fazla hesaplamış adam %20 yapmamış.. gittik konuşmaya, çıkardı kağıdı baktı falan e işte %18 indirim yapmışım dedi.. dedik hani %20ydi, ben %15 yapıyorum beeelki bir ihtimal %20 yaparım dedi... biz ordan bi tane masada alsak %20 yapacaktı ki biz bütün mobilyayı ordan aldık, bide %18 yapmış.. peşinat vermiştik dünde yine kalanı vermeye gitmiştik, vermedik, dedik biz almak istemiyoruz adam direk resti çekti, siz bilirsiniz gidin başka yerden alın dedi.. nasılll sinirlendim anlatamammm. yarın gelin hesabınızı kapatalım dedi pislik herifff.. akşam gidecez bakalım.. başka hiç bir yerde de bulamadık o mobilyaları.. dün int i talan ettik yok yok.. :43: :43:

bakalım akşam naaapacaz bilmiyorum.. ya ben çok beğenmiştim onlardan başka bişeyde istemiyorum ama o adamdan almakta istemiyorum yaa... :43: :43: :43:

lemlem ne kadardan kaça düşürdü fiyatını mutlaka benzer mobilya vardır başka yerde..
kazanmak istemiyorsa almayın kazanmasın canım

Benim sorularımı da kimse dikkate almıyor ama yaa :((

Şimdi birşey daha soracağım bakalım inatla :))

Ben Özdilek Papillon modelini çok beğendim,illa o desende birşeyim olsun istedim.Nevresim takımı olarak pahalı geldi,bende battaniyesini alayım bari dedim ama nereye sorduysam yok.Bir yer hatta üretilmiyor artık dedi.Baya üzüldüm.Bende mail gönderdim sormak için.Pek ilgilenecekleri hakkında umudum yoktu ama kadın cevap yazmış,stoklarda tükenmiş,bir dahaki sezona kadar gelmeyecekmiş.Ancak ben sizin için Van bölge bayimizden buldum,gönderecekler demiş.

Şimdi bir daha ki sezon ne zaman oluyordur sizce?
Ne yapsam bilemedim...

canım çok hoş bi modelmiş şimdi baktm. gittigidiyorda newresim takımı war ama battaniye bende bulamadım. İşallah bulursun

bizde mobilya aldığımız yere çok kızdık yaaa. bize mağazayı gezdirirken peşinde %20 indirimimiz var demişlerdi, çok yorgunduk o gün, girdik hesaplandı falan aldık çıktık.. sonradan farkettim ben, dün gittik baktık fazla hesaplamış adam %20 yapmamış.. gittik konuşmaya, çıkardı kağıdı baktı falan e işte %18 indirim yapmışım dedi.. dedik hani %20ydi, ben %15 yapıyorum beeelki bir ihtimal %20 yaparım dedi... biz ordan bi tane masada alsak %20 yapacaktı ki biz bütün mobilyayı ordan aldık, bide %18 yapmış.. peşinat vermiştik dünde yine kalanı vermeye gitmiştik, vermedik, dedik biz almak istemiyoruz adam direk resti çekti, siz bilirsiniz gidin başka yerden alın dedi.. nasılll sinirlendim anlatamammm. yarın gelin hesabınızı kapatalım dedi pislik herifff.. akşam gidecez bakalım.. başka hiç bir yerde de bulamadık o mobilyaları.. dün int i talan ettik yok yok.. :43: :43:

bakalım akşam naaapacaz bilmiyorum.. ya ben çok beğenmiştim onlardan başka bişeyde istemiyorum ama o adamdan almakta istemiyorum yaa... :43: :43: :43:

tok satıcıymış anlaşılan o :41:ya da blöf yapıyo da olabilir, ne sinir bi durum, ya canım mutlaka vardır başka mağazalarda ya , inegölün mobilyası değilmiydi onlar, orda başka inegöl mobilya satan mağazalarda da vardır canım ya bi araştırın

walla şu an ne kadardan düşürdü hatırlamıyorum ama yemek odası takımıyla koltuk takımımızı ordan aldık, bu haftada gidip zigon sehpa ve yatak bakacaktık, aynı zamanda bellona mağazasıda var adamın.. bize indirimli dediği fiyatta 5500 yaptı.. ama 5000'e bile vermesi gerekirdi.. zaten en ufak bişey bile alacak olsan peşinse direk %20 indirimli halini söylüyorlardı.. yani birsürü şey alacağımız için biraz daha bile indirim yapabilirdi ama o bize %20 bile yapmamışş, sorun 250 tl-500tl değil, gittiğimizde evet %20 yapmamışım tamam şu kadarlık daha bişey alın falan bile diyebilirken adamın tavrı çok kötüydü.. biz adamdan para beklemiyorduk zaten aradaki farka en azından sehpa alırız diye düşünmüştük.. :43:

Son düzenleme:
inat etme başka model beğen gelince alırsın 2 tane olur. gelsin etsin derken daha pahalıya ve zahmete neden olabilir

Evet mantıklı :))

canım çok hoş bi modelmiş şimdi baktm. gittigidiyorda newresim takımı war ama battaniye bende bulamadım. İşallah bulursun

Nevresim takımı,uyku seti falan bulabiliyorum ama battaniyesi yok hiç bir yerde.Bi onu birde spirit modelinin 4 mevsimini istiyordum,onuda bulamadım :))
Neyse,sezonu ne zamansa onu bekleyeceğiz gibi görünüyor...

speddy hasret modaevinin gelinliklerine baktım internet sitelerinden çok hoşlar. Sen ne kadar diktirmistin gelinliğini 2 hafta istanbula gidicem nişanlım askerden geliyo.Eğer başka işlerimiz çıkmazsa bi gidip bakmak istiyorum.

speddy hasret modaevinin gelinliklerine baktım internet sitelerinden çok hoşlar. Sen ne kadar diktirmistin gelinliğini 2 hafta istanbula gidicem nişanlım askerden geliyo.Eğer başka işlerimiz çıkmazsa bi gidip bakmak istiyorum.

evet modelleri falan mükemmel caım kiralık 1700 TL ama bizim birazcık şansa bu kadar indi diyebilirim sen direk Fatihe git dolaş beyazgül modaevine falan bak daha uygun düşünürsen nişanlığımı da oraya diktirdim tanırlar :31:

bu hafta sonu bizde gelinlik ve damatlık bakcaz kızlar, erken mi ya? zayıflar mıyım acaba? Ne zaman almalı ki gelinliği?

ay kızlar selam az önce öyle bi uyumuşum ki dünya yansa duymazdım heralde :37:
speed çok ucuza getirmişsin canikom avizeleri, güle güle kullan
lemlem geçmiş olsun ya tam içine sinmiş bir mobilyayı aldım derken tekrar araştırmaya koyulmak çok çok çok gıcık bi durum
eftelya, sen de inat etme ayol deen desen renk renk o kadar güzel tekstil ürünleri var ki mutlaka bulursun. O çok begendiğini de tekrar çıkınca alırsın evlendikten sonra falan

bu hafta sonu bizde gelinlik ve damatlık bakcaz kızlar, erken mi ya? zayıflar mıyım acaba? Ne zaman almalı ki gelinliği?

erken bence
yazın çok daha güzel ve yeni modeller çıkabilir
ve üstelik düğünden önceki süreçte kilo değişimi büyük ihtimalle oluyo

teşekkür ederim bacımmm :91::91::91::91:
o ne beee akıllı sehpa oldum olası anlamamışımdır beyinli makine,akıllı dolap falan
naaan bu halk bizlere salak diyo bence :83: benim beynim yok mu beee

baktım internetten canım 700*800 civarında o sehpalar ama ben daha çok
2 yane açılan modellerini tavsiye ederim bu kalktı mı yukarı doğrı çok çirkin :37:

:27::27:
ben de o tarz şeyleri pek sevmem. Birileirnin para kazanmak için icad ettiği gereksiz şeyler

ama bu kapitalizm bizi öyle bi noktaya getirdi ki aslında ihtiyaç olmayan şeyler ihtiyaç haline geldi, onlarsız yapamaz olduk
Misal; soyacak, doğrayıcı vb...
neyse pek derine inmeyeyim burası siyasi içerikli bi topic haline geliverir :9:

Son düzenleme:
ama tutacağmz ev küçük olursa bu sehbadan almayı düşünüyorum
yer tasarrufu bi ihtiyaçtır ne de olsa :)))

Son düzenleme:
Back