2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

sürpriz mii bayılırım sürprizleree o zaman şimdiden bulalımdaa büyük sürprizler yapsın
şaka bi yana halısın canım bu konuda diretmemeye karar verdim

öyle oluyo erkeklere göre son 4 ay mı ooooo daha çok var diyorlar

ayneennn daha dün konuşuyoruz ya az vakit kaldı daha eksiğimiz çok telaş ediyorum şu nası olcak diye ne azı yaa 4 koca ay varr geçmiyo zaten vakitt neler neler yapılır diyoo. adamın bu rahatlığı beni öldürecek

sen bi o adamı son 1 ay kala gör. daha hızlı görmek istersen gel benimkine bak haline gülüyorum artık onun o haline...
herşeye koşturuyor evi temizledik öyle mutlu ki bu da bitti diye. tüm işler onun üzerinde mobilyacı,beyaz eşya herşey ile ilgileniyor mecburi :85: hiç umursamıyorum

Bu erkeklerin rahatlığı dün sinirimi bozdu dün aldığım çelik tencere takımları çaydanlık düdüklü vs. ne varsa çıkardım yerinden beyfendiye gösteriyorum bak beğendinmi sence başka bi takım daha alalım mı çaydanlık içime sinmedi vs. televizyona dikmiş gözlerini sesini açarmısın?! yuh dedim sonra şunu şunu istiyorum diye sıralım hepsi bu hafta içi alınacak!

o zaman benim zaferime biraz daha vakit var bi ay kala bende umursamıcammm hahahah bunu düşünüp bekleyeyim bari :))

o zaman benim zaferime biraz daha vakit var bi ay kala bende umursamıcammm hahahah bunu düşünüp bekleyeyim bari :))

aynen boşuna kendinize stres yapmayın..

bide bu sırf nişanlınız olarak değil babanınza sorun oda aynısını diyecektir doğanın kanunu bu işte kadın ince ayrıntılarına kadar düşünür erkek daha az böyle kabul etmek lazım

günaydın kızlar.. Ayy Allah hepimize sabır,güç versin. İşallah tüm işlerimiz bir anda hallolur hiç bi tatsızlık olmadan. Rabbim sağlıkla huzurla ewimizde oturmayı nasip etsin (hergün ettiğim duam Allah kabul etsin işallah.)

ya erkekler öyle konularla ilgilenmiyorlar maalesef:)) ben gidip beğenip alıyorumm bugün şunu aldım felan diyorum insan bi merak eder netten bakim felan derr yok haa hayatım çok iyi felan diyoo:) ilgi alanmarı değil kızlar adamların. ama elekronik bişe olsun kıyameti koparır bana sölemeden nie aldın felan diye geçen dijital çerçeve aldım kırk tane soru sordu hakkında

Günaydın kızlaaaaar, öhö öhööö öhöööööö ben hala öksürüyorum... siz nasılsınııııız?

oyy canım sen hasta mısın?
haftasonu dinlenseydin bari bol bol

biz daha ev bile bakmadık ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor:78:ağustos başında bakmayı düşünüyoruz umarım açıkta kalmayız evlenince

ev için daha erken canım benim
Biz de temmuzda bakıcaz inş

ayy benim nişanlım bi numune
alışveriş merkezlerindeki çeyiz mağazalarına benden önce giriyo
çok meraklı tontiş şeyler almaya
ama büyük eşyalara gelince pek fikir beyan etmiyo, bana bırakıyo :97:

cananıımm özledim seni
nasılsın? neden bu kadar yoğunsun yahu :44:

ben de özlüyorum sizleri, ara ara girip okuyorum yazdıklarınızı, işler çook bu aralar, çok yoruluyorum gerçekten, akşam eve gittiğimde kafam kazan gibi oluyo
çeyiz işlerini de iyice saldım, bakasım da gelmiyo , alasım da gelmiyo bu aralar, aslında hiçbişey yapasım yok , bilmiyoum bahar mı çarptı nedir, çok monotonlaştım, hiçbirşey yapmak istemiyorum

bahardandır yüzde yüz
malum özellikle bayanların kimyasına daha çok etki ediyo
bir an önce üzerindeki şu yoğunluğu atıver de dön ayol

hoşbulduk tatliiişş
hayırlı olsun, temizlik işi bitmiş

sağol canım bitti sabahtan avizelerde takıldı,doğalgazda açılmak üzeredir :90:
ev için alacaklarımın hepsi bitti. gelinlk provam mükemmel geçti çok şükür tabi
geriye kaldı 30 günüm işte ondan sonra yokum

Günaydın kızlaar, gerçi öğlen oldu ama anca fırsat bulabildim :78:

hoşgeldin zvy, çok yorma canım kendini yaa, bırak olduğu kadar olsun...

oyy canım sen hasta mısın?
haftasonu dinlenseydin bari bol bol

yaa hafta sonu o kadar çok uyudum ki, kafamı kaldıramadım ama yinede düzelmedim.. öksürmekten boğazım ağrıdı göğüs kafesim batıyo artık.. akşam eczaneye gitçem bi iğne miğne vursunlar geçsin şu öksürük bıktım wallaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…