- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biz daha ev bile bakmadık ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor:78:ağustos başında bakmayı düşünüyoruz umarım açıkta kalmayız evlenince
biz daha ev bile bakmadık ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor:78:ağustos başında bakmayı düşünüyoruz umarım açıkta kalmayız evlenince
dimi yaa kocaa ankarada ev mi yok işte badana boya işleri sıkıntıı yeni ev olsa süper olur. umarım işimiz yaver giderde yeni site içinde bi ev buluruz ee kirasıda ucuz tabii:90:
Merak etme biz aynı şehirdeyiz de ne değişiyo, rahat rahat takılıyoruz
Zaten erken haziranda bakmaya başlicaz temmuz gibi belki de temmuz sonuna doğru tutarız, para zor kazanılıyo, 3 4 ay öncesinden kira verecek durumda değiliz bir sürü eksik varken,
aynen öyle canım yaa bi kaç ay boşuna para verilmez yazık.. nişanlım tek yaşıyor orda tutar yerleştiriz diyo bi ay ben otururum tabi ben istemiyorum evimize ilk ikimiz girelim istiyom
Benim de bi arkadaşım bu durumdaydı nişanlısı zaten oturacakları ilde kirada oturuyordu ev tutulduktan sonra 2 kere kira vermektense evin bi odasını kullandı ve ufak tefek yapılacak işleri içindeyken yapıverdi
inşallah canım ona göre araştırma yaparsınız Allah yardım eder canım boyacı bile girse en geç 1 hafta da çıkıyor hiç düşünme bunları :86:
yani mantıklımı diyosun :) ya aslına bakarsan olabilir aslında bakalım şartlar neyi gösterecek.