Ben artık kuru fasulyeyi düdüklüde de yapsam önce haşlıyorum canım.ıslatmakla beceremedim bi türlü tefal kullanıyorm tencere olarak ama tutturamamıştım ıslatınca.enson kaynatıp yaptım yine düdüklüde 25dk. pişirdim süper oldu
kızlar merhaba ,
ahsen ve aydasu canlarım kesinleşmiş hamilelikleriniz en son test aşamasındaydınız :)
annesine babasına vatanına milletine hayırlı bebekler olsun insallah
biz hala iki kişiyiz evde bu gidişle coğalamayacağız
Hadı gozun aydın kuzucum bulantın baslamısben uc haftadır cekıyorum alısmaya bıle basladım
Daha yenı gectı de sımdı yapabıldım kahvaltıyı...
Sen ne sorcaktın bu arada doktora yaz kuzum unutmayalım sonra
Sofısım sarman nasıl oldu?
Ya kahvaltıyı yaptım yıne basladı bulantım.
Susam kadan daha ama veledın yaptıgına bakın
ahsoş tatlım telaş etme hamileliğin verdiği belirtilerdir.
tabi arayıp sorabileceğin bi dr felan varsa ara sor için rahatlasın normal mi diye
kızlar bende az önce gebelik testi yaptım idrarla. 2. çizgi hafif silik çıktı. Sonra kan verdim 3:30 da çıkıcak sonuç. ARkadaşlar var diyolar ama ne bilim içim karışık kan testi olmadan emin olamıycam ... Olsa çooook sevinirim ama olmasada üzülmem. şimdi saat geçmek bilmiyo.
aaa pingummm gecikmen mi var. ay inşallah hadi bakalım..
bi müjdeli haber daha bekliyoruz
:))siz de en hayıerlı zamanda çoğalırısnız inş bebişim
canım benim karnımda batmalar oluyor, içten derim çekiliyor sanki
biraz korkmaya başladım ilk haftalarda olur mu ki böyle şeyler
onu sorarsan çok sevinirm
aydasu gerçekten o kadar küçükler mi şuan ya
senin mide bulantıların çok erken başladı,
canım bak boş mide de bulanır dolu mide de
bu yüzden öğünlerini sıklaştır
miden boşalmadan sık sık atıştır, karnının acıkmasına pek müsade etme
karnını da iyice doyurma, o zaman da bullanırmış
doktor bana öyle söyledi
benim bu sabah midem bulanıyodu ama çok değişk bi mide bulantısı yahu
Rabbim kolaylığını versin aylarca o bulantıyı çekmek istemem sanırım:26:
selam kızlarr...
gece çok geç geldik saç da börek partisi yaptık
aydasum sarmam güzel oldu ama biraz tuzlu olmuş :)galiba yaprağı yeteri kadar suda bekletmemişim:) artık bi dahakine tam verim alırım herhalde
sen nasılsın hayatım? mide bulantın haricinde bi sıkıntın yoktur umarım. susam tanesi benzetmenede bayıldım
hanzade; geçmiş olsun cnm kızların dediği gibi büyük ihtimal kas ağrısıdır. bizim oralarda yel girdi denirrüzgarlı bi yerde durduysan felan üşütmüş olabilirsinde.
kızlar bende az önce gebelik testi yaptım idrarla. 2. çizgi hafif silik çıktı. Sonra kan verdim 3:30 da çıkıcak sonuç. ARkadaşlar var diyolar ama ne bilim içim karışık kan testi olmadan emin olamıycam ... Olsa çooook sevinirim ama olmasada üzülmem. şimdi saat geçmek bilmiyo.
Ay elıfımmmmmmmmmmmmmmmm
Allah ım hayırlısını versın ınsallah ay cok heyecanlandım cıksın sonuc bır an once ama bana da hamılesın gıbı gelıyor yoksa cıkmaz kı ıkıncı cızgı sılık de olsa
Allah ım yuce Rabbım aynı anda hepımız hadı ınsallah yaaaa
CANIM ŞUANDA DAKİKALAR geçmiyo inan. 1. çizgi koyu 2. çizgi açık renk ince bi çizgi. Test yanılmış olabilirmiki ??
CANIM ŞUANDA DAKİKALAR geçmiyo inan. 1. çizgi koyu 2. çizgi açık renk ince bi çizgi. Test yanılmış olabilirmiki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?