- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr 127 çıktı sonucum.. Ayy ölmek üzereyim heyecandan yaa ellerim ayaklarım titriyo yüzüm yanıyo kızlarr bende anne olucammm yaaaa daha çok minik 1-2 haftalık..
kızlar gerçekten çok ender rastlanan bişi oldu bu ama süpeer oldu allaahh hepinize kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
aydasu hamilelikten mi bilmiyorum ama ben de ağlıyorum şuan
ayy niye böyle oldum ben ya subhanallah
görürsünüz kızlar bu bebiş elife bereket getirecek işlerini açacak demedi demeyin
hamdolsun Rabbime
ayyyyyyy inanmıyorum ya
haber verdin mi
pengu şoktayım vallahi ya , tebrikler hepinize..
2 gündür pek iyi değilim sevdiğim bi arkadaşımı kaybettik dün sevincinize çok ortak olamıyorum kusura bakmayın :2:
ama inanın çok mutlu oldum
speddy basın sağolsun canım Rabbım sevenlerıne ve aılesıne sabır versın
AMİN canım Rabbim kimseye evlat acısını genç yaşta ölümü yaşatmasın :2: bu herkesi sarsıyor çünkü :2:
Amin canımm, Hayat ne garıp degıl mı bır yandan doğum bır yandan ölüm haberleri
2 gündür pek iyi değilim sevdiğim bi arkadaşımı kaybettik dün sevincinize çok ortak olamıyorum kusura bakmayın :2:
Evet ahsenım hamılelıkten sanırım susturamıyorum suan kendımı, ben sılıyorum gozyaslarımı onlar akıyor, esımı annemı aradım onlara bıle haber verdım
Alllah sana da nasip etin en kısa zamanda canım benim
4 ay çok erken biraz daha sabret yakında senden de alıcaz inş bu güzel haberi
AMİN canım Rabbim kimseye evlat acısını genç yaşta ölümü yaşatmasın :2: bu herkesi sarsıyor çünkü :2:
başşın sağolsun
hasta mıydı yoksa ani bir ölüm mü?
[/B]
speedyim başınız sağolsun allah sabır versin yakınlarına çok zor bunu çok iyi anlıyorum