- 11 Mart 2008
- 56.543
- 4.466
- 873
sizden cevap alamadım 182 yi aradım orda çıkan bayana şikayetlerimi tarif ettim haftaya perşembe için hem kardiyoloji hem göğüs hastalıklarına randevu verdi ikisi de olabilir dedi
hanzadeciim nasılsın iyimisin, ağrın sızın falan kalmadı dimi?
kızlar bişi sorucam ilişkiye girdikten sonra ertesi gün şeffaf kokusuz ama yoğun bi akıntı geliyo mu size?
ben de iç organlarla alakalı bşy olduğunu düşünmüyorum daha çok kaburgama takmış durumdayım batıyo kas ağrısı mantıklı doğru söylüyosun geçen yaz eşimin başına gelmişti bikaç kez doktora götürmüştük her seferinde kas gevşetici iğne yapmışlardı şimdi iyi oldu ama ben şikayetlerimi söyleyince öyle randevu verdiler genel bi kontrol olur benim için daha iyiHanzade canım aynı şikayetler benim arkadaşımdada vardı. EKg filan hepsini çektirdi ama kalple alakalı bişey değil. Ceyranda kaldıysan üşüttüysen filan olmuştur yüksek ihtimalle. kas ağrısıdır.
ahsencim mide bulantıların başladı demek kuzum allah yardımcın olsun
ewt tatlım başladı
dua ediyorum kolay bir hamilelik ve kolay bir doğum için
kızlar bir süredir sol göğüs kafesimde bi ağrı var sanki bşy batıyo özellikle bu sabah onun ağrısıyla uyandım yatınca daha çok ağrıyo onu farkettim nefes alıyorum göğüs kafesimi şişiriyorum tam nefes verirken bişey batıyo sanki acaba kaburgam falan mı batıyo ne olabilir nereye gitmem gerekir bunun için beni çok rahatsız etmeye başladı artık ağrı çoğalıyo çünkü gittikçe
merhaba hanımlar, yüzüğümü buldum hanzadeciğim bulamayacağım diye çok korkmuştum, öyle bi yerden çıktı ki, çöpe gidecekmiş nerdeyse. akşam çekirdek yemiştik kabuklarınıda çay tepsisine atmıştık bende tepsinin kenarına koymuşum yüzüğümü kabuklar kapatmış üstünü. çöp poşeti yoktu diye gece öyle bırakmıştım sabah hallederim diye, ama sabahta kalkıp yüzüğümü aradım heryerde saatlerce, annemi aradım o da evde aradı bulamadı. çekirdek kabuklarını dökecekken aklıma geldi bi karıştırdım içinden çıktı nasıl sevindim anlatamam.
benimde bugün birsürü ütüm var yaaa, şimdi başlasam akşama kadar sürer herhalde öyle bir gözümde büyüttüm ki, kaç gündür yapmadım bugün bitireyim. kazanlı ütü almıştık zaten, kolay olacak inşallah.
hanzadeciim nasılsın iyimisin, ağrın sızın falan kalmadı dimi?
kızlar bişi sorucam ilişkiye girdikten sonra ertesi gün şeffaf kokusuz ama yoğun bi akıntı geliyo mu size?
hanzade geçmiş olsun tatlım randevü alman iyi olmuş
aydasu ben de duygu değişimleri yok mütamadiyen naz yapan bir insanımdır zaten
yalnız bugün karın ağrısıyla uyandım, midem de bulanıyo
geçmsini bekliyorum
kızlar merhaba ,
ahsen ve aydasu canlarım kesinleşmiş hamilelikleriniz en son test aşamasındaydınız :)
annesine babasına vatanına milletine hayırlı bebekler olsun insallah
biz hala iki kişiyiz evde bu gidişle coğalamayacağız
Canım gıt bakalım bı doktora ne dıyecek ya aynı sey ben de de oluyor dedıgın gıbı ozellıkle yatınca. ben de hep acaba kalbımde mı sorun var dıyorum. Sonucları paylas bızımle...
tamam canım haftaya perşembe bi aksilik olmazsa gidicem anlatırım size de ne olduğunu
Canım gıt bakalım bı doktora ne dıyecek ya aynı sey ben de de oluyor dedıgın gıbı ozellıkle yatınca. ben de hep acaba kalbımde mı sorun var dıyorum. Sonucları paylas bızımle...
tamam canım haftaya perşembe bi aksilik olmazsa gidicem anlatırım size de ne olduğunu
Tamam canım, hayırlısı ıle gıt bakalım...
Benim başından beri böyle artık kuruntu yapmaya başladım doğal bi durum mu diye..
Yanı genelde bende de oluyor bu durum ama normaldır dıye dusunmustum canım...
Bu arada aksama duduklude etlı taze fasulye yapıcam ama ılk kez yapcagım ıcın annemı aramam lazım kac dakka tutuayım dıye... Ay yazın evlenmeden once annem yurt dısına gıtmıstı ben de ılk kez yapcam ama duduklu kullanamadıgım ıcın normal tencerede tam bır saat pısırdım bı turlu pısmedı artık yarı pısmıs yemıstık babacımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?